reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
ehtele I TEGO CI ŻYCZE MOJA DROGA :D:D:D:D hehehe żartuję! oczywiście niech ci wody lekkie będa i odejdą w domowym zaciszu ;D

martuśka a to ciekawe doświadczenie by było... któraś z was bierze pod uwagę pomyłkę? pytam te które wiedzą "na 100%" bo ja na przykład widziałam jaja jak berety - może ekspertem w dziedzinie ultrasonografii nie jestem ale jajka jeszcze rozpoznać umiem. I gdyby mi nagle powiedzieli "ma pani córkę" to chyba bym umarła - toż ja nawet opcji imienia dla dziewczynki nie mam....

nie to już by była trzecia dzisiaj????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochane limit wyczerpany - hehehehhe

Marulko
u mnie byłaby Hania:p Ale już tyle par ogrodniczek mam, że nie chcę niespodzianki tego typu. Choć o dziewuszce, warkoczykach i sukienkach marzyłam:) Zresztą co ma być to będzie...

Czekoladka juz w szpitalu z rozwarciem, a i Kassia juz chyba zostanie do porodu, jejku ale końcówka lipca sie rozgrzała !!!!:szok::szok::rofl2:
Ehtele, Milusiu,Cayra, Martuśka,Luizka Wy poprostu na początek sierpnia będziecie, bo już kolejka zajeta:))):-D:-D
Marulko no u mnie nie ma mowy o pomyłce, badnie z wód płodowych więc imię dla dziewczynki poszło w siiiiiiiną dal!!!!!! dawno temu:))))

Ostatnia edycja:
Marulko, spokojnie, w przypadku jak jest facet, rzadko są pomyłki, ale u dziewczynek wrecz przeciwnie ;-)
u nas lekarz powiedział, ze 'nic tam miedzy nogami nie widzi, wiec jest to najprawwdopodobniej dziewczynka' - uznalismy więc, ze dziewczynka, ale prawda jest taka, że może byc roznie :-p (zwlaszcza, ze juz kilku znajomym sie to zdarzylo ;-) ).

Bombusiu, nie nie, Mała ma układ z Tatusiem na jutro, zapomniałaś ;-)

dobra, lece po cos na obiad, bo znow pusta lodówa :-p

reklama
Czekoladka, Kassia - trzymam kciuki za was :tak:
A ja właśnie skończyłam sprzątać, mam za sobą pranie, odkurzanie, ścieranie kurzy, zmywanie podłóg i pucowanie kuchni - mąż mnie udusi jak się dowie ;-):sorry2: Jeszcze zostały zakupy i jakiś obiad trzeba upichcić bo od tego sprzątanie głodna jestem okrutnie. Najpierw coś przekąszę bo padnę z głodu tylko czekam aż mi podłoga wyschnie ;-) Młody szaleje w brzuchu, aż boli :baffled:
A duralexowy Jakubek cudny :-D
Ehtele - gratuluję :-)

Do góry