reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
witam :*

Ja tak troszke poza tematem. Mam pytanko jakie witaminki bierzecie? Jakie zalecił wam lekarz? Bo mi kazał tylko jesc kwas foliowy i magnes. Nic wiecej nie jest konieczne? Niewiem wiec postanowilam was zapytac :* ;-)

Dziewczyny, ale lecicie w tym wątku :szok: Szkoda, że nie ma więcej wątków na Sierpniówkach, bo tu poruszacie tyle interesujących tematów, że po dwuch dniach (i kilkudziesięciu stronach) głupio jest mi wracać do jakiegokolwiek wspomnianego tematu. Musiałabym tu wchodzić kilka razy dziennie :-)

ewelinka2106 mnie lekarz również przepisał feminatal już od początku ciąży, oprócz tego folik. Po ostatniej wizycie przypomniał, żebym po 12 tc przeszła na feminatal DHA... Ale coś mi się wydaje, że mój gin ma nieformalną umowę z firmą produkującą/rozprowadzającą feminatal :-) te długopisy, notesiki z logo firmy. Ale ok, najważniejsze, że wyniki badań mam dobre.

reklama
witam :*

Ja tak troszke poza tematem. Mam pytanko jakie witaminki bierzecie? Jakie zalecił wam lekarz? Bo mi kazał tylko jesc kwas foliowy i magnes. Nic wiecej nie jest konieczne? Niewiem wiec postanowilam was zapytac :* ;-)
ewelinko, ja do końca 12 tygodnia brałam tylko kwas foliowy z polecenia lekarza. Teraz mam witaminy Prenatal classic, ale biorę je co drugi dzień, bo jak codziennie to mnie mdli. Także w jeden dzień witaminy, a na drugi kwas foliowy i tak na zmianę :tak:
Ogólnie lekarka mi zaleciła witaminy od drugiego trymestru, ale to ja wcześniej się pospieszyłam i kupiłam prenatal, a ona nie miała co do niego przeciwwskazań :tak:

Do góry