reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Różyczko, rzeczywiście dłuugo byłaś w tym szpitalu. Pewnie się wynudziłaś za wszystkie czasy. Widać, ze te skurcze/twardnienia są najczęstszą przyczyną naszych pobytów w szpitalu... I te skurcze musiały być naprawdę mocne, skoro zaczęła ci się skracać szyjka. Ale najważniejsze, że teraz jest już twarda i zamknięta. I ogólnie jest wszystko OK :-). Oby do sierpnia!

reklama
Ciamajdka, no właśnie dopiero co pisałaś o swoim pobycie w szpitalu, a tu proszę. :-). Poleciałam następna.
o jeju ,jeju współczuję

witam brzuchatki:)
Dawno mnie tu nie było ale to tylko przez moj pobyt w szpitalu od 4 maja az do dzisiaj wiec ponad trzy tygodnie:-( Ale juz wydobrzałam i teraz zostaje mi tyko lezec lezec i jeszcze raz lezec!!! A wszstko przez te skurcze:-( Uwazajcie na siebie dziewczynki i nie lekcewazcie zadnego niepokojacego objawu.
Postów nie nadrobie, nawet nie bede próbowac.
Zmykam doprowadzic sie do ładu do wreszcie własnej łazienki:-)

zły to tydzień był ...tyle brzuchatek w szpitalu...

a ja NIEOFICJALNIE MAM JUZ ABSOLUTORIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKONCZYLAM EGZAMIN O 18:30 I ZANIM DOJECHAŁAM...WIECIE JAK JEST.

W KAŻDYM RAZIE SKOŃCZYŁO SIĘ NA ŚREDNIEJ 4,7 I ZDANYM KOLOSIE 5 LATCE NA 4,5 I 5:D

właśnie kończę litrową porcje lodów i nie żałuję!!!!!
idę spać, a jutro pisanina.

Czujemy sie już dobrze:) Długo by pisac co sie wydarzyło przez te tygodnie ale w skrócie skurcze skróciły mi bardzo szyjke ze juz myslałam ze nie wyjde do sierpnia ze szpitala (była krótka miekka i do tego uchylona). Jak brałam kroplówki to brzusio był ladny po odstawieniu znowu twardniał ze wreszcie zlecili mi cordafen 3x dz i pomogło nawet, tylko jak wstaje to twardnieje na chwilke. A na wczorajszym badaniu ginekologiczntm przezyłam szok normalnie bo wszystko mi sie cofneło:-D szyjka jest długa twarda i zamknieta:tak: wiec mogli mnie bezpiecznie wypuscic do domciu!!!! Jeszcze po drodze miałam przez dwa dni wys goraczke i w badaniach wyszło wysokie crp wiec mam antybiotyk:-( ale nie było wyjscia. Za dwa tyg kontrol i poprosze o USG bo w szpitalu mi nie robili.

To tyle.

Leżałaś 3 tyg. i nie zrobili Ci USG???? Kary godne poprostu!!!!!!!!

UWAGA mam smsa od Krzynki!!!!!!!!!!!!teraz

Lezy w szpitalu, wymiotowała bardzo i zatrzymali ją na obserwacji, dali kroplówke, z dzidzią wszystko dobrze, ma nadzieję, zę jutro wyjdzie. Trzymać kciuki!!!!!!!
Napisałam tutaj aby każda wiedziała!!!!!!!!!!

Pajeczko dzięki, jutro zrobię sobie porządną listę, poszperam, uporządkuję i cacy... i zakupki...

Fiuu gratulacje!!!!!!!!! świetnie Ci poszło:p

Krzynka też? mamy nadzieje że jutro do nas wrócisz...

maj to nie jest dobry miesiąc dla nas sierpniówek

reklama
Leżałaś 3 tyg. i nie zrobili Ci USG???? Kary godne poprostu!!!!!!!!

UWAGA mam smsa od Krzynki!!!!!!!!!!!!teraz

Lezy w szpitalu, wymiotowała bardzo i zatrzymali ją na obserwacji, dali kroplówke, z dzidzią wszystko dobrze, ma nadzieję, zę jutro wyjdzie. Trzymać kciuki!!!!!!!
Napisałam tutaj aby każda wiedziała!!!!!!!!!!

Ja również się zdziwiłam jeśli chodzi o to usg...

Trzymam kciuki za Krzynię!

Fiuufiuu CONGRATULATIONS!!!

Ach dziewczyny jeszcze jedno, w szpitalu złapałam przeziębienie. Prawie wszystkie pacjentki z mojej sali były chore i się od nich zaraziłam. A wiadomo jak w ciąży się szybko chwyta infekcje... No i mam pamiątkę z pobytu. Jednych problemów się pozbyłam, inne nabyłam :-D

Do góry