Na temat leżaczków pogadam z T. ale to już chyba wydatek na ostatnią chwilę jak nikt nie kupi...
Mama Aneta, nie... ja się tam nie przeprowadzę... on tam zamieszka u swoich rodziców w swoim rodzinnym domu, o ile mozna to nazwać domem... tam sie każdy mija jak obcy ludzie i zamyka się na cały świat w swoim pokoju...
będę pisać jak się sytuacja z pracą przedstawia, ale trzeba byłoby firme zarejestrować, płacić składki na siebie... nie wiem czy ten interes się opłaca ...
A propo tych leżaczków jeszcze to są rewelacyjne... każdy, ogólnie bardzo mi się podoba wynalazek zwany "leżaczek"
Dzięki dziewczyny za rady dotyczące tych dziwnych skurczy...
Bogusia wiesz co myślę o nim? nie chcę obrażać bo to obcy człowiek dla mnie, nie powinnam go oceniać a poza tym jakby nie patrzeć to Twój tata (sentyment zawsze pozostaje), ale napisałabym bardzo brzydkie słowa... cóż mam Ci doradzić... naprawdę takie rzeczy się zdarzają... tacy ludzie widzą tylko czubek własnego nosa... przez nieodpowiedni "układ" z życiową partnerką (czyt. Twoją mamą ) zawsze cierpią dzieci... zawsze na nich odbija się co najgorsze.. wiem, że Ci żal... każdy chce czuć się bezpieczny, kochany, każdy chce miec cudowną kochającą się rodzinę, a czasami pozostaja tylko właśnie takie skrawki ... pozostaje jedno: nie dać mu satysfakcji z tego co robi... nie pozwól sobie na rzeczy, których nie powiniem mówic i robić... i nie żałuj że Twoje maleństwo nie będzie miało kontaktu z kimś takim...
To on powiniem miec żal do siebie, do własnego zachowania... jesli wystarczy mu "miłość" jednej córki która wyraża mu w ten sposób wdzięczność za materializm, to mu współczuję takiej miłości.. no duzo bym mogła na ten temat jeszcze mówić, bo się zbulwersowałam..
[/
Mieszkali byście osobno dla mnie gra nie warta świeczki nie zgodziłabym sie na takie coś
oj ja bym tyle nie wytrzymała w domu.
Z Kuba (luty) wychodziłam po 10 dniach,a teraz to pewnie po kilku,jka bedzie ciepło,tzn. bezwietrznie,bo mrozów w sierpniu sie nie spodziewam.
Pajkaa spokojnie,ja nie mam połowy tego co Ty.Damy rade.
Bogusia86 przykre to co piszesz,ale teraz ty jestes najwazniejsza i maleństwo,wiec staraj sie nie przejmować.
Ja małego rodziłam we wrześniu po 2 dniach wietrzyłam go pare minut nabalkonie przez 3 kolejne potem spacer wiec nie cały tydzień
Tak Pajeczko, właśnie podobny zakupiłam. Bo te plastikowe leżaczki-stelaże to coś takiego
Leżaczek do wanienki, niezbędny do kąpieli dzie (1038863006) - Aukcje internetowe Allegro
ale mnie to nie urzekło...
Mam taki po Kubie byłam zadowolona ale to dopiero puźniej jak dziecko jest stabilniejsze na początku trzymAŁAM GO NA REKU
dobra teraz proszę o pomoc mamy bo jestem w temacie zielona
dla małego mam kupić
oliwkę,
emilsję do kąpieli
szampon??
i przepraszam co robi za "mydełko" dla maluszka??
prosze sie nie smiać
ja kupowałam oliwke mydełko dla niemowląt ,linomag i puderek do pupci i wsio
Dziewczyny ja zaraz jadę na IP bo powtarzają się te bóle mimo, że wzięłam nospę, magnez... wypiłam kilka kubków herbatki owocowej...
mała się rusza więc chyba ok.. ale jak mnie łapię taki kłujący ból z boku brzucha to aż mnie ściska...
Jedz powodzenia mam nadzieje ze wsio bedzie dobrze
Kasa jednak przyszła ale wypłata babcia nie mogła sie zorientować co i jak