reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

No rano byłam a już tyle stron:)

Dziekuję za pomoc w kwestii prania:)))

Ehtele autko bomba:-)
Marulka gratuluję wygranej wojny nocnikowej:-) pewnie jakieś potknięcia się jeszcze mogą zdarzyć, ale to juz kwestia dopracowania szczegółów;-) i jak Ty paznokci u nóg dosięgłaś...???:baffled:
navijka kocyk na drutach? podaj mi wymiary to może tez udziergam:tak: mam badanie z grzabaniem paluchami na każdej wizycie:tak: umknął mi ten rogal.. pisałaś jak go zrobiłaś? może bym spróbowała:)
Ehtele nie kuś tymi torbami:-p
Martuśka85 a na pewno kilka sierpniówek z tą torbą będzie brykać:tak:
GSC ja też sama.. ale zaraz wpadnie psiapsióła:tak: ale tak to ogólnie zapowiada się nudny tydzień...
Pajeczka po jednym komplecie ubranek weźmiesz tak? ja chyba kilka sztuk, w końcu to i tak mało miejsca zajmuje.. a na razie to muszę się Wam przyznać że mam wszystko i nic, i nawet nie wiem czy mam na "dzień dobry" odpowiednie ubranka w odpowiednich rozmiarach, bo jak kupiłam tak do szafy rzucałam i leży..

ja siedzę i jem truskawki... tzn. patrze na nie, odpisując Wam:) zaraz zjem...
w domu mam upał po prostu, można się spocić siedząc...
T. pojechał do Katowic, wróci na poniedziałek...chyba...
Wczoraj przyszła paczka z "rodzyneczek" i jestem bardzo zadowolona, tylko wzięłam większą wanienkę i jest bycza po prostu...
A dziś przyszedł laktator i podgrzewacz do butelek... na razie nie rozpracowałam o co chodzi w laktatorze... nie mam do tego smykałki..

reklama
Ciamajdka u mnie tez upał... dokładnie jak mowisz siedzi sie i mozna sie spocic...
Ale ci zazdroszcze tych truskawek daajjj troszke prosze :-p
Chociaz masz fajnie ze wpadnie do ciebie psiapsióła ja dopiero ze swoja widze sie w piatek.. a dzis samotny wieczór... ehh dawno tak nie miałam wiec wam troche postekam hehe:-p

hej kochane !!
ostatni raz byłam u Was w lutym. Termin porodu zmienił mi się na 30 lipca.
Teraz mam dylemat co do wózka..nie wiem jaki kupic.
Dzisiaj juz szykowałam sobie ciuszki dla małej do szpitala i tez nie wiem co zabrac. Do szpitala mam dla sobie tylko szlafrok i łapetki. hmmm to juz nie dluuugggoooo :)

melduje jestem:)

przed wizyta odebrałam wyniki są super żadnej anemii, wynik hormonu od tarczycy też sie podniósł więc dawka leku który biorę jest ok:)
dziś pierwszy raz nie miałam usg:(a myślałam że zobacze mojego szkraba , ale co tam następna za 3 tyg,więc już będę miała.szyjka zamknięta, brzuszek miękki, skurczy brak, na wadze +1 aż sama byłam w szoku bo brzuch mi strasznie wywaliło, gin powiedział że super bo to znaczy że mały ciągnie ze mnie, ogólnie jestem na plusie 11 kg.miałam ktg serducho bije jak dzwon wszystko ok.mały tak szalał że cały brzuch mi latał:)powiedziałam o obrzękach dłoni dostałam jakies tabletki mam brać przez tydzien 2X1 jutro wykupię i zacznę brać zobaczymy czy pomogą.

bombusia ta burza od ciebie chyba wróci dziś w nocy do mnie, bo już sie parno robi i wiatr się rusza jak na burze i deszcz, a niech leje:)
mnie z tej oferty biedronkowej bardzo interesuje ten leżak rozkładany za 99 zł.

nadrobic was to prawdziwy wyczyn ale udalo sie:))))

Niuunia ja ma jedne spodenki ciazowe i spodnice ciazowa i zamierzam w tym smigac:))))))))))

Bombusia uwielbiam taki koktajl- dzis tez sobie zrobilam. czasem dodaje jeszce banana- pychaaaaaaaaaaa

m-f22 moje nogi tez sa blade jak u trupa normalnie:)))))))))) jakos trzeba je opalic- nie ma lepszego sposobu niz chodzenie w spodenkach:)))))))))

marulka podziwiam cie ze dalas sobie rade z tymi pazurkami sama. ja juz nie daje rady- jutro jestem umowiona z kosmetyczka i w koncu moje stopy beda wygladaly jak u czlowieka:))))))))

monika811 gratulacje udanej wizyty. ja tez przed wizytaz musialam sie doprowadfzic do pozadku i ciagle wolalam meza zeby zobaczyl czy jest ok:)))))))))) oczywiscie potem lusterko tez sie przydalo.

navijka moja gin tez co wizyte bada mnie na samolocie. ale z tego co wiem nie wszyscy lekarze tak robia. za granica zadko badaja wewnetrznie- co kraj to obyczaj.

a teraz relacja z mojej wizyty. a wiec szyjka wszytsko ok- dluga i trzyma ladnie. mialam usg- mala ciagle lezy miednicowo i jest dziwnie ulozona- nozki ma oparte pod spojeniem lonowym tak ze nie gin nie mogla ich do konca zmierzyc.a teraz najlepsze- mala wazy ok 2300 gram- takze jest wielka i wedlug usg jest o tydzien wieksza. poza tym wszytsko ok. nastepna wizyta za 3 tyg i wtedy bede miala pobrany wymaz.

A ja właśnie wróciłam z ogródka, byłam podlać kwiatki i masakra, plaga komarów!!! Nie da się siedzieć na dworze.
W domu mam fajnie, chłodno, więc współczuję Wam duchoty. A wieczór też mam nudny, mężuś pracuje na dworze, a ja dobrze że mam kompa i bb :-)

reklama
a teraz relacja z mojej wizyty. a wiec szyjka wszytsko ok- dluga i trzyma ladnie. mialam usg- mala ciagle lezy miednicowo i jest dziwnie ulozona- nozki ma oparte pod spojeniem lonowym tak ze nie gin nie mogla ich do konca zmierzyc.a teraz najlepsze- mala wazy ok 2300 gram- takze jest wielka i wedlug usg jest o tydzien wieksza. poza tym wszytsko ok. nastepna wizyta za 3 tyg i wtedy bede miala pobrany wymaz.
super że wizyta udana :-)

panienka - ale ci zazdroszcze ze masz chlodno w mieszkaniu !! ja tu sie normalnie dusze!!!
Masakra :-( ja chce juz zimmmee...
to zapraszam do mnie do domku :-D
Zima :no::no::no:

Do góry