reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
dobry wieczór powinnam powiedzieć;-);-)

Jestem kobitki padnięta...byłam w Katowicach na pazurach, na szczęście mój kochany Szymon przyjechał po mnie, zjedliśmy mój pyszny krem z pomidorów:-p i na zakupu przed weekendem...:-)
A sklepie masakra...a co będzie jutro? Normalnie walka o jedzenie, tłumy i zero miejsc do zaparkowania...
Potem pojechaliśmy do teściów...wróciliśmy z godzinkę temu i padam...nogi są takie ciężkie ble ble...:happy:

Ps. W ciucholandzie kupiłam Olkowi ogrodniczki z bluzeczką:-D
Ps.1 I dostałam trochę ciuszków od teściowej:tak:

polianna WOW to zakupu masz udane...ja ciągle szukam takiej cygańskiej kiecki i jakoś znaleźć nie potrafię:-(
Lila na prawdę duża...mój Olek w 25 tyg. ważył 650gr

milusia83 ja jestem baardzo, ale to bardzo ciekawa Twojego mieszkania:-D może pochwalisz się jakimiś zdjęciami tego co już zrobione:-p ach i przydałyby się zdjęcia Twojego brzuszka...też się coś ociągasz:-D:-D no i dupkę Ci przetrzepiemy za ten pracoholizm:tak::tak:
aaa co z Twoją szkołą rodzenia?? Kiedy zaczynasz? Bo w maju miałąś zacząć...

monika8112, a ile z czystej ciekawości takie woskowanie kosztuje?:eek:
ach morze...jak ja zazdroszczę...:tak::tak: kocham polskie morze...

Pajkaa nie smuć się słońce;-) Historia z mężem rzeczywiście fatalna, ale przeprosił Cię, sam zrozumiał, nie musiałaś dużo tłumaczyć więc dobry ten Twój chłop...wybacz i zapomnij...:sorry: i uśmiechnij się...i nie płakusiaj w poduszkę:-p

Black_Opal super, że dzidzia zdrowa..cieszę się bardzo...a zakup na allegro baardzo udany...świetna cena:-D

monika8112 album??? Extra:tak: Ciekawe jak będzie u mnie...w przyszłym tyg muszę się zapisać...:-D:-D

dobranocka Mamusie, klade sie bo dzis cala noc nie moglam spac. mam nadzieje, ze ta noc bedzie spokojniejsza.
jutro bedzie wiadomo, czy Moj dostanie wolne i mozemy jechac juz w sobote do Domku czy dopiero w srode. 3majcie kciuki :-)

Pewnie żadna z Was nie wiedziała, że miałam dzisiaj wizytę, bo się do Was nie odzywałam ... Ale! Muszę się Wam pochwalić, bo moja wizyta przebiegła tak jak sobie wymarzyłam ... :-D Wszystko jest w jak najlepszym porządku !
Maleńka rozwija się dobrze i rośnie jak na drożdżach :-D Gin pokazała mi cipulkę a więc nie mam wątpliwości co do tego, że będziemy mieli Córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:
He he fajna taka mała pipunia ... :biggrin2:

Widziałam tez śliczną buźkę, gin powiedziała, że pyza z tej Naszej Dzidziuni :laugh2: Pokazała Nam jakie fajne ma policzki i śmiała się, że ją super utuczyłam już :laugh2:

Poza tym to przytyłam kolejne 4 kg ... Powiem Wam szczerze, że zbladłam jak popatrzyłam na wagę i zobaczyłam 79 kg ... Mam 12 kg na +. Pytałam się czy to normalne, ale gin powiedziała, ze tak i że na pewno dobiję do 20 kg. Super :confused2: Tylko jak ja potem to zrzucę ... ? :eek:
Niby nie powinnam o tym teraz myśleć, ale... Kurdę a nie jem słodyczy. Starałam się ograniczać ... No cóż muszę jakoś to przeboleć. Najważniejsze, że Maleńka jest zdrowa :biggrin2:

Kolejna wizyta dopiero 10 czerwca. Późno - wiem. Ale gin powiedziała, że skoro wszystko jest w porządku i czuję regularne ruchy to nie ma po co widzieć się wcześniej. Tym bardziej, że później będziemy się spotykać nawet co 2, 3 tygodnie.

Ps. Chciałabym się do Was odzywać częściej, ale nie daje rady ... Mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni !

(pewnie rzadko która mnie w ogóle kojarzy heh ...)

Pozdrawiam Was brzuszki :))

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry dziewczynki:-)
Ja od piątej Was nadrabiam ale jednak bardzo dużo naskrobałyście.Nie próżnujecie:tak:

Ja od jakiegoś czasu wstaję ok. 5 rano i nie mogę spać.Później oczywiście padam przed 21 co mnie też irytuje.Bo po 21 przychodzi z pracy małż i co bym mogła trochę się rozerwać wśród dorosłych(bo takto cały dzień z 2 letnim synkiem) to nie daję rady i usypiam.

Przepraszam,że się nie odnoszę do kazdej wiadomości.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i wspaniałych fasoleczek , no i groszków;-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-)
Mówię dzień dobry i uciekam na rynek. :tak:
Później nadrobię, teraz tylko pogratuluję wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :tak::-)
Miłego dzionka :-)
P.S. Ale piękna pogoda dziś w łodzi :-D A ja już mniej smarkam, choć jeszcze...:confused2:
P.S.2 Już obiadek mam zrobiony, znów rozpiera mnie energia :-p:-D

Ostatnia edycja:
Do góry