reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny!

Zagladam tutaj codziennie ale tak pedzicie, ze w ogole nie jestem w stanie nigdy nadrobic watku glownego, a nawet jak mi sie uda przeczytac wszystko to tak duzo postow jest,ze kompletnie nie pamietam, ktora co napisala :sorry2: Chyba nie uda mi sie na tym watku odnalezc :-D

Gratuluje udanych wizyt. Ja moja mam po weekendzie, juz sie doczekac nie moge,

Milego dnia - pogoda cudowna :-)

reklama
U mnie również mieszkanie lśni na błysk:-D

została mi jeszcze podłoga do umycia, ale musiałam przerwę sobie zrobić bo nie wyrabiam...:-p i oczywiście musiałam zajrzeć co tu się dzieje...:-)

Widzę, że w związku ze zbliżającym się weekendem już jest spokojniej...
Mój mąż już próbuje wrócić do domku (właśnie dzwonił) oczywiście w związku z majówką korki już niesamowite...co będzie o 16.00?????:eek:

Zjemy obiad i jadę do Wordu zapisać się na kolejny termin egzaminu na prawko...po 3 nie zdanych razach trzeba wykupić 5 jazd, więc wybłagałam instruktora żeby od razu dał mi zaświadczenie, że je zrobiłam bo inaczej na termin to bym poczekała do lipca...
a tak mam te zaświadczenie, a jazdy dopiero wyjeżdżę przed egzaminem:-p

Witajcie Brzuszki :-D

Ależ ja Wam zazdroszczę tych majowych wycieczek i wyjazdów... U mnie niestety marne szanse, maż ma jutro wolne, ale za to całą niedzielę pracuje :-( Życzę wyjeżdżającym udanego wypoczynku i niezapomnianych wrażeń :-)

Wczoraj wieczorem z lewej piersi wyciekała mi siara... normalnie jak chusteczką przecierałam, to zaraz robiła się kolejna kropelka i kolejna... Zasnęłam z chusteczką przy piersi :-D

Zaraz mykam na balkonik z ksiażką i tabliczką czekolady z orzeszkami :-) Mniam!!

Miłego popołudnia i majowego weekendu :-D:-D:-D

A ja dzisiaj mam podły dzień. Byłam na zakupach, kupiłam buty mojej małej choć nie obyło się bez stresu,nerwów itd. bo ona oczywiście musi być nadaktywna. Upał totalny itd. Dla siebie nic nie kupiłam,obeszłam kilka sklepów i nic! Mam długą i wąską stopę i nic na mnie nie pasuje. Z resztą...nie mam sił już łazić po sklepach w taką pogodę. Brzuch mi się powiększa z dnia na dzień i jestem naprawdę zmęczona. A NA DODATEK JESTEM DUPA WOŁOWA a nie kobieta.
Sprzedawczynie w sklepie ucieły sobie pogawędkę ,która usłyszałam na temat Olimpii "Boże,mam dość tego dzieciaka, zaraz ją zatrzasnę. I to do tego dziewczynka!!"
Wyszłam wkurzona.
Poszłam do apteki,stoję sama w kolejc i wchodzi babka ok.50 lat,. Stanęła obok mnie, wręcz przede mną zamiast za mną jak to zwykle w kolejkach bywa i za chwile otworzyła się kasa ,oczywiście dostała torpedy w nogach i mnie wyprzedziła. Nie miałam odwagi się z nią wykłócać ani zwrócić uwagi i teraz jestem wkurzona. Zawsze będę po tyłku bita jak tak bedę robić. Oczywiście do tego musiała dojśc "kropka nad i" gdy zobaczyłam dziurę w jedynych leginsach,które mogę nosić i które pozwalają mi na założenie całej reszty ubrań w mojej szafie ( no bo nosząc pończochy jakoś trzeba je zakryć). Szala goryczy się przelała i się popłakałam.
Pozostają mi zakupy na allegro i liczenie na cud,że może tym razem uda mi się kupic cos dobrego bo póki co zawsze dostawałam buble a nie ubrania.
Musiałam się wygadać.

reklama
Cześć dziewczynki:-)
Ufff udało mi się was nadrobić ale nie jestem w stanie odnieść się do wszystkich:zawstydzona/y: W każdym razie gratuluję wizyt, fajnie tym które wyjeżdżają - ale wszystkim życzę udanego majowego weekendu.:tak:My nigdzie nie jedziemy ale szykuje nam się spory zjazd rodzinny, w dodatku z urodzinami 2 osób;-) Dla jednej już prezent mamy, ale z tym 2 jest problem i zaraz muszę lecieć poszukać czegoś niebanalnego:sorry: A to wcale nie łatwe kupić komuś kto ma wszystko coś specjalnego:zawstydzona/y:
Mieszkanko niedawno skończyłam sprzątać i padam:-(- najchętniej teraz bym się położyła odpocząć, ale nie ma czasu. Pogoda u nas w kratkę, niby słońce świeci ale jest bardzo duszno i chmury deszczowo-burzowe się kręcą. Coś w końcu z tego będzie. Już jak pranie chciałam na balkon wywiesić do coś kropiło:eek:
Wczoraj po zakupach ledwo chodziłam i poszłam do łózka po 20:sorry: Jak dam radę to zajrzę do was jeszcze. Miłego popołudnia wszystkim brzuchatkom:tak:
Polianna - głowa do góry, a babce w aptece mocny kop w d... się należy. Nie przejmuj się,szkoda nerwów na spory z ekspedientkami. Ja z wyborem butów też mam ten problem, stopa szczupła ale długa więc tęgość buta pasuje na mnie ale za to na długość jest za mały itd A jak na długość dobry to spada:-( nienawidzę kupować butów a teraz to już w ogóle. Ostatnio chodzę w kółko w tych samych:zawstydzona/y: No ale cóż nam pozostaje, damy radę:tak:

Do góry