reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

hej Mamcie.
ciezka noc za nami, mialam cholerne koszmary i wrazenie, ze nie spie tylko jestem jakby na stand-by :|. Mała harcowała jak szalona, wiec dodatkowo bylo trudniej zasnąć. no ale wole jak kopie niz jak nie kopie :-D
jakis taki wewnetrzny niepokoj mnie ogarnal, za nic nie moge sie zabrac (czyzby to stres przed tym, co za tydzien?..). a pogoda moze byc, bo jest cieplo, ale slonca nie ma.
chyba ogarne to co mam do ogarniecia i wybiore sie gdzies na spacerek
milego dzionka :-)

reklama
Pati, Bogusia-pewnie, że damy radę-kto jak nie my?:) Ćwiczenie czyni mistrza:)

Pajkaa fajna ta Wenecja w Cieszