reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Marulka ja jutro konze 11 tc i sama nie wiem czy moja lekarka mi je zrobi takze powiem Ci jutro bo chyba jest tak,z e płód musi miec 4 cm, zeby mozna było zrobic to usg

reklama
To jest taki ból kolo jajnika prawdego zresztą i w sumie zauważam to tylko jak sie przeciągam, trwa okolo 5/10 min ten teraz akurat już sam popuscił ake zapytam gin na wizycie za tydzień co to jest i czym spowodowane
Radze sie nie przeciągac we wczesnym etapie ciąży tak samo jak sie nie wiesza firan i nie ma sie wysoko rąt bo moze prowadzic do poronienia. Unikaj przeciągania

Milusia ja pewnie dowiem sie jutro czy mi zrobi

Radze sie nie przeciągac we wczesnym etapie ciąży tak samo jak sie nie wiesza firan i nie ma sie wysoko rąt bo moze prowadzic do poronienia. Unikaj przeciągania

Milusia ja pewnie dowiem sie jutro czy mi zrobi

z tym przeciąganiem i podnoszeniem rąk do góry to NIE jest żaden mit - na prawdę może to doprowadzić do zerwania jakiśtam więzadeł a co za tym idzie do utraty ciąży... także trzeba uważać na siebie...

Mnie też wszyscy powtarzają, że nie można się wyciągać, a ja jak szalona wieszałam firanki:D na Święta, a później się zastanawiałam, czy ja głupia nie jestem

heheh no ja tez mam wysoko szafki w kuchni i kilka razy dziennie sięgam a to po olej a to po karmę dla kota..... tylko staram się nie naciągać za bardzo i tyle :-D

ja wczesniej nie zwrociłam na to uwagi tylko moja mama tak straciła jedną ciąże niestety , ze wieszała firanki a po 2 h ciąży nie było wiec ja nie mam zamiaru ani sie przeciagac chociaz bardzo lubie ani wieszac firanej jak cos poprosze siostre;-)

Marulka tez mam wysoko, ale albo prosze meza bo on wysoki jest albo biore krzesełko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobrze dziewczyny, że powiedziałyście, bo co prawda słyszałam o trzymaniu rąk w górze, że tak nie można, ale słyszałam, że za długo nie można i tylko tyle :szok:
Ja się przeciągnęłam kilka razy, a to pod prysznicem, a to w łóżku, ale skoro wszystko jest ok, to już chyba będzie ok. Wszystkie takie wieszania firanek i takie różne rzeczy z wyciąganiem rąk do góry, to M. śmiga :tak:
Kurcze, nie sądziłam, że to taka poważna sprawa :no:

reklama
dzięki dziewczyny za dobrą rade to moja pierwsza ciąza choc i tak nie jestem już młoda ale panikuje jak małolatka

Do góry