Chwilę temu był mąż!!!!!!!!!!!!!!!!
z bukietem czerwonych róż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedział, że od Olka i niego
Poryczałam się jak wariatka, a widok Szymonowych zaszklonych oczu wzruszył jeszcze bardziej...
Mam Anioła w domu:-):-):-)
Jeju Ehtele ale masz męża !!
Anioł to mało powiedziane !! Gdzieś Ty Go znalazła ... ?
Zazdroszczę ;-)
A tak w ogóle wybierasz się do mamy czy jednak nie ... ?
Shiraa z zastojem sobie poradzisz, grunt, że maleństwo zdrowe i że jeszcze się nie pcha na świat
Trzymaj się!
Dzięki Wuzelku :-) I masz racje - grunt, że maleństwo zdrowie i nie pcha się na świat
A zastój ... mam nadzieję, że skutecznie uda mi się zwalczyć to cholerstwo
Martuśka trzymam kciuki za kolokwium !! Pewnie przyjdziesz z piatesią
Co do przewijaka ja też zakupię to cudeńko, bo wszyscy tylko sobie chwalą
Milusia słońce ... Lec do lekarza ! Będziesz spokojniejsza no i My przy okazji też ... Wszędzie piszą, że żadnych skurczy nie można bagatelizować ! Spójrz na mnie: gdybym wczoraj nie poleciała do gin, to nawet nie wiedziałabym o tym zastoju i Bóg jeden wie co by się mogło stać ... Nie chce Cię straszyć - broń Boże, ale idź kochana to sprawdzić ... Lepiej dmuchać na zimne
Czytałam, że skurcze BH nie powinny bolec, tym bardziej w krzyżu ...
Cokolwiek zrobisz ja trzymam kciuki, żeby wszystko było OK !!! :*:*:*
tak mi się przypomniało, bo wczoraj pisałyśmy o rozstępach. Natrafiłam na Polsat Cafe program "Nieletnie matki" (coś jak na mtv "Nastoletnie matki"). Obejrzałam oczywiście były dwie dziewczyny 15 i 17 lat i obie mialy straszne rozstępy. Wy mówicie o 2 czy 3 a ta jedna to cały brzuszek w kreskach
mam nadzieję, że żadnej z nas się to nie przytrafi
A w którym miesiącu Jej się tak porobiło ... ? Jej ja mam nadzieję, że rozstępy ominą chociaż mój brzuch skoro zawładnęły już pośladkami, udami i piersiami ...
Cayra nie bój się brać nospy, ona nie zaszkodzi tylko pomoże ;-)
Fiuufiuu gratulacje
5 no no super
Ciamajdko trzymam kciuki, żeby wszystko ułozyło się po Twojej myśli
Jeszcze 5 dni do końca maja.
Shira ja również miałam zastój nerki w poprzedniej ciąży , wtedy nie miałam bladego pojęcia co to znaczy ból nerek , leżałam 3 tyg w szpitalu nie reagowałam na dwa antybiotyki które mi podawali ,ale wkońcu sie udało opanowac sytuacje , teraz historia się powtarza ale już panuje nad tym , musze robić często badania , byłam w zeszłym tyg nawet na usg nerek prawa jest gorsza od lewej i też zalecone picie , ja od siebie moge dodać ,że dobry na takie problemy jest sok żurawinowy ,do herbatki do wody czy nawet sama żurawinka ,którą można wcinać jak orzeszki , u mnie narazie bez jakiś dodatkowych leków wyniki są całkiem niezłe w każdym razie nie pogarszają mi się
Jeju Natka ale miałaś przeżycia ... Mam nadzieję, że nie będę musiała powtarzać Twojego losu
Swoją drogą trochę przestraszył mnie Twój post, ale przecież nie jest powiedziane, że i ja wyląduje w szpitalu ...