Bombusia
Fanka BB :)
Wiesz własnie wrąbałam loda był pysznyBombusiu pokoik to istne pobojowisko tam jest dosłwonie wszystko pieluchy itd marzą mi sie juz te mebelki bo bym sobie to wsio poukladala ale musze poczekac.
Ide sobie po Magnum Gold bo mam chcice
Ja też już nie mogę sie doczekac dla dzidzi spania, a jeszcze wymysliłam zabudowę kaloryfera i domówiłam półeczkę na ścianę dla maluszka, no muszę organizowac mu różności na jego drobiazgi, do póki nie zrobimy małego pokoju dla dwóch chłopaków w przyszłym czerwcu, miał być remont Adriana pokoju w tym roku....no ale sie plany troszkę rypnęły yyyy 2 dziecko hmmm
Pajko, ooo gratuluję złożenia ;-) haha. To przyszły pokoik malucha??
Mój humor się ulotnił,grr... tak mam zawsze gdy przez pół dnia chodzę jak nakręcona,mam energię a potem "zjazd". Mała mnie wkurza bo nie chce spac a za to ciągle piszczy, wyrzuca ze złości zabawki, ubrania, i ciągle chce coś innego i nie mam możliwości położć się,odpocząć bo na nią ciągle trzeba patrzeć. Do tego myślałam,ż mąż przyjdzie wcześniej z pracy,powinien już być i jak idiotka czekalam w oknie a tu sie okazało,że on nadal w pracy (30km od domu,przejazd przez centrum...czyli godzina jazdy) bo czeka na klienta,który go prawdopodobnie olał bo nie odbiera telefonu.No kurde. W dodatku mam zgagę i przeczucie że mąż do sklepu nie pojedzie bo bedzie wkurzony i zmęczony.
Polianno no pewnie będzie zły i zmęczony upałem więc moze daruj mu już dziś sklepy, cóz jak pech to pech
Pamiętam, ze też miewałam takie zjazdy, rano pełno energii, a później mały marudzący Bóg wie na co i nerwy jak cholera