reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

witam brzuchatki:)
Dawno mnie tu nie było ale to tylko przez moj pobyt w szpitalu od 4 maja az do dzisiaj wiec ponad trzy tygodnie:-( Ale juz wydobrzałam i teraz zostaje mi tyko lezec lezec i jeszcze raz lezec!!! A wszstko przez te skurcze:-( Uwazajcie na siebie dziewczynki i nie lekcewazcie zadnego niepokojacego objawu.
Postów nie nadrobie, nawet nie bede próbowac.
Zmykam doprowadzic sie do ładu do wreszcie własnej łazienki:-)

przykre:( ale dobrze że już jesteś w domu i dało sie opanować sytuację! odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj!

ciamajdko- a co bys chciała na tej liście? ciuszki czy ogólnie rzeczy typu nożyczki, kocyki, pieluszki tetrowe, ręczniczki i inne?

reklama
witam brzuchatki:)
Dawno mnie tu nie było ale to tylko przez moj pobyt w szpitalu od 4 maja az do dzisiaj wiec ponad trzy tygodnie:-( Ale juz wydobrzałam i teraz zostaje mi tyko lezec lezec i jeszcze raz lezec!!! A wszstko przez te skurcze:-( Uwazajcie na siebie dziewczynki i nie lekcewazcie zadnego niepokojacego objawu.
Postów nie nadrobie, nawet nie bede próbowac.
Zmykam doprowadzic sie do ładu do wreszcie własnej łazienki:-)

mam nadzieje, ze juz lepiej odpoczywaj

ejj co jest z tymi szpitalami???Rózyczk@ dobrzej nam...

Pajeczko wszystko dostałam, ogromnie dziękuję:)))

Siadłam na allegro... zmobilizujcie mnie do zrobienia jakiejś listy bo sama nie dam chyba rady... ja nie umiem tego ogarnąć..

nie ma sprawy :) przesle moze dzisiaj jeszcze cos jak dam rade :) na razie skanuję :p
No i omijam reklamy w tej książeczce wiec jak nie macie jakiejs strony to własnie dlatego :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciuszki nie... tu jakoś ogarniam... raczej cała reszta...a może jest gdzieś już taka lista a mi umknęła?

właśnie ją czytam, ale mało tego tam....
:)
myślałam że to wyjdzie z kartka a4 pisana maczkiem:)))))))))))

Niedawno wróciłam z pracy i jak zwykle padnięta zasiadłam do kompa, aby was trochę poczytać...
Lea oj przykro mi , że cię tak potraktowała twoja gin, ale mój też czasami ma gorszy dzień... wiem wiem to przykre, no ale cóż.... musimy to wszystko wytrzymać...
jeśli chodzi o KTG to ja nie miałam robionego wcale:/ nie wiem czy powinnam????
Polianna powodzenia jutro na wizycie:) co do wyników to ja mam tak jak ty parę obniżonych, ale dla kobiet w ciąży normy sa nieco inne, wiec jak lekarz mówi, że jest ok, to jest ok:)
Milusia wow, jestem w szoku, gdzie ty zmieściłaś te 4kg arbuza... wiem wiem dobry arbuz nie jest zły, no ale...:))) mi mąż kupił dziś trochę truskawek, ale jestem w szoku bo koszyczek kosztuje 40zł narazie.... a miałam taką nadzieję, że przed sierpniem najem się truskaweczek - a mogą być drogie z powodu pogody...
Saudades oj..... musisz na siebie bardziej uważać i z pewnością wiecej odpoczywać!!!!
wow..... jestem w szoku 37 kilo w ciązy.... o mamciu.....
Różyczka... i ty w szpitalu...a więc ty też odpoczywaj i uważaj na siebie; dobrze, że już jesteś w swoim domku i możesz wreszcie poczuć się komfortowo, 3maj sie cieplutko

Ja dostałam smaka na spaghetti i mąż właśnie mi je przygotowuje na kolację:D ale postaram się zjeść mniej niż zawsze, bo sobie obiecałam lepsze odżywianie...

Czujemy sie już dobrze:) Długo by pisac co sie wydarzyło przez te tygodnie ale w skrócie skurcze skróciły mi bardzo szyjke ze juz myslałam ze nie wyjde do sierpnia ze szpitala (była krótka miekka i do tego uchylona). Jak brałam kroplówki to brzusio był ladny po odstawieniu znowu twardniał ze wreszcie zlecili mi cordafen 3x dz i pomogło nawet, tylko jak wstaje to twardnieje na chwilke. A na wczorajszym badaniu ginekologiczntm przezyłam szok normalnie bo wszystko mi sie cofneło:-D szyjka jest długa twarda i zamknieta:tak: wiec mogli mnie bezpiecznie wypuscic do domciu!!!! Jeszcze po drodze miałam przez dwa dni wys goraczke i w badaniach wyszło wysokie crp wiec mam antybiotyk:-( ale nie było wyjscia. Za dwa tyg kontrol i poprosze o USG bo w szpitalu mi nie robili.

To tyle.

reklama
właśnie ją czytam, ale mało tego tam....
:)
myślałam że to wyjdzie z kartka a4 pisana maczkiem:)))))))))))

Ciamajdko bo tak
ciuszki to sa tylko na pewno te w rozmiarze 56-62 a tak to tam jest wsio co ja miałam na liscie - chyba :p
a ja swoją liste mam juz do 1 roku tam np nie ma leżaczka ogólnie tam są wszystkie potrzebne rzeczy :)

Do góry