reklama
R
RiSiA
Gość
bombusia WOW.... śliczne te ciuszki... i kurteczkę... zgadzam się - lumpki to mistrzostwo świata
Pajka mi się podoba ten Fishera.. chyba taki właśnie będę kupować.
mnie tez, ale z drugiej strony zastanawiam sie bo wiadomo płaci sie za firme też w duzej mierze niestety.
jeszcze ten mi sie podoba http://www.allegro.pl/item1036152749_lezaczek_bujaczek_sun_palak_z_zabawkami_6kol.html
monika8112
Fanka BB :)
bombusia śliczne te ciuszki i jaka taniocha, a wszystkie kupujesz w tych najmniejszych rozmiarach?
bo ja jak znajdę coś fajnego i większego to tez biorę, chociaż mój mąż się śmieje że na pewno zapomnę że to mam
któreś z nas pisały że zapominaja co miały powiedzieć i brakuje im słów! ja też tak mam ...
moja koleżanka która rodziła w styczniu czytała gdzieś że to normalne w ciąży i ona też tak miała, a jak mi ostatnio pokazała sms którego do niej napisałam to sama się śmiałam bo nie miałam pojęcia o co mi chodziło
ciamajdko trzymaj się i nie wmawiaj sobie że coś sie dzieje, kładź się do łóżka i bierz no-spe!
bo ja jak znajdę coś fajnego i większego to tez biorę, chociaż mój mąż się śmieje że na pewno zapomnę że to mam
któreś z nas pisały że zapominaja co miały powiedzieć i brakuje im słów! ja też tak mam ...
moja koleżanka która rodziła w styczniu czytała gdzieś że to normalne w ciąży i ona też tak miała, a jak mi ostatnio pokazała sms którego do niej napisałam to sama się śmiałam bo nie miałam pojęcia o co mi chodziło
ciamajdko trzymaj się i nie wmawiaj sobie że coś sie dzieje, kładź się do łóżka i bierz no-spe!
starlet
Starlets' Mum
mnie tez, ale z drugiej strony zastanawiam sie bo wiadomo płaci sie za firme też w duzej mierze niestety.
Ja przy corce kierowalam sie cena. Wybralam lezaczek TAKO, jeden z najtanszych jakie byly wtedy w sklepach i ogolnie dostepny. No i bardzo zalowalam :-( Kompletnie nie byl przystosowany dla takich 2-5 miesieczych dzieci. Pasy byly wielkie i 5-punktowe i byly za duze. Jak wpinalam tam corke to miala te pasy przy samej glowce. Strasznie to wygladalo. Dlatego postanowilam, ze teraz kupie renomowanej firmy. Stawiam na FP i z waga do 18kg. Teraz widze, ze wiekszosc producentow robi juz lezaczki z pasami biodrowymi wiec o tyle dobrze. Nie polecam wlasnie tych 5-punktowych, a przynajmniej w tej wersji co ja mialam z TAKO. Poza tym w TAKo byly te kolory takie smutne, zadnych zabawek nie mialy. Z innych firm sa takie fajne kolorowe, z gadzetami do zabawy. Chociaz tyle sie poprawilo w ciagu tych 3 lat.
