reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Cześć kochane,

zapeszyłam i się pochwaliłam, że dobrze sypiam, całą noc nie mogłam spać, myślałam, że się uduszę. Potem zaczęły się skurcze brzuszka, które budziły mnie co godzinę, ogólnie mdłości i jakiś niepokój mnie złapał. Rano biegunka i dalej dziwne skurcze, ledwo żyję.... ale nie panikuję nic nie jest regularnie, więc widocznie tak ma być....

Przepraszam dziewczynki, ale nie nadrobię waszych postów bo nie za bardzo się czuję.....

gdzieś tam wyczytałam, że z Shirą oki, zatem cieszę się słonko.....

Życzę wam udanych wizyt i miłego dzionka, ja muszę zbierać siły bo dziś wieczorkiem wyjeżdżam znowu do Warszawy- Darek mnie zawiezie, jutro konferencja, on wraca bezpośrednio do Krakowa na inną i potem przyjedzie bezpośrednio do Warszawy.... echh marzy mi się wiejski domek, kury i konie....

no cóż miłego dzionka....

P.S. Co pół godzinki łapie mnie taki skurcz jak na @ i mega ból w krzyżu, mam nadzieję, że to BH buziaki, aha i jeszcze w nocy miałam mokrą plamę na łóżku i koszuli od piersi

Wybaczcie, że tak egoistycznie odniosłam się tylko do siebie samej.... nie wiem czy do niedzieli dam radę się odezwać bo nie będę miała czasu, więc nie martwcie się o mnie...

buziaki kochane sierpnióweczki

reklama
Pajkaa super zakup - ja wogóle uwielbiam rzeczy z motywem tygryska :-)

tak mi się przypomniało, bo wczoraj pisałyśmy o rozstępach. Natrafiłam na Polsat Cafe program "Nieletnie matki" (coś jak na mtv "Nastoletnie matki"). Obejrzałam oczywiście były dwie dziewczyny 15 i 17 lat i obie mialy straszne rozstępy. Wy mówicie o 2 czy 3 a ta jedna to cały brzuszek w kreskach :shocked2: mam nadzieję, że żadnej z nas się to nie przytrafi

milusia doradzałabym Ci przed wyjazdem sprawdzenie tych skurczy u ginka... jeśli masz wyjechać po prostu chyba bezpieczniej będzie to sprawdzić, bo jeśli mówisz że co pół godzinki, bóle małpowe i z krzyża to lepiej chyba sprawdzić... weź no-spę, magnez i odpoczywaj koniecznie, a jeśli do 13-14 ci nie przejdzie to lepiej sprawdź u doktorka co i jak - lepiej dmuchać na zimne. No i informuj nas... domyślam się że już wybierasz się do stolycy w związku z DDTVN - czekam niecierpliwie i jutro będę oglądać :D

pajka kubusiowe szaleństwo :D a jakie rozmiary teraz polujesz? w stosunku do klawiaturki wygląda na 68-74

milusia doradzałabym Ci przed wyjazdem sprawdzenie tych skurczy u ginka... jeśli masz wyjechać po prostu chyba bezpieczniej będzie to sprawdzić, bo jeśli mówisz że co pół godzinki, bóle małpowe i z krzyża to lepiej chyba sprawdzić... weź no-spę, magnez i odpoczywaj koniecznie, a jeśli do 13-14 ci nie przejdzie to lepiej sprawdź u doktorka co i jak - lepiej dmuchać na zimne. No i informuj nas... domyślam się że już wybierasz się do stolycy w związku z DDTVN - czekam niecierpliwie i jutro będę oglądać :D

pajka kubusiowe szaleństwo :D a jakie rozmiary teraz polujesz? w stosunku do klawiaturki wygląda na 68-74

Marylka to jest rozmiar 9-12 miesiecy :) ALE moje dziecie podobno ma dlugie nogi (chyba po mamusi :p)
dziewczynki wycenili mi meble :) najdrożej wyjdzie 1066 zl + dowóz gratis wiec super za 4 elementy w tym szafa narożna.
Ja zmykam do mamy :) musze gdzies upolować konwalie :p
do usłyszenia jutro bo pewnie dzisiaj juz nie dam rady wejsc :)
buziolki

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY DLA WSZYSTKICH SIERPNIÓWECZEK :-D:-D:-D

Dzień dobry dwupaczki:-D

cayra1984 ja też mam wizytę w poniedziałek:-):-):-) A bierzesz nospę??? Kupił Ci ktoś ją? Bo to niezbędnik ciężarówki....:-p

Ehtele, mam od teściowej nospę forte, ale bałam się wziąć, wypiłam wczoraj dwie melisy i jak narazie jest ok :)

dziewczyny i mam do Was pytanko
mianowicie czy czujecie wyraźnie maluszki?? Bo ja od tygodnia czuje jak mały sie przesuwa itd, ale nie czuje juz takich kopniaczków, a jak kopnie to aż mnie boli. I zastanawiam sie czy on juz taki wielki, ze nie czuje juz tak wyraźnie tych ruchów. Też tak macie??

