reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć laseczki :-)

Ale mnie czeka jutro fajny dzień najpierw szkoła rodzenia od 11-13, a później idę z mamą na basen :-) A dzisiaj to już wysiadam i zaraz pójdę spać, byłyśmy z mama na zakupach spożywczych, poopalałam się troszkę na balkonie,a po południu pojechałam do lekarza po pozwolenie na szkołę rodzenia :-)

Ale chyba najbardziej mnie to słoneczko zmęczyło, a po 2 godz siedzenia na balkonie wyszła mi taka opalenizna jak po tygodniu w Chorwacji :-D

Pajkaa Troszkę się ponakręcałaś i powkurzałaś, ale jakie to miłe, że Twój M Ci tak ładnie wyjaśnił swoje zachowanie :-)

Gratuluje udanych wizyt dziewczyny :-)

Czy to znaczy, że do szkoły rodzenia trzeba mieć pozwolenie?????????? Nie wiedziałam!!!!!
Ja się też wybierałam ,ale teraz to nie wiem czy mi pozwoli lekarz, spytam na wizycie:((((

reklama
Czy to znaczy, że do szkoły rodzenia trzeba mieć pozwolenie?????????? Nie wiedziałam!!!!!
Ja się też wybierałam ,ale teraz to nie wiem czy mi pozwoli lekarz, spytam na wizycie:((((

Bombusia u mnie ogólnie jest tak, ze jak nie mam lekarza prowadzącego w szpitalu w którym chcę rodzić to muszę mieć zaświadczenie od lekarza, ze nie ma przeciwwskazań do chodzenia bo tam są ćwiczenia różnego rodzaju i dlatego :)

Heloł :happy:

Gratuluję udanych wizyt! Nic tak nie cieszy jak wiadomość, że wszystko ok :tak:

Ja również jestem po wizycie ;-) Wszystko z dzidzią ok. Lekarz się zaśmiał, że taki duży brzuch mam jak na 25 tygodni, a ja mu na to, że dobrze, że mi co innego nie rośnie w tej ciąży :-D Nie miał wyjścia - musiał przyznać mi rację :laugh2:

Pajka
o współczucia! Masz Ty się z tą teściówką :baffled:

A się jeszcze pochwalę, co zakupiłam dla dzidziorka dziś:
śpioszki +body + ... babaluno 68 od 3zł (1007371376) - Aukcje internetowe Allegro

Prawda, że słodziuśkie?? Hihihi... :laugh2::-D:laugh2:
słodziutkie:-)

Shyla nie jest jedynakiem ma młodszego brata, ale on niestety studiuje w innym mieście :(
Moj mąż przyszedł ja bojowo nastawiona, wiec zapytał co jest więc mu powiedziałam co o tym myślę i chciałam tak na niego nakrzyczeć a on taką minkę zrobił, że aż mi się go żal zrobilo i przeprosił mnie i mówi, ze on taki ptrzyzwyczajony, ze ja zawsze taka obrotna jestem i że mnie rozumie, ze moge byż zła na niego, ale też mi powiedział "Kochanie bo ja się tak o wszystkich martwię o Ciebie i małego, o tatę i tego raka teraz mama chora nie wiadomo co no i Twoja mama też na coś choruje a ja dla wszystkich chcę dobrze" I mi się go tak żal zrobiło, że powiedziała, ze odkupi winy jak pojdziemy na lody do MC donalds :p i że musi uważać.

Ciamajdko ja tam swojego męża nie uważam za ideał :p ma swoje za skórą aczkolwiek na dużo rzeczy nie zwraca uwagi np na to, ze ja juz rosnę i moze mi byc ciężko szczególnie, ze ja mam w sobie dużo energii, ale też wiadomo szybko ją tracę.
Dobrze ze wszystko sobie wyjaśniliscie :tak:

ja już jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:)
dziś bardziej kwestie organizacyjne, ale co nieco już sobie pogadałyśmy:)
powiedziała nam co bedzie na każdych zajęciach, obowiązkowo na każdych ćwiczenia rozciągające i wzmacniające mięśnie , dostałam już w prezencie Album Mojego Dziecka, i książeczkę Zanim Przyjdę Na Świat, zaraz mam zamiar się za nią zabrać.
ogólnie powinnam zabrać się za pakowanie na ten jutrzejszy wyjazd nad morze ale jakoś mi się nie chce:(
Zazdroszcze zabierz mnie ze soba my wyjezdzamy w sobote ale tylko na wies wolałabym morze zycze udanej pogody;-)

