Witam was słoneczka wieczorową porą,
Dzisiaj mam jakiegoś ogólnego doła, ciągle chce mi się płakać, więc chodzę i płaczę - sama nie wiem z jakiego powodu..... sprzątam sobie pomalutku, zaraz coś przyrządzę dla Darka, dobija mnie ta beznadziejna pogoda.....i dzisiaj jakoś wszystko mam na "nie".
Ewelinko no własnie czasem tutaj tyle postów, że ciężko zacząć i skończyć, bo nieraz na czytaniu schodzi ponad godzinkę
Pati no teraz staram się odpoczywać, ale wszystko naprawdę się gromadzi i jak ten mój mężuś biedny da sobie radę
echh
Różyczko wytrwasz kochana zobaczysz jeszcze chwila i będzie 9 czerwiec..
LEa28 co to jest 10 kg na plusie
to żadna nadwaga, po prostu jesteś w ciąży, a cellulit zniknie, jest to postać obrzękowa, spowodowana gromadzeniem się wody w tkankach, urodzisz i cellulit sobie pójdzie w zapomnienie. Ja nigdy nie narzekałam na cellulit, teraz mam obrzęknięte piersi, łydki - wszędzie skórka pomarańczowa
Izunia23 zatem spokój i leżenie, leżenie i spokój i tak na zmianę
Sierpien8 pamiętaj, że najbardziej tyjemy do 30 tc. potem już tylko puchniemy
Marulka słońce wczoraj tak się czułam jakbym z jakiejś imprezy wróciła, normalnie byłam taka rozbita, że masakra, oj czuję, że nie na moje nogi wyjazdy dłuższe samochodem, chociaż w jedną stronę jechaliśmy tylko 2, 40 min, ale łamaliśmy przepisy dotyczące prędkości, z powrotem 5 h, bo Darek wolał jechac wolniej bo nie widział na oczy...
KAsiu2506 oj teraz to ja wiem, że jestem w ciąży, normalnie strasznie się męcze, a tym lasagne to mi smaczka zrobiłaś na amen
ale dzisiaj miałam wszystko w nosie, teraz sprzątam dopiero i zaraz coś ugotuję
Ciamajdko wagą się nie przejmujemy, potem założymy wątek jak zrzucić zbędne kg
i będziemy dzielić się opiniami
JA już jestem 8 kg na plusie i jak sapię jak wchodzę po schodach to Darek się ze mnie śmieje, a ja się denerwuję uderzam go z piąchy i mówię: Bierz dwie wody prawie po 5 l i śmigaj na górę
Cayra bardzo mi przykro z powodu tego lekarza, ale być może ta waga to obrzęki itp. Niech lekarz to lepiej dokładnie sprawdzi zanim wydrze się na Ciebie bidulko.....
MArtuśka Ty to masz powera, śmigasz wszędzie jak ta lalala
Alaa wszystko będzie dobrzse kochana.....
Wuzelek no ja też byłam przekonana, że to będzie w DDTvn bo tak mnie poinformowano, ogólnie na imprezie śmigał Prokop (mega duuuży) chołownia, wellman, socha, urbański, wojciechowska, jagielski i kilka innych osób - przynajmniej sobie pooglądałam jak każdy z nich wygląda
Polianko ja też dzisiaj tak usiadałam i liczę wydatki i normalnie masakra, przez to mam jakiegoś takiego dołka, tyle mamy kosztów
chciałam tyle rzeczy kupić, a tu chyba znowu na jakiś czas trzeba sobie pas zacisnąć
Ehtele kochanie niezmiernie się cieszę, że Oluś rośnie jak na drożdżach, Boziu 1800 to normalnie mały siłacz
No u mnie posiew to jak zwykle S. agalactiae jak robiłam jakieś 3 tyg temu no i będe musiała śmigać z antybiotykiem.....Ja płacę 100 zł, ale też mam wrażenie, że to kurcze dużo, gdy zdecyduję się na następną dzidzię(o ile Pan Bóg pozwoli) to zapiszę się też do państwowego lekarza, denerwuje mnie to wszystko prywatne....Kochana oświeć mnie proszę o co chodzi z promocją z Biedronki?
buziaki słońca....