własnie
Milusiu, masz bysiurka w brzuszku...
dziewczyny słucham właśnie...
[video=youtube;6TxCZxw7giw]http://www.youtube.com/watch?v=6TxCZxw7giw[/video]
PRZECZYTAJCIE SŁUCHAJĄC TEJ PIOSENKI!!! (nie ma ona nic wspólnego z tym co napisałam, ale jest klimatyczna-pasuje tutaj)
...i tak myślę, czas płynie...
niedługo zostaniemy mamami...
zmienią się wartości w życiu, zmieni się całe życie...
już zawsze będziemy dbać o kogoś, kochać do nieprzytomności, martwić się...
będziemy walczyć o dobroć swoich maluszków...
te które po raz kolejny zostana mamami, zobaczą znowu świat oczami maluszka, przypomną sobie z sentymentem co czuły pierwszy raz...
te które po raz pierwszy zostaną mamami, zrozumieją że kiedyś życie nie było do końca spełnione, zrozumieją swoich rodziców... zrozumieją co to znaczy kochać...
tyle trudności i tyle radości przed nami...
całe życie poświęcimy swoim pociechom, które mam nadzieję, będą nas baaardzo kochać i cieszyć się że mają nas..
zżyłam się z Wami jak nie wiem... gdy tu wchodzę oczekuję wszelkich wiadomości o Was, nie to co kiedyś, gdy na początku czekało się na zainteresowanie własną osobą..
mam o każdej z Was jakieś zdanie... mam odczucia o każdej z Was...
przeżywam mocno co u Was się dzieje... naprawdę się martwię i z ulga przyjmuję dobre wiadomości... teraz odczuwamy dokładnie to samo...
gdy zaczniemy rodzić nie odejdziemy od BB, każda z zapartym tchem będzie czekać... i cieszyć się, albo nawet płakać...
jestem uczuciowcem.. i gdy czytam co się dzieje na wątkach innych mam, to łzy się cisną.. i wiem, że u nas będzie podobnie..
mam nadzieję, że nie odejdziemy stąd i będziemy się wspierać
nie wiem co mi jest..
ale dziekuję Wam za to że jesteście!!!