reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam Sierpniówki ;-) !

Jestescie nie do nadrobienia:-p

Ja to własnie po wizycie jestem, niestety nie obeszło sie bez antybiotyku :-(, i odesłania do lekarza rodzinnego z powodu przeziebienia :eek:, ale oczywiscie są tez dobre wiesci ! Serduszko dzidzi bije ja szalone :-D ! Mój Synus rozwija sie jak najbardziej prawidłowo ;-). Tak widze ze poruszany był temat wagi, ja to od początku ciązy przytyłam 4 kg :sorry:... ale u mnie to genetyczne...

Ogólnie sliczna dzis pogoda :tak:,
Pozdrawiam Was i Gratuluje udanych wizyt :-D !

reklama
hej dziewczyny!!!!!!!!!!
pogoda przepiekna. ja juz bylam dzis u dentysty i na malych zakupach- na wieksze jade z mama popoludniu.
remont sie robi- w poniedzialek mam juz miec polozone kafelki takze idzie ku koncowi nareszcie.

bardzo czesto mam zdretwiala dlon- a dokladnie 2 palce- nie wiem od czego to. czy ktoras z was tak miala?

ethele ja posciel kupuje od tego samego sprzedawcy co ty- juz dawno mialam wypatrzona a kupuje w czerwcu:)))) to daj znac jak przyjdzie jaka gatunkowo jest:)))))

gratuluje udanych wizyt:))))))))

Witajcie :-) ciężko mi Was nadrobić... ja dalej na urlopie, wypoczywam u rodzinki pilnując małego brzdąca, a przy nim to na neta w ogóle nie mam czasu, bo tylko ciocia i ciocia :-D Ale słodki jest :-)

A mój dzidziuś kopie, do wizyty jeszcze 7 dni.

Miłego długiego weekendu Wam życzę :-):-)

dziewczyny ja sie smialam bo szlam w ogrodniczkach i jak to powiedziała moja siostra wyglądam w nich jak malarz :p
ale tak jakos mi fajnie było, ze wreszcie wyszłam z tego domu ze chyba faktycznie ta kobieta cos tak zareagowała śmiesznie i faceci się za ną oglądają co jest krępujące :)

Witam Sierpniówki ;-) !

Jestescie nie do nadrobienia:-p

Ja to własnie po wizycie jestem, niestety nie obeszło sie bez antybiotyku :-(, i odesłania do lekarza rodzinnego z powodu przeziebienia :eek:, ale oczywiscie są tez dobre wiesci ! Serduszko dzidzi bije ja szalone :-D ! Mój Synus rozwija sie jak najbardziej prawidłowo ;-). Tak widze ze poruszany był temat wagi, ja to od początku ciązy przytyłam 4 kg :sorry:... ale u mnie to genetyczne...

Ogólnie sliczna dzis pogoda :tak:,
Pozdrawiam Was i Gratuluje udanych wizyt :-D !

gartulacje:):):):) Oby tak do końca...życzę zdrówka

hej dziewczyny!!!!!!!!!!
pogoda przepiekna. ja juz bylam dzis u dentysty i na malych zakupach- na wieksze jade z mama popoludniu.
remont sie robi- w poniedzialek mam juz miec polozone kafelki takze idzie ku koncowi nareszcie.

bardzo czesto mam zdretwiala dlon- a dokladnie 2 palce- nie wiem od czego to. czy ktoras z was tak miala?

ethele ja posciel kupuje od tego samego sprzedawcy co ty- juz dawno mialam wypatrzona a kupuje w czerwcu:)))) to daj znac jak przyjdzie jaka gatunkowo jest:)))))

gratuluje udanych wizyt:))))))))

kupujesz tę satynową czy z tradycyjnej bawełny bo sprzedawca ma dwa rodzaje:)??

