ja nie mam nic takiego puki co
I pieka mnie teraz strasznie i pojawiły mi się widoczne żyłki na sutkach więc może to przez to...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie mam nic takiego puki co
Dla mnie żaden na moja kieszeń,za mało mam kaski,ale gdybym miała to z doświadczenia "drugiego dziecka" wybrałabym Ten pierwszy Mura.Witam Was wieczorową porą
Zaczęłam rozglądac się za wózeczkiem
Co sądzicie o tych:
Maxi Cosi Mura 4 Tango Red + Gondola + CabrioFix (890612056) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK JANE SLALOM PRO+GONDOLA+FOTELIK J01-ACTIVE (892909667) - Aukcje internetowe Allegro
FUSION TRAVEL SYSTEM 3w1 +PROTON+ION CONCORD 2010 (893446002) - Aukcje internetowe Allegro
Poprawiłam suwaczka mam nadzieję że nic sie tym razem nie poprzestawia ;-)
A mam jeszcze takie pytanie do Was zacznę marudzic ale wybaczcie mi to to moja pierwsza ciąża
Powiedzcie mi czy taką rzecz...
Zauważyłam wczoraj że zaczyna mi "schodzic skóra" z sutków tzn zaczęły się łuszczyc
Czy u Was również coś takiego się pojawiło...???
Fajniutki. Uwielbiam koty, ale takie co można miziać ,moja mama ma takiego kota KANAPOWCA maskotkę, cudo!:-)
Temat ćwiczenia!!!!
A powiedzcie mi dziewczyny, czy ćwiczycie w ciąży, jeśli tak to co ???? I co o tym myślicie o sporcie w ciąży????
Ja przed ciążą ćwiczyłam cidziennie 1 godz. rower stacjonarny i min. pół godziny ćwiczenia z płytą, była też skakanka, basen ( ale zatoki zaatakowało i nie mogę zimą)..... teraz mi tego bardzo brakuje, strasznie, dziś pojeżdziłam na rowerze pierwszy raz odkąd dowiedziałam się o ciąży , ale chyba poradzę się lekarza co o tym myśli.
Jak jest u was, chce się wam ćwiczyć?????
I męczy mnie kac moralny, bo nigdy nie byłam za słodyczami., a teraz każde słdycze mile widziane i zaraz bym chciała te kalorie spalić, no ale nie bardzo mogę!!![]()
co do zwierzątek to i ja się pochwalę naszym psiaczkiem![]()
Witam Was wieczorową porą
Zaczęłam rozglądac się za wózeczkiem
Co sądzicie o tych:
Maxi Cosi Mura 4 Tango Red + Gondola + CabrioFix (890612056) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK JANE SLALOM PRO+GONDOLA+FOTELIK J01-ACTIVE (892909667) - Aukcje internetowe Allegro
FUSION TRAVEL SYSTEM 3w1 +PROTON+ION CONCORD 2010 (893446002) - Aukcje internetowe Allegro
Poprawiłam suwaczka mam nadzieję że nic sie tym razem nie poprzestawia ;-)
A mam jeszcze takie pytanie do Was zacznę marudzic ale wybaczcie mi to to moja pierwsza ciąża
Powiedzcie mi czy taką rzecz...
Zauważyłam wczoraj że zaczyna mi "schodzic skóra" z sutków tzn zaczęły się łuszczyc
Czy u Was również coś takiego się pojawiło...???
od 5 nie śpimy- moje szynszyle i ja. Mają mi za złe, że ich wczoraj nie wypuściliśm pobiegać. Teraz więc nie będzie za karę spać nikt. Oj,pocieszne są te 4 myszy.. nie ma to tamto od kilku lat mam wprawkę jak to jest z niewygodnymi pobodkami o różnej porze.![]()