Bombusia u mnie ogólnie jest tak, ze jak nie mam lekarza prowadzącego w szpitalu w którym chcę rodzić to muszę mieć zaświadczenie od lekarza, ze nie ma przeciwwskazań do chodzenia bo tam są ćwiczenia różnego rodzaju i dlatego :)

no to mnie by nie dali pozwolenia bo nie wolno mi cwiczyc wiec nie mam sie nawet co zastanawiac nad szkoła rodzenia :-(

A tak wogóle to witam wieczorowo byłam dzis na kontroli u dermatologa mam ciag dalszy antybiotyku masakra jakas ile mozna :no:wogóle od kilku dni jestem zalatana mam dosyc padam na pyszczek a lekarka kazała mi chodzic tylko jak musze a tak to lerzec a ja tym czasem lerze tylko w nocy jak spie bo nie mam czsu ale sie nie przyznam:sorry::no::zawstydzona/y:

Bombusia ja byłam święcie przekonana że na wadze plus być musi bo jem to na co mam ochotę i kiedy mam ochotę ale widać córcia zapewnia mi taka ilość ruchu że kg nie przybywa nad czym nie ubolewam bo i tak mam już za dużo kg zobaczymy co będzie na koniec bo w końcu teraz 3 najintensywniejsze miesiące pod względem wzrostu wagi :tak:
Niunia to dobrze że wieści od lekarza dobre :tak:
Milusia uparta kobieto jak trzeba to odpoczywaj i koniec praca ważna rzecz bez pieniążków ani rusz ale teraz najważniejszy maluch więc tupię mocno nogą na Ciebie :confused2:
Pajkaa wytłumacznie Twojego M sensowne ale co z tego skoro niepotrzebnie kosztowało Cie to tyle nerwów i niepotrzebnego zmęczenia w końcu Ty przecież też nie możesz być na końcu listy :baffled:
Bogusia ja opalania w ciązy nie polecam choć wiadomo każdy organizm inaczej raguje tutaj troszkę więcej na ten temat Opalanie a ciąża - Kobieta w INTERIA.PL - zdrowie kobiety, diety, uroda, seks, moda

chciałabym z wami posiedzieć ale padam boli mnie kręgosłup wiec musze sie położyc sciskam wiec mocno i miłej nocki życze DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bombusia ja byłam święcie przekonana że na wadze plus być musi bo jem to na co mam ochotę i kiedy mam ochotę ale widać córcia zapewnia mi taka ilość ruchu że kg nie przybywa nad czym nie ubolewam bo i tak mam już za dużo kg zobaczymy co będzie na koniec bo w końcu teraz 3 najintensywniejsze miesiące pod względem wzrostu wagi :tak:
Niunia to dobrze że wieści od lekarza dobre :tak:
Milusia uparta kobieto jak trzeba to odpoczywaj i koniec praca ważna rzecz bez pieniążków ani rusz ale teraz najważniejszy maluch więc tupię mocno nogą na Ciebie :confused2:
Pajkaa wytłumacznie Twojego M sensowne ale co z tego skoro niepotrzebnie kosztowało Cie to tyle nerwów i niepotrzebnego zmęczenia w końcu Ty przecież też nie możesz być na końcu listy :baffled:
Bogusia ja opalania w ciązy nie polecam choć wiadomo każdy organizm inaczej raguje tutaj troszkę więcej na ten temat Opalanie a ciąża - Kobieta w INTERIA.PL - zdrowie kobiety, diety, uroda, seks, moda

Puchatko już sie przyzwyczaiłam, ze jestem na szarym końcu :-(a ja już powoli mam wszystkiego dość :-(

reklama
Do góry