O ja mialam tego typu http://www.allegro.pl/item1046005792_lezaczek_tako.html
marulka
mamcia wieloetatowa
dziewczynki mój "eksperyment" żeby dowiedzieć się co myślicie o chodzikach ma dalszy ciąg otóż ostatnio z koleżanką (ona dziecko w podobnym wieku) rozmawiałyśmy, że rodzice są różni: jedni bardziej inni mniej przychylni nowym trendom i "wynalazkom". Rozmowa nam się nawinęła przy okazji naszych ostatnich zakupów, otóż i ona i ja uległyśmy nowej modzie wśród dzieci (och jakaż to bzdura.. moda wśród dzieci... hehhe) na rowerki biegowe. Spójrzcie same w wolnej chwili - ciekawa jestem co Wy na takie cudo dodam że ja już kupiłam Olkowi - w netto za 70 zł koleżanka kupiła renomowanej firmy Kettler za 269. A tu co nieco o rowerkach i filmik:
AktywnySmyk.pl - Rowerek bez pedał
[video=youtube;ja8O7T9Hg34]http://www.youtube.com/watch?v=ja8O7T9Hg34&feature=related[/video]
ja tymczasem odkurzę mieszkanie
[video=youtube;ja8O7T9Hg34]http://www.youtube.com/watch?v=ja8O7T9Hg34&feature=related[/video]
starlet
Starlets' Mum
dziewczynki mój "eksperyment" żeby dowiedzieć się co myślicie o chodzikach ma dalszy ciąg otóż ostatnio z koleżanką (ona dziecko w podobnym wieku) rozmawiałyśmy, że rodzice są różni: jedni bardziej inni mniej przychylni nowym trendom i "wynalazkom". Rozmowa nam się nawinęła przy okazji naszych ostatnich zakupów, otóż i ona i ja uległyśmy nowej modzie wśród dzieci (och jakaż to bzdura.. moda wśród dzieci... hehhe) na rowerki biegowe. Spójrzcie same w wolnej chwili - ciekawa jestem co Wy na takie cudo dodam że ja już kupiłam Olkowi - w netto za 70 zł koleżanka kupiła renomowanej firmy Kettler za 269. A tu co nieco o rowerkach i filmik:
Jestem za ale cora juz ma normalny rowerek wiec z tego zrezygnowalismy ;-)
R
RiSiA
Gość
Ja przy corce kierowalam sie cena. Wybralam lezaczek TAKO, jeden z najtanszych jakie byly wtedy w sklepach i ogolnie dostepny. No i bardzo zalowalam :-( Kompletnie nie byl przystosowany dla takich 2-5 miesieczych dzieci. Pasy byly wielkie i 5-punktowe i byly za duze. Jak wpinalam tam corke to miala te pasy przy samej glowce. Strasznie to wygladalo. Dlatego postanowilam, ze teraz kupie renomowanej firmy. Stawiam na FP i z waga do 18kg. Teraz widze, ze wiekszosc producentow robi juz lezaczki z pasami biodrowymi wiec o tyle dobrze. Nie polecam wlasnie tych 5-punktowych, a przynajmniej w tej wersji co ja mialam z TAKO. Poza tym w TAKo byly te kolory takie smutne, zadnych zabawek nie mialy. Z innych firm sa takie fajne kolorowe, z gadzetami do zabawy. Chociaz tyle sie poprawilo w ciagu tych 3 lat.
O ja mialam tego typu Leżaczek TAKO (1046005792) - Aukcje internetowe Allegro
ja sie chyba zdecyduje na ten LEŻACZEK BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg WIBRACJE (1036135615) - Aukcje internetowe Allegro slicie, ze bedzie OK?
w sklepach jest powyzej 230 zł az sie zdziwiłam
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Super ciuszki:-):-):-)dziewczynki a to moje ostatnie nowości dla malucha
Ale to znaczy ze byście sie przeprowadzili?Zaprosili go na drugi etap rozmowy - dadzą znac do końca tygodnia.
Ale pracowałby w Katowicach, więc mieszkałby u rodziców.. i musi miec własna działalność...
jestem w połowie zadowolona.
hej sierpnióweczki u mnie dziś niezbyt ładnie, ale przynajmniej nie leje..
Ewelinka nie wierz w takie zabobony!! myślę, że w czasie ciąży każda z babeczek zrobi coś co według zabobonów mogłoby wróżyź źle... najważniejsze to nie wierzyć w te brednie... nie ma co myślami przyciągać złego
Ciamajdka ty to jesteś agentka gratlulacje dla T., musicie sobie tylko przemyśleć jak to wszystko teraz zorganizować
marulka dzięki za radę co do książki, też już o tym myślalam, ale pewnie w biegu można o tym zapomnieć..
Cayra ehhh zazdroszczę ci tego baseniku...
m-f22 widzę, że nie tylko ja ciągle pracuje.... powodzenia na wizycie
Bogusia ja kupuję leżaczek, bardzo mi się podobają, mam już upatrzony w sklepie jeden, moja koleżanka go miała przy pierwszym dziecku i byli bardzo zadowoleni, można sobie "postawić" dzidziolka obok siebie i robić co się chce
Pajka rzecyz dla maluszka oczywiście słodziusieńkie
ja dziś z rana udałam się do przychodzi po skierowanie na różne badania, min morfologie, mocz, obciążenie glukozą... no i co ... wkurzyć się można oczywiście nikt mnie nie przepuscił w kolejce (nie mowiąc o tym, że lekarka przyszła godzinę później bo była na domowej wizycie) - pielegniarka mowiła mi ze mam wchodzic bez kolejki, ale tak sobie mysle, co sie bede pchala szybka pojdzie - a babki przeciez mnie zjedza; no i czekam sobie grzecznie te godzinke siedzac na laweczce i zastanawiam sie czy nie zrezygnowac i nie zrobic sobie tych badan prywatnie (bo duzo ludzi chorych i balam sie ze sie zaraze) no i nagle pielegniarka idzie i mowi: to Pani jeszcze nie weszła, prosze teraz jak ktos wyjdzie wejsc... no to jej ladnie podziekowalam i wio przed drzwi, na co slysze rozmowy Pań (ktore wczesniej tak sie pchaly)... no tak w ciazy to oczywiscie trzeba bez kolejki...
