hej sierpniówki, melduję się po 3 dniowej przerwie. Czytam i czytam i czytam i chyba dałam radę nadrobić
Ciamajdka co do rozmów pilotów, o których pisałyśmy wcześniej to są z nich wycięte wątki osobiste... więc te rozmowy są troszkę "skłamane";
ciesze się, że z T. lepiej - czasami mała rozłąka potrafi uczynić cuda
SGcz ja też czasem czuję jakby dzidzia kopała w dole macicy, tak jakby dokładnie w ujście szyjki i są to zazywczaj bardzo bolesne kopniaki..., ale jak byłam u lekarza to powiedział , że wszytko ok, no to mu wierzę...
Aga s witaj po długiej nieobecnosci, miło że zaglądasz masz rację w tym roku Polska jakaś taka biedna - jedyny pozytyw - po deszcze zawsze pojawia się słońce i teraz może być już tylko lepiej
Fiuu współczuję boli ząbków.. mnie tez coś od paru dni tak cmią, a najgorsze jest to że niedawno skończyłam wizyty u lekarza i niby wszytko już było dobrze; niedawno zaczęłam jeść żelazo a ktoś mi powiedział, że od żelazka Bardzo psują się ząbki - może to od tego?
Polianna mi też sie źle spało, ale odkąd lekarz przepisał mi magnez + żelazo jest o niebo lepiej, tzn nie wstaję już taka połamana i w ogóle lepiej się wysypiam.... a ty jesz mag + żel?
Bombusia cieszę się, żę zakupy się udały - teraz remont to tylko przyjemność
Aga Natalia cieszę się, że z twoimi dziewczynkami wszystko ok
mam nadzieję, że twoje ciśnienie, waga unormują się, a bakterie znikną
powodzenia
Pajkaa cieszę się, że już w domku, przykro mi, że musiałaś przechodzić przez takie szpitalne doświadczenia, ale najważniejsze, że z tobą i Sebulkiem wszystko ok, odpoczywaj dużo - dobrze, że Mąż cię pilnuje
Kinusia kochana nie stresuj się ślubem, na pewno wszystko wyjdzie pięknie i będziecie bardzo szczęśliwi tego dnia - pamiętam swój ślub i te wszsytkie pozytywne uczucia
navijka witaj wśród sierpniówek
twój dzidziolek będzie na pewno uroczy jak tatuś to Portugalczyk - pewnie wyjdzie orginalna mieszanka
) no i zazdroszczę trochę twojemu maluszkowi - bo ja też zawsze chciałam mieć dwujęzycznego malucha... no nic będę sama uczyć hihi
jeśli chodzi o mnie to miałam bardzo zabiegany weekend, nawet nie wiedziałam, że tak będzie - a samo się tak ułożyło, w piątek wybraliśmy się z mężem na "małe" zakupy - a jak to u nas bywa z małych zrobiły się DUŻE... kupiliśmy min łóżeczko i komodę dla naszej dziewczynki... za chwilkę znajdę linka i wam pokazę
cała sobota zeszłą nam na przemeblowaniu mieszkanka (bałagan jest do dziś) bo trzeba było zrobić w sypialni miejsce na mebelki dzieciaczka...; dziś niespodziewanie pojechaliśmy na cały dzień do teściów i niedawno wróciliśmy... i oczywiście padam ...
mam nadzieję, że weekend wam się udał
a oto nasze zakupy
)
http://www.bangla.pl/foto/prod/0002/d/360_01_8509.jpg
http://www.sebastianbentele.de/hochzeit/geschenke/hemnes.jpg