reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Temat ćwiczenia!!!!
A powiedzcie mi dziewczyny, czy ćwiczycie w ciąży, jeśli tak to co ???? I co o tym myślicie o sporcie w ciąży????:shocked2:
Ja przed ciążą ćwiczyłam cidziennie 1 godz. rower stacjonarny i min. pół godziny ćwiczenia z płytą, była też skakanka, basen ( ale zatoki zaatakowało i nie mogę zimą)..... teraz mi tego bardzo brakuje, strasznie, dziś pojeżdziłam na rowerze pierwszy raz odkąd dowiedziałam się o ciąży , ale chyba poradzę się lekarza co o tym myśli.
Jak jest u was, chce się wam ćwiczyć?????
I męczy mnie kac moralny, bo nigdy nie byłam za słodyczami., a teraz każde słdycze mile widziane i zaraz bym chciała te kalorie spalić, no ale nie bardzo mogę!!:baffled:

reklama
co do zwierzątek to i ja się pochwalę naszym psiaczkiem :tak::tak:

Załączniki

• Obraz 122.jpg
    Obraz 122.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 23
Temat ćwiczenia!!!!
A powiedzcie mi dziewczyny, czy ćwiczycie w ciąży, jeśli tak to co ???? I co o tym myślicie o sporcie w ciąży????:shocked2:
Ja przed ciążą ćwiczyłam cidziennie 1 godz. rower stacjonarny i min. pół godziny ćwiczenia z płytą, była też skakanka, basen ( ale zatoki zaatakowało i nie mogę zimą)..... teraz mi tego bardzo brakuje, strasznie, dziś pojeżdziłam na rowerze pierwszy raz odkąd dowiedziałam się o ciąży , ale chyba poradzę się lekarza co o tym myśli.
Jak jest u was, chce się wam ćwiczyć?????
I męczy mnie kac moralny, bo nigdy nie byłam za słodyczami., a teraz każde słdycze mile widziane i zaraz bym chciała te kalorie spalić, no ale nie bardzo mogę!!:baffled:

ja juz pisalam wczensiej - cwicze joge dla kobiet w ciazy + cwiczenia na piłce. ale nie zawsze mi sie chce, wiec czasem ograniczam to do 15 minut lub wcale jesli np. wracam o 18 z uczelni po 10 godzinach i jestem zrypana jak pies.
od slodyczy na szczescie mnie odrzuca, zreszta nigdy nie lubiłam.

Do Martuśka.
No wierzę Ci, bo ja jak wracam z pracy, coś tam w kuchni zrobię to też już mi się tak nie chce ćwiczyć, ale jeszcze w listopadzie miałam chęci i nie odpuszczałam.

ja tez na poczatku mialam wieksza motywacje.. moze to ta sesja.. oby :p
nie no trzeba sie zawziac w sobie, bo to wazne zarowno dla nas samych jak i dzidziulków

Martuśka wszystkiego Najlepszego Zdrowego i spokojnego:-) mase szczęścia w sercu

o matko jak mnie kłuje na dole :-( :-(

Bombusia ja choćbym chciala to nie mogę :-( ale córka i tak mi popalić daje włażąc na stoły krzesła w szafki

joga w ciąży musi być fajna :-)

Do MARTUSI

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Martuśka wszystkiego Najlepszego Zdrowego i spokojnego:-) mase szczęścia w sercu

o matko jak mnie kłuje na dole :-( :-(

Bombusia ja choćbym chciala to nie mogę :-( ale córka i tak mi popalić daje włażąc na stoły krzesła w szafki

joga w ciąży musi być fajna :-)

dziekuje bardzo :)

jest fajna, jest :tak:. i naprawde sporo daje
ale nie mozesz, to trudno, pocwiczysz po

teraz to juz naprawde lece, dobranocka :*

A ja witam sie wieczorowa porowa.Ostatnio malo pisze bo jestem ciagle zmeczona, wymioty sie nasilily, dzisiaj zwymiotowalam na srodku ulicy:zawstydzona/y:
Witam wszytskie nowe sierpniowe mamusie:-)
Martuska Wszytskiego najlepszego.

Fajne siersciuchy macie dziewczyny:)
Ja sie boje jak moja mala gadzina z charakterkiem swinki zareaguje na nowego czlonka rodziny:baffled:

Załączniki

• DSC03477.jpg
    DSC03477.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 17
reklama
witam wszystkie sierpnióweczki,
Martuśka wszystkiego naj naj z okazji Twojego święta

Czytałam co tu przez dwa dni mojej nieobecności wyskrobałyście:)
Pisałyście o płci dziecka. Ja dołączam się do tych, którzy chcą ją znać:) Nie mogę się doczekać kiedy będzie już coś wiadomo - a trzeba czekać do około 16tyg:/
Mam jakieś dziwne przeczucie, że to będzie chłopczyk, choć nie do końca, większości moich znajomych ostatnio rodzą się dziewczynki:)

Do góry