U mnie już mieszkanko lśni wysprzatane, zakupy na długi weekend zrobione, syn pomagał tzn. wykonał większość prac :tak::-), teraz błogie lenistwo.
Zjadłam loda i myślę o drugim:szok: ...... nie! nie! musze to opanować, basta:eek::baffled:!!!
Ehtele, Monika8112 miłego wypoczynku na wyjeździe;-):-) i pięknej bezdeszczowej pogody na tą majówkę.
Alaa gratuluję napisanej pracy, obrona to już formalność będzie już z górki:happy:.
Kasiu, Żanetko gratuluję udanych wizyt u lekarza, ja mam za tydzień dokładne USG dzidzi+ echo serca, sama się zapisałam prywatnie bez żadnych zaleceń lekarza, poprostu dla mojego dobrego samopoczucia:tak:
Urszulko masz rację, ze Pajka miała miłą sytuację z tą panią ja też niestety dziś grzecznie odstałam pół godziny w mięsnym, a wszyscy się na mnie gapili czułam się jak "ufoludek"-czy to przez zieloną bluzke????

Witam kochane brzuszki! Jakos tak humor mnie opuscil i brak weny do pisania. W nocy nadal sie mecze zeby pospac w dzien jakos nic mi sie chce spac ach szkoda gadac jestem zmeczona i marudna na pewno dzisiaj to nie moj dzien! pogoda u nas dzisiaj fatalna a wczoraj upalnie bylo tak ze oddechu nie mozna bylo zlapac....oj blado widze siebie w upaly ciezko bedzie :no::no:
Gratuluje udanych wizyt :tak: i zazdroszcze dziewczyny tym z was ktore wyjezdzaja na weekend odpocznijcie za wszystkie czasy i oby pogoda dopisala!!!!!!!!

Bombusia no musze napisac bo az mi sie cieplo na serduchu zrobilo jak przeczytalam w jednym posciku ktory napisalas "SKORZECIN" oj uwielbiam to miejsce ladnych pare lat temu jezdzilam tam jako "nastolatka" do pracy na wakacje ach cudowne miejsce i wspomnienia!!!!:happy:

Witam kochane brzuszki! Jakos tak humor mnie opuscil i brak weny do pisania. W nocy nadal sie mecze zeby pospac w dzien jakos nic mi sie chce spac ach szkoda gadac jestem zmeczona i marudna na pewno dzisiaj to nie moj dzien! pogoda u nas dzisiaj fatalna a wczoraj upalnie bylo tak ze oddechu nie mozna bylo zlapac....oj blado widze siebie w upaly ciezko bedzie :no::no:
Gratuluje udanych wizyt :tak: i zazdroszcze dziewczyny tym z was ktore wyjezdzaja na weekend odpocznijcie za wszystkie czasy i oby pogoda dopisala!!!!!!!!

Bombusia no musze napisac bo az mi sie cieplo na serduchu zrobilo jak przeczytalam w jednym posciku ktory napisalas "SKORZECIN" oj uwielbiam to miejsce ladnych pare lat temu jezdzilam tam jako "nastolatka" do pracy na wakacje ach cudowne miejsce i wspomnienia!!!!:happy:

Tak LEA tak jest bosko, ja z M tam się zawsze tak zrelaksuję, wybawię, nagrilluję, własnie nasza ekipa dziś tam wyrusza, a ja:(((((( nie, bo się boję po tym szpitalu tak dalego wypuszczać i robić innym problemy:((((

reklama
Tak LEA tak jest bosko, ja z M tam się zawsze tak zrelaksuję, wybawię, nagrilluję, własnie nasza ekipa dziś tam wyrusza, a ja:(((((( nie, bo się boję po tym szpitalu tak dalego wypuszczać i robić innym problemy:((((

Kochana no wlasnie dzidzius najwazniejszy;-) :tak: Oj to miejsce jest tak magiczne ze ho ho ja pamietam jak po 10-12 godzinach pracy balowalo sie do rana tam nie idzie inaczej hihihihihih

Do góry