martitka-26
Fanka BB :)
Pajka- Wspolczuje, smaruj nozki
Riba-27 to juz tuz, tuz:-)
Bombusia- Sliczna mata
Bogusiu- Wspolczuje, takie malenstwo w gips
Basia- Widze, ze w formie jestes kochana, ja na koncowce to wysiadalam
Ola- Jak Ty mozesz jeszcze chociaz noge wsadzic w 9 miesiacu ciazy w szpilki to ja zazdraszczam
Ciamajdko-jak urodzisz przez Ehtele, to biedna sie zalamie
Milusia- A ja myslalam, ze urodzisz zaraz po mnie
Andzia- Wow, to zapowiada sie duzy chlopak
Weroneczka- Wszytskiego najlepszego, wyobrazam soebie jaka jestes smutna
Polianna- Caly dzien Cie nie bylo i juz myslalam, ze cos sie rozkrecilo
Aga-S- Nie nastawiaj sie negatywnie
Co do Waszych pytan to poczatki karmienia byly ciezkie, szczegolnie okres kiedy siara przechodzila w mleko.Piersi robia sie jak balony i sa twarde jak kamienie trwa to naszczescie okolo2 dni.NA dzien dzisiejszy mam duzo pokarmu, tylko maly po zaledwie 10 minutach ssania zasypia, staram sie go stymulowac,ale to na nic.Niestety nie daje rady karmic bez silikonowych brodawek, brobuje codziennie,ale maly denerwuje sie i mecza go te proby :-(
Wychodzimy sobie codziennie na dwa spacerki, rano i popoludniu, wieczorkiem kapiel(musze przyznac, ze nawet mi to sprawnie idzie) Vcitorek przesypia praktycznie caly dzien, budze go tylko na mleczko, wieczory dalej bez zmian
Dzisiaj zdazylam wyjsc na zakupy a jutro ide podciac wloski
Dziewczynom , ktore cierpia na popuchniete nogi polecam skarpetki uciskowe, mi naprawde pomogly(nosze do tej pory;-))
Riba-27 to juz tuz, tuz:-)
Bombusia- Sliczna mata
Bogusiu- Wspolczuje, takie malenstwo w gips
Basia- Widze, ze w formie jestes kochana, ja na koncowce to wysiadalam
Ola- Jak Ty mozesz jeszcze chociaz noge wsadzic w 9 miesiacu ciazy w szpilki to ja zazdraszczam
Ciamajdko-jak urodzisz przez Ehtele, to biedna sie zalamie
Milusia- A ja myslalam, ze urodzisz zaraz po mnie
Andzia- Wow, to zapowiada sie duzy chlopak
Weroneczka- Wszytskiego najlepszego, wyobrazam soebie jaka jestes smutna
Polianna- Caly dzien Cie nie bylo i juz myslalam, ze cos sie rozkrecilo
Aga-S- Nie nastawiaj sie negatywnie
Co do Waszych pytan to poczatki karmienia byly ciezkie, szczegolnie okres kiedy siara przechodzila w mleko.Piersi robia sie jak balony i sa twarde jak kamienie trwa to naszczescie okolo2 dni.NA dzien dzisiejszy mam duzo pokarmu, tylko maly po zaledwie 10 minutach ssania zasypia, staram sie go stymulowac,ale to na nic.Niestety nie daje rady karmic bez silikonowych brodawek, brobuje codziennie,ale maly denerwuje sie i mecza go te proby :-(
Wychodzimy sobie codziennie na dwa spacerki, rano i popoludniu, wieczorkiem kapiel(musze przyznac, ze nawet mi to sprawnie idzie) Vcitorek przesypia praktycznie caly dzien, budze go tylko na mleczko, wieczory dalej bez zmian
Dzisiaj zdazylam wyjsc na zakupy a jutro ide podciac wloski
Dziewczynom , ktore cierpia na popuchniete nogi polecam skarpetki uciskowe, mi naprawde pomogly(nosze do tej pory;-))