Boziu co za obłuda... takto to mnie zadna nie przepuscila w kolejce....
pokazałam lekarce moje nożki (te zylki co mi sie pokazały) no i powiedziala, ze to nie zylaki, ale dala taką ulotkę gdzie sa zalecenia aby chronic nozki i w ogole uklad krazenia - wiec jesli kogos interesuje ten temat to moge przepisac
wczoraj weszłam na wagę a tu znowu +1kg ( w zasadzie z dnia na dzień) dlatego od dzisiaj koniec ze słodyczami itp, obiadek też robię dziś zdrowy, gulasz z chudej wołowinki z warzywami, pieczarkami + garstka kaszy...
mam pytanie odnośnie kawy, przez pierwsze 5 miesięcy praktycznie nie piłam, a teraz jakoś nachodzi mnie ochota, robię sobie z jednej łyżeczki nescafe z połową ciepłego mleka, ... ale kupiłam sobie też kawę jacobs bezkofeinową rozpuszczalna - czy ta jest dobra dla cięzarówek????????
Powiem ci tak ja z Kubkiem piłam normalnie kawe zwykłom fusiastą lekarz nie zabronił i dziecko dostało 10 punkt teraz ograniczyłam kawke bo mi nie podchodziła ale nie zrezygnowałam całkowicie wiec uważam ze wszystko można ale bez przesadyzmu
weź no spe i sie połuż licz co ile masz jesli nie przejdzie jedz do szpitala nie ma co lekcearzyć trzymam kciuki i dawaj znaćDziewczyny mam skurcze co 6 minut!!!!!!!!!!
idę myć włosy... patrze na zegarek od 13.. ale wczesniej juz czułam..od ok 11
boli z tyłu, z jednej strony, po kilka razy co 6 minut dokładnie..
tylko mnie nie stresować... czuwam...
bo się naczytałam tych pierdół:/
podoba mi sie ten 1 ja chciałam kupic ale dostaliśmy huśtawke dla małej i nad leżaczkiem sie zastanawiamja na szczescie mam pobieranie krwi na godziny umawiane wiec nigdy nie mam kolejki
ja zastanawwiam sie nad Leżaczek bujaczek regulacja położenia HIT NAJTA (1029148612) - Aukcje internetowe Allegro
ten juz troche droższy FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK POZYTYWKA + KUBUŚ (1031029295) - Aukcje internetowe Allegro ale zastanawiam sie czy potrzebna jest melodyjka? ja i tak nie chce, zeby maluch w tym usypiał. Jak myślicie?
Ciamajdko weź nospe i magnez i się połóż. Zobaczysz jak Ci nie przedzie jedz do szpitala na wyciszenie i blagam nie czxytaj tych pierdół.
Zobacz załącznik 247231Zobacz załącznik 247230Zobacz załącznik 247229
A ja takie cudeńka nakupiłam mojemu małemu "Lilusiowi" tj. 9 par pajacyków-śpioszków, 8 par body, 2 koszulki, kurteczkę, spodnie skarpeteczki malusieńkie, łapki, czapeczkę, zapłaciłam 35,80zł bo policzyłam dziś kasiorkę.
