R
RiSiA
Gość
Milusia az mi glupio.
i jak tam u Ciebie sie sprawy mają mam nadzieje, z ekrwawienie juz ustało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milusia az mi glupio.
Dziewczynki na staraczkach był filmik ojejku jak mi łezki lecą, lecą i kapią, tak ukradkiem....
YouTube- Ja Jestem - Arka Noego
No właśnie Pajeczko, lepiej trzymać się tych co sprawdzą i mają pewność
i jak tam u Ciebie sie sprawy mają mam nadzieje, z ekrwawienie juz ustało.
Czuje sie duzo lepiej, brzuch juz nie boli i tylko jakies resztki krwi sie pojawily(fakt, ze przelezalam caly dzien)
witam :*
Ja tak troszke poza tematem. Mam pytanko jakie witaminki bierzecie? Jakie zalecił wam lekarz? Bo mi kazał tylko jesc kwas foliowy i magnes. Nic wiecej nie jest konieczne? Niewiem wiec postanowilam was zapytac :* ;-)
Ja od ostatniej wizyty wcinam Feminatal N
witam :*
Ja tak troszke poza tematem. Mam pytanko jakie witaminki bierzecie? Jakie zalecił wam lekarz? Bo mi kazał tylko jesc kwas foliowy i magnes. Nic wiecej nie jest konieczne? Niewiem wiec postanowilam was zapytac :* ;-)
ewelinko, ja do końca 12 tygodnia brałam tylko kwas foliowy z polecenia lekarza. Teraz mam witaminy Prenatal classic, ale biorę je co drugi dzień, bo jak codziennie to mnie mdli. Także w jeden dzień witaminy, a na drugi kwas foliowy i tak na zmianęwitam :*