reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Niunia tak z ciekawości zerknęłam i ten wózeczek jak dla mnie strasznie drogi...u mnie waga nie jest priorytetem, bo mieszkam na parterze...a ten wózeczek różni się od nie wiem JEDO czy Bexy tylko wagą:sorry2: choć może się nie znam...

Dzięki za rady w końcu pojechałam ze standardem - panierka

a kalafior boski był taki słodki mniam mniam. Teraz to bym lodzika zjadła;P

ja mam przeznaczone 2 tys na wózek, więc akurat. Choć dziadkowie chcą nam dać na 4 kółka :p
Szczerze różnic też nie widze poza wagą. ale jeszcze czas, więc nie wiadomo wkońcu na czym stanie :-D

GSC a na jakiej dzielnicy mieszkasz?

Wróciłam już jakiś czas temu z pracy-uczniowie mnie zasypali swoimi problemami, dziennika jednej klasy, której oceny muszę wystawić do poniedziałku nie było, więc muszę jeszcze udać się do szkoły właśnie w poniedziałek;-) Poza tym złapała mnie pani dyrektor i musiałam napisać podanie o te pół etatu, które mi obiecała po urlopie macierzyńskim:tak:
Miałam wrócić po 12, a w rezultacie byłam przed 14, bo w sklepie, do którego wstąpiłam, nikt nie chciał mnie przepuścić i stałam w wielkiej kolejce z trzema rzeczami:cool:
Sierpien-mam nadzieję, że wszystko tym razem będzie w porządku:tak:
Wuzelek-ja też tak bardzo bym się tą wagą nie przejowała, ale wszyscy mi jeszcze mówią, że mam mały brzuszek, a rzeczywiście w poprzedniej ciąży był zdecydowanie większy:sorry2: Ale za tydzień idę na wizytę i poproszę ginkę, żeby powiedziała mi ile waży mała, to może mnie całkiem uspokoi:tak:
Cayra-dużo zdrówka życzę:-) Dodałabym jeszcze cytrynę z miodem:tak:
Marulka-gratuluję sukcesów nocnikowych;-)
Kolumnea-dobrze, że wizyta udana:tak:I ta ochota na sex-raczej niespotykana w trzecim trymestrze;-)
Mls-cieszę się, że i u Was po wizycie dobre wieści (poza ułożeniem dziecka):tak: Super ciuszki:-)
Ewelinka-ja też wczoraj zauważyłam, że spuchły mi wieczorem trochę ręce, bo zegarek aż mi się wpił w rekę... Ale chyba za mało piłam-dzisiaj uzupełnię płyny:tak: W poprzedniej ciąży bardzo puchłam pod sam koniec ciąży:sorry2:
Ehtele-każda by chciała wyglądać w ciąży jak Ty-"słoniczko";-):-D Co do wesel, ja tańczyłam u mojej siostry na 10 dni przed porodem z brzuchem już prawie przy samej ziemi;-):cool2:
Bogusia-mi też rozeszły się biodra po pierwszej ciąży, a najbardziej to odczuwałam przy porodzie i tych kilka cm zostało:sorry:
Prajska-witaj:tak:
Ciamajdka-super z tą wyprawką:-) Zdecydowałaś się już na coś?:confused:;-)

Ehtele a do mnie jeszcze nie doszły... poczta:/
Ewelinka to jednak nie kupujecie tego z szafkami itd.? no ja osobiście jestem za Drewexem... co się komu podoba:)

piekę ziemniaki młode ze skórka we frytkownicy... tak mi się zachciało...:)

Ciamajdko nie kupujemy :-( Bo było tylko jedno i ktos nas wyprzedził :-( I jak sie okazało kilka dni pózniej tym kims okazał sie moj brat :szok: tez sie spodziewa malenstwa.

reklama
Załamałam się-mąż przywiózł lody czekoladowo-bananowe, a ja przez ten katar w ogóle nie czuję smaku…:( Zjadłam, ale mizerna to przyjemność…:(

Ewelinko mnie nic nie puchnie:) Na razie, na szczęście:)

Ciamajdko zasługujesz na wszystko, co najlepsze:) Co za wątpliwości w ogóle! Ale mnie rozbawiłaś tą sondą dotyczącą płci:))) „Zakłady, przyjmujemy zakłady…”:)

Kolumnea szef-brak słów…:( Współczuję:)

Mls jakie cudne te rzeczy:) Uwielbiam takie kolorki (mmm… jak to brzmi… zroszona trawa i afrykański brąz…). U mnie dziecięcy będzie naturalny (kolorki ziemi itd.) z akcentami safari, żeby dodać trochę żywego koloru, ale to dopiero na jesieni, bo na początku maleństwo i tak będzie z nami w sypialni. Ale podobne klimaty będą:)

Prajska witamy:)

Kasia2506 mnie też mówią, że mały brzuszek… ale to zależy, w co się ubiorę:) Generalnie chyba się już nauczyłam słuchać mego gina, jak mówi, że ok, to ok, komuś muszę ufać, bo zwariowałabym:)

Chyba pobuszuję na allegro-może to mnie trochę postawi na nogi:)

Do góry