Hejka
pogoda trochę lepsza niż wczoraj, to sobie posiedzimy dziś na dworze u rodziców z mężulkiem
Duralex gratuluję udanej wizyty
))
Kolumnea też patrzałam na pościele i zgadzam się, że jak cosik fajnego to fortunę trzeba wydac. Więc tak jak ty pobuszuję po allegro.
Kinusia nie martw się, że maluszek mało ruchliwy bo pewnie się inaczej ułożył, ja chyba dwa czy trzy dni temu pisała to samo tutaj, a potem oczywiście maluszek się rozbalowal, nie jest taki żywy jak wcześniej, ale to pewnie przez to inne ułożenie, a może balują jak my śpimy??
Ciamajdko znam ten typ faceta, mój - nie mogę narzekać jest ogólnie ok, ale żyrandol od dwóch lat po remoncie nie przykręcony tak jak trzeba, żaluzja zerwana od 2 mięsięcy - ale... wczoraj kupił sprzęt do jej naprawy... hihi faceci tak mają
Wczoraj miałam w ogóle zły dzień, wsyzstko i wszyscy mnie wkurzali, skończyło się wielkim płączem, ale wieczorem mój m. wymyślił, że kupimy coś dla dzidzi przez allegro no i oczywiście po tym humorek się poprawił. Kupiliśmy parę rzeczy do wyprawki, min. wanienkę, okrycię kąpielowe i itp. Teraz moja kolej czekania z niecierpliwością na kuriera
Co do sprawy zusu, to jednak nie trzeba podnosić go na ten wyższy, wystarczy tylko wykupić sobie dodatkowe ubezpieczenie.
buziole , miłej niedzieli
my zaraz jedziemy do moich rodzicow na obiad - zamówiłam wczoraj kluski śląskie z mięskiem i sosikiem ehhhh wiem wiem, wykorzystuję swój stan
ale to dzidzia przemawia przeze mnie