Fajne są te sklepy niech będą jak najdłużej
Ciamajdka mało Ci sierpniówek, łazisz jeszcze po innych miesiacach a kysz kobieto klikać tu z nami natychmiastnie czytać o złych rzeczach
Super kobieto zakupki szkoda ze tak nie umiem kupować
Kobiety donosze ze w Warszawie WYSZŁO SŁONKO ciekawe na ile ja właśnie odpoczywam popijając herbatke mały w żłobku a ja byłam ze zwolnieniem w pracy
Bombusia
No pewnie jak tylko sie dowiesz to ruszysz w tany na zakupy, czekam co tam w brzuszku mieszka u Ciebie napiszEhtele niestety dzisiejsza młodzież (hmmm czy my już takie stare jesteśmy ) jest czasami przeokropna....nie mają szacunku do niczego, i uważają się za pępki tego świata, wiem coś o tym, bo pracuję min z młodzieżą, oczywiście nie wkładam wszystkich do jednego worka, ale niestety ogół jest jaki jest...
Pajkaa oba leżaczki fajniutkie
Bombusia ciuszki oczywiście super, ale patrząc po twoich fotkach, to ty już chyba masz wszystko dla dzidziolka ale wiem wiem jak trudno się opanować sama staram się ostatnio omijać ciucholandy z daleka, bo jakbym tam wpadała to ..... szkoda gadać w tym, albo przyszłym tygodniu wybieram się na wizytę do mojego lekarza i jak mi potwierdzi dziewczynkę to czuję, że zacznie się szaleństwo.....
Nie mam jeszcze dużo rzeczy no ciuszków nakupiłam nowych i używanych, ale jeszcze daleka droga, ale ja tak na luzik wrzucam mam jeszcze czas
Ja na pewno kupię leżaczek tylko za duży wybór Pajeczko hi hi Ja w ogóle wszystko nakupię, bo ja sobie lubię ułatwiac życie taka już jestem oooo poza tym dziadki chcą kupować więc niech szastają kasiorką, a co??? takiego maluszka już nie będą mieć....chybamnie tez, ale z drugiej strony zastanawiam sie bo wiadomo płaci sie za firme też w duzej mierze niestety.
jeszcze ten mi sie podoba LEŻACZEK/BUJACZEK Sun +PAŁĄK Z ZABAWKAMI 6kol. (1036152749) - Aukcje internetowe Allegro
Monia tak kupuje różne rozmiary, tak wczoraj dobierałam, aby były male i większe, nowe też tak kupowałambombusia śliczne te ciuszki i jaka taniocha, a wszystkie kupujesz w tych najmniejszych rozmiarach?
To dobrze, ze napisałaś to nie będziemy go brać pod ueagę jeśli się nie sprawdził!!!Ja przy corce kierowalam sie cena. Wybralam lezaczek TAKO, jeden z najtanszych jakie byly wtedy w sklepach i ogolnie dostepny. No i bardzo zalowalam :-( Kompletnie nie byl przystosowany dla takich 2-5 miesieczych dzieci. Pasy byly wielkie i 5-punktowe i byly za duze. Jak wpinalam tam corke to miala te pasy przy samej glowce. Strasznie to wygladalo. Dlatego postanowilam, ze teraz kupie renomowanej firmy. Stawiam na FP i z waga do 18kg. Teraz widze, ze wiekszosc producentow robi juz lezaczki z pasami biodrowymi wiec o tyle dobrze. Nie polecam wlasnie tych 5-punktowych, a przynajmniej w tej wersji co ja mialam z TAKO. Poza tym w TAKo byly te kolory takie smutne, zadnych zabawek nie mialy. Z innych firm sa takie fajne kolorowe, z gadzetami do zabawy. Chociaz tyle sie poprawilo w ciagu tych 3 lat.
O ja mialam tego typu Leżaczek TAKO (1046005792) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Black_Opal
Mnie się ten bardzo podoba, zwłaszcza, że chcę kupić karuzelę do łóżeczka z tej serii:
LEŻACZEK RAINFOREST FISHER PRICE K2565 w24h (1033762592) - Aukcje internetowe Allegro
ale ta cena ;/
Tak więc chyba zdecyduję się na ten:
LEŻACZEK BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg WIBRACJE (1036135615) - Aukcje internetowe Allegro
poza ceną na plus jest jeszcze to, że ten starczy na dłużej, bo robi się z niego fajny fotelik dla starszego bobasa
LEŻACZEK RAINFOREST FISHER PRICE K2565 w24h (1033762592) - Aukcje internetowe Allegro
ale ta cena ;/
Tak więc chyba zdecyduję się na ten:
LEŻACZEK BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg WIBRACJE (1036135615) - Aukcje internetowe Allegro
poza ceną na plus jest jeszcze to, że ten starczy na dłużej, bo robi się z niego fajny fotelik dla starszego bobasa