reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Ja również nie mam wanny, więc zostaje tylko prysznic.
Kiedyś uwielbiałam wylegiwać si w wannie w gorącej wodzie... ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. Teraz wiem ile czasu marnowałam na przyjemnym odmaczaniu się w wannie.

reklama
Witam!!!!
Ja też już jestem wyspana idę zaraz do sklepu po pieczywko.
SHYLA bardzo ciekawy arykuł, chyba jednak bezpieczniej brac kąpiele w późniejszej, zaawansowanej ciąży, szczególnie jak ktoś ma zagrożoną:))):tak:
EHTELE powodzenia na wizycie u lekarza:)))

Ostatnia edycja:
ehtele wszystkie zauważyły info o Twojej dzisiejszej wizycie ale zamiast gadać po próżnicy postanowiły potrzymać kciuki:-)

ja mam tylko prysznic więc problem kąpać się w wannie czy nie rozwiązał się sam :tak: w pierwszej ciąży unikałam jednak wylegiwania się w wannie bo problemów i tak mi nie brakowało :cool: a poleżeć w wannie z książką lubię:sorry:

Dziewczyny a jak po Walentynkach?

EDIT: głupie pytanie, kto tak prawdziwie dzisiaj walentynki obchodzi;)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!!
Walentynki...wczoraj na lody poszliśmy i tyle było z walentynek.Wieczorem obejrzeliśmy "wyznania zakupocholiczki".
Od wczoraj mocno mnie kłuje pierś (dokładnie sutek) . Z ciekawostek napiszę,że dopóki nie byłam w ciąży mogłam wycisnąc kropelki mleka (choć karmiłam tylko pół roku, a raczej odciągałam..ale to inna historia) a ledwo zaszłam w ciążę wszystko się skonczyło.
Jeszcze tylko 8 dni do wizyty u lekarza...:))) odliczam...
A jutro urodziny, mam nadzieję że wszyscy zapomną.

I ja się witam :-)
U Nas Walentynki przed tv z rodziną ;-):sorry:
Marcin mi wczoraj zszedł jeszcze późnym wieczorem do sklepu po czekoladę, bo mnie ochota na nią naszła :-p:-D
Dziewczyny, wy odliczacie już w dniach swoje wizyty.:tak:
Ja wizytę z usg mam teraz dopiero 3 marca. Już nie mogę się doczekać. :tak:

ehtele, trzymamy mocno kciuki :tak::tak::tak:

Witam po walentynkowo :-)wróciłam już z przeczkola paskudny dzisiaj dzień :-(
WIOSNO GDZIE JESTEŚ!!!!:-D
obgarnełam w chałupie powiem wam że strasznie sie zmachałam terz tak macie czy tylko ja jestem taka ociężała potworność :confused2:najbardziej meczy scielenie łużka :tak:

Witajcie Sierpniowe Mamusie!!!! :-)
Poczytałam, nadrobiłam (trochę się tego nazbierało).

@Angel- bardzo przykra wiadomość, współczuję :no:, trzymaj się.

Jeżeli chodzi o kąpiele to ja nie posiadam wanny, więc też nie mam dylematu co lepsze.Biorę prysznic i już :happy2:.

Ostatnio też miałam pobolewanie brzucha, poleżałam i przeszło. Wydaje mi się, że to jednak wina macicy, która się rozciąga.

Zazdroszczę Tym Sierpnióweczkom, które mają wizyty, ja mam dopiero 3 marca, a już doczekać się nie mogę :crazy:. Oczywiście trzymam kciukasy, żeby wszystko było oki :tak:.

Ja teraz biorę sam kwas foliowy, powiedział, że do następnej wizyty( 3 marzec), a później witaminki- Feminatal N( w pierwszej ciąży też to brałam).

Pozdrowienia dla Was Mamusie i Dla Fasoleczek ;-)

I ja się witam :-)
U Nas Walentynki przed tv z rodziną ;-):sorry:
Marcin mi wczoraj zszedł jeszcze późnym wieczorem do sklepu po czekoladę, bo mnie ochota na nią naszła :-p:-D
Dziewczyny, wy odliczacie już w dniach swoje wizyty.:tak:
Ja wizytę z usg mam teraz dopiero 3 marca. Już nie mogę się doczekać. :tak:

ehtele, trzymamy mocno kciuki :tak::tak::tak:
Kiniusia, widzę, że mamy jednego dnia wizytę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
HEJ. Proszę mi poradzić jakiej firmy kupić farbę do włosów bez amoniaku.:tak:
Będę niedługo w ROSSMANIE, zawsze tam robię większe zakupy i chciałabym kupić farbę (maluję na ciemne kolory, nie rozjaśniam), co prawda będę farbować dopiero na święta, bo naczytałam się, że do 3 m-cy lepiej nie farbować i takie tam, ale chciałabym już kupić, a nie wiem jakiej firmy.
Może coś Mamuśki polecacie wypróbowanego????:-)

POLIANNA też odliczam do USG, równy tydzień został!!!!! I ja się denerwuję, niestety, bo to genetyczne!!!

Ostatnia edycja:
Do góry