Pajka, ja też czuję już wyraźnie ruchy Szymonka, takie "pływanie" jakby. Jak się rusza, to cały brzuch skacze :-) Już coraz mniej miejsca mają dzieciaczki :-D i się rozpychają :-D

Chwilę temu był mąż!!!!!!!!!!!!!!!!
z bukietem czerwonych róż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedział, że od Olka i niego:-D:-D
Poryczałam się jak wariatka, a widok Szymonowych zaszklonych oczu wzruszył jeszcze bardziej...
Mam Anioła w domu:-):-):-)

Ehtele, ale super :-) Mój na pewno by na takie coś nie wpadł... Jak mu mówiłam ostatnio, że za rok obchodzimy Dzień Mamy i Ojca, to się zdziwił i stwierdził, że Mały nawet laurki nie będzie umiał jeszcze narysować... eh... bezmózgowce... Ale Twój - jak widać - inny :-) Ale masz Szczęście w domu :-)

ehtele- mężus spisał sie na 6 :)
Pajka- mebelki super, ładny kolor wybrałaś. Kreacja świetna, szczupłe ładne nogi to można pokazywać. Moje to balerony, i niestety nie mogę zakładać leginsów :/
i Sebastian jest już na świecie :)

Ciamajdka- Koniec maja zbliża się wielkimi krokami, ale trzymam kciuki, żeby sprawy potoczyły sie po Twojej mysli

Marulka słońce, to spotkanie jest w sobotę, więc jak coś to w sobotę...
no własnie zobaczę jak to się rozkręci z tymi bólami, najgorsze to to, że w krzyżu mnie tak ciągnie, że szkoda pisać, w ogóle od trzech dni nie dbam o siebie, nie zjadłam ani żelaza, ani detralexu, ani witamin.... echhh
ja uciekam..... buziaki kochana
wszystkim życzę miłego dnia

będę czuwać w sobotę w takim ukł (gdzieś sobie wtłoczyłam do łepetyny że 27.05) - a ty kochana DBAJ O WAS!!!! no i trzymam kciuki żeby to tylko skurczybyki-straszaki były :)

Milusia zaraz dostaniesz klapsa, gdzie ty się wybierasz? do łóżeczka leżeć i odpoczywąć!!!

reklama
ojjj madziujko przepraszam...:-:)-( napisałam coś co wcale nie było pocieszeniem ehhh....wybacz:sorry2:
stawiam na zapiekankę :):))):):
właśnie się robi z kełbaska suszoną marchewa serem i ziołowym beszamelem...do tego jeszcze se walne kefiru i będą happy mam nadzieje że córa tez zje bo ostatnio wywija z jedzeniem cyrki
Nektarynko- szok, przez 9 miesięcy nie wiedzieć o ciąży:no::no::no:
dla mnie to nie możliwe wręcz...poprostu nie możliwe..nie wiem jak nie można czuć ruchów

Dzisiaj czuję się już dużo lepiej :tak: Brzuszek nie twardnieje, co niezmiernie mnie cieszy ...

Ahh jakże się ucieszyłam jak przeczytałam, że Martynki są wspaniałymi dziewczynkami :-D Mam nadzieję, że i moja taka będzie :-D

Twoja Panienka to już spora ho ho ! I w sumie z jednej strony fajnie, że będziesz znała datę narodzin swojej córeczki, ale z drugiej strony szkoda, że drugie cc ...
No ale jak trzeba to trzeba ! Zdrowie i bezpieczeństwo najważniejsze !
dobrze że spokojny brzuszek bo i Tyś spokojna;-)
a Martynki gwarantowane wspaniałe dziewczynki cwane niezwykle dopną swego ;-)

dziewczyny proszę o rade czy tak moge wyjsc do cywilizacji :p

i z zakiecikiem takim oze byc czy niebardzo ??

Boze wyglądam jak baleron :( w nic sie nie mieszcze a brzuch w szybkim tempie rosnie :( przez tydzien przytyłam kg
wiesz zależy do któej cywilizacji super wyglądasz...ja głownie sigam w tunikach i getrach;-)

T. śpi... ja zjadłam śniadanie i jadę do banku jak się zbiorę załatwić jedną nie cierpiącą zwłoki sprawę-pieniądze wypłacić:tak:

do końca maja miało się coś wydarzyć... jesli pamiętacie... zostało 5 dni, ani widu ani słychu...
trza podjąć decyzję jedna z najtrudniejszych w moim życiu...

o rany trzymam kciuki by wszystko dobrze było

Marulko i inne juz doswiadzcone mamy - doradzcie: przewijak sie przydaje, czy to zbedny zakup i i tak sie dziecka na nim nie przewija?
widzę że tylko pochwały :-)
ja nie miałam wcale nie załuje nie kupuję
Chwilę temu był mąż!!!!!!!!!!!!!!!!
z bukietem czerwonych róż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedział, że od Olka i niego:-D:-D

Poryczałam się jak wariatka, a widok Szymonowych zaszklonych oczu wzruszył jeszcze bardziej...
Mam Anioła w domu:-):-):-)
super;-)
ja dostałam czekoladki ;-)

Milusia skonsultuj się z lekarzem!

Do góry