Nie stresuj się wszystko będzie dobrze, na pewno Twoja dzidzia cudownie się rozwija Też miałam torbiela ale to zupełnie inne bóle od ciąży...Gratuluję nowym sierpnióweczkom
Ja idę do gina jutro.. na szczęście mam abonament z pracy, więc nie muszę długo czekać.. poproszę o wszystkie skierowania na potrzebne badania.. niestety jestem astmatykiem, alergikiem i mam atopowe zapalenie skóry, więc stale muszę być na lekach.. już niby alergolog i dermatolog dobrali mi leki dla kobiet w ciąży, ale i tak chcę to skonsultować z ginem.. a na usg pewnie w przyszłym tygodniu się wybiorę..
a mnie teraz jakieś czarne myśli naszły.. nie mam nudności, apetyt mi się nie zmienia.. tylko senność i te napady głodu.. i zaczynam myśleć czy to na pewno ciąża a nie jakiś torbiel ( mam nadzieję, że jutro czegoś się dowiem
a co do L4 to myślę, że jak będzie ok, to zostanę w pracy.. jeśli nie będzie dużo stresów, bo ostatnio troszkę ich mam, a przecież dzidzia ponad wszystko.. więc pójdę od lutego.. ale jak będzie ok, to zostanę w pracy troszkę dłużej
reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
To ja kolejna na tescie zobaczyłam dwie kreski. To moja pierwsza ciąża. Termin mam na sierpien oczywiscie.
aurorka na pewno wszystko jest ok! Ja oprócz lekkiego mulenia od czasu do czasu i osłabienia nie czuję nic. Nawet z pęcherzem nie biegam.. W pierwszej ciąży tez czułam sie dobrze, więc nie ma sie co martwić. Raczej sie ciesz że tak gładko przechodzisz
Ja jestem do 24 stycznia na wychowawczym. potem wróce chyba na miesiąc aby uzyskac prawo do zasilku chorobowego i znikam na L4. Kolejny raz w ciąży nie będę więc po raz ostatni będę cieszyć się tymi magicznymi chwilami
Ja jestem do 24 stycznia na wychowawczym. potem wróce chyba na miesiąc aby uzyskac prawo do zasilku chorobowego i znikam na L4. Kolejny raz w ciąży nie będę więc po raz ostatni będę cieszyć się tymi magicznymi chwilami
ewelinka2106
No jest nasz duzo fajnie :*
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Hej dziewczyny, witam się wieczorowo ;-)
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki! :-)
Dzionek jakoś zleciał, choć męczyłam się strasznie. Najpierw odrzuciło mnie na całe jedzenie, później nabrałam ochoty na ziemniaki z maślanką, następnie się nimi przejadłam i było mi niedobrze, przez co spałam popołudniu tylko niecałą godzinkę.
Mam nadzieję, że jutrzejszy dzionek szybko minie, bo się środy już nie mogę się doczekać.
Miłego wieczorku Wam życzę :-)
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki! :-)
Dzionek jakoś zleciał, choć męczyłam się strasznie. Najpierw odrzuciło mnie na całe jedzenie, później nabrałam ochoty na ziemniaki z maślanką, następnie się nimi przejadłam i było mi niedobrze, przez co spałam popołudniu tylko niecałą godzinkę.
Mam nadzieję, że jutrzejszy dzionek szybko minie, bo się środy już nie mogę się doczekać.
Miłego wieczorku Wam życzę :-)
Black_Opal
Witajcie Kochane Sierpnióweczki
GRATULACJE OGROMNE DLA NOWYCH ZAFASOLKOWANYCH
Eh.. jesteśmy najszczęśliwszymi Kobitkami we Wszechświecie
GRATULACJE OGROMNE DLA NOWYCH ZAFASOLKOWANYCH
Eh.. jesteśmy najszczęśliwszymi Kobitkami we Wszechświecie
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
black opal witaj :**
jak sie czujesz kochana?:-)
polianna
joowi - a dlaczego miesiąc? Ja równiez jestem na wychowawczym i z tego co slyszałam poprostu można przerwać wychowawczy (30 dni wypowiedzenia) i już pierwszego dnia wręczyć L4...W moim przypadku praca w ciąży jest bardzo kiepskim rozwiązaniem- biorąc pod uwagę grafik 12h, hałas (centrum handlowe) i ciągłe stanie, itd.
reklama
Black_Opal
black opal witaj :**
Czuję się całkiem dobrze Tylko coś spać w nocy nie mogę. Tzn. budzę się już ok 4-5 i tak przewracam się z boku na bok aż zadzwoni budzik do roboty. Wieczorem za to padam jak mucha ;-)
Brzuszek już nie boli tak jak wcześniej. Eh.. jestem pełna obaw ale i też nadziei mi nie brakuje.
A Ty?? Jakieś nowe objawy??