reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Ehtele mężuś pierwsza klasa - błagam podziel się truskawkami:D i arbuzem, normalnie śmigam po arbuza:D:D:D:D
Ale masz fajnie już samochodzik na Ciebie czeka:):):)

Pa kochane, biegnę do domku:)

Pani okulistka porządna kobitka- przeciwwskazań do SN brak:)

Kiniusiu dobrze, że już jesteś-odpoczywaj i dbaj o siebie:)

Alaa Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie Zaszłam tam dziś po drobiazg, o którym zapomniałam, a pani mi mówi, że mają moje zamówienie:)

Złożyłam je wczoraj po południu:) 17go trzymamy kciuki:)))

Cayra ja pościeli do wózka nie planowałam kupować, myślałam o kocyku albo śpiworku (mam kilka), ale trafiłam na okazję więc mam-wypełnienie w kolorowym obszyciu, ponoć dobrze się pierze w całości (a jak znam życie będzie rzadko używane:))

Martuśka spokojnie:) Jak dzidzia jest zdrowa, to wszystko jest ok:) Ja witaminy brałam od 4 mca, skończyłam w 30 tc, teraz tylko DHA.

Pajeczko moje łóżeczko (które już do nas jedzie:)) będzie chyba identyczne:)Oczywiście pochwalam wybór:)

Zakupów koniec rychły!:) Czekam na przesyłki, domawiam resztę w aptece, jak tylko będą mieli w magazynie, w poniedziałek zamawiam wózek, i zostanie mi upolować jeszcze jeden stanik do karmienia (jeden mam) i słynne kapcie:)Ufff…..:)

Chrzest planujemy na koniec września-dzidzia będzie miała prawie dwa miesiące (jak doczekamy do terminu:)) Też tyle miałam:)

Pajkaa- śłiczne lózeczko wszytko na pewno bedzie sie swietnie komponowac a wanienke mam taka sama i w tym samym kolorze heheh :))))))))))))))

nietety ja kochane kiepsko sie zaczynam czuc niedawno wrocilam ze szkoly rodzenia i tak bola mnie placy a brzuch od pasa do pod brzusza dzis od rana kiepsko sie czuje bo znow wymioty niewiem moze podrazniony zoladek bo malo jadlam a apet tez mam mizerny zaraz sie klade byc moze lepeiej bedzie...

oki dziewczyny zycze milej nocki a w szczegolnosci spokojnej jak cos to do jutra buzka

Ethele ja brzucha wogóle nie smaruje , niczym , chociaż chociaż teraz sobie tak myśle że zaczełam od czasu do czasu smarować oliwką CLEANIC DZIDZIUŚ , hmmm...:confused:

Ciamajdko , a na zgage widze ,że nie wymieniłaś migdałów , spróbuj płatki jeść zresztą pisałam już o tym Ethele spytaj czy poskutkowało ?? sama jestem ciekawa czy coś pomogłam

Milusia mąż widzę staje na wysokości zadania fajnie , kochaj kochaj :)

fajnie wam dziewczyny idzie urządzanie pokoików , my narazie musimy się pomieścić w jednym pokoju , mieszkamy na poddaszu metraż niby duży , ale tylko jeden pokój łazienka i kuchnia , więc tymbardziej nie moge się doczekać przeprowadzki do nowego domku , która nam się niestety przesunie , :sad:
ja kupiłam kołyskę dla maleństwa , bo nasze łóżeczko po Oliwii jest dość duże, a nie chciałam tutaj wciskać kolejnego mebla , na te kilka miesięcy do przeprowadzki powinna wystarczyć

Ostatnia edycja:
Ethele ja brzucha wogóle nie smaruje , niczym , chociaż chociaż teraz sobie tak myśle że zaczełam od czasu do czasu smarować oliwką CLEANIC DZIDZIUŚ , hmmm...:confused:

Ciamajdko , a na zgage widze ,że nie wymieniłaś migdałów , spróbuj płatki jeść zresztą pisałam już o tym Ethele spytaj czy poskutkowało ?? sama jestem ciekawa czy coś pomogłam

Milusia mąż widzę staje na wysokości zadania fajnie , kochaj kochaj :)

no to może to właśnie ta Oliwka...

moje autko stoi pod blokiem!!!!!!!!!! jest pikne:p

Ehtele, ale masz fajnie :-) Super :-) Teraz jeszcze tylko prawko i JAAAAZZZDDDDAAA!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Dokładnie 16 czerwca mam egzmian!!!!!!!!!!!!!! TEN DZIEŃ BĘDZIE DNIEM MOJEGO ZWYCiĘSTWA:-D:-D:-D:-D:-D:-D Grunt to pozytywnie myśleć hehehehhe

Natka a ty się nie smuć, że pokoiku nie urządzasz, bo za chwilę będziesz mieć piękny, nowy domek, z własnym ogródkiem i tarasem...Będziesz mogła bawić się w ogrodniczkę heheh, zasiać wymarzone kwiaty, uprawiać zioła, a ja dalej będę na 61 metrach:-p:-p:-p Więc ciesz się tym...bo na prawdę masz szczęście...:-D:-D:-D

reklama
Witam wieczornie :)
Nadrobić was nie nadrobię - ale z grubsza przeleciałam... ;)
W sobotę znalazłam się w szpitalu ,lekarz kazał zostać na obserwacji i wczoraj wyszłam.
Nie będę pisać co się działo , bo i tak mało kogo to interesuje...
W szpitalu ordynator potwierdził dziewczynkę, która wazy 1500 gr. :)

Jutro wizyta u gina , i u dentysty na wyczyszczenie ząbków ;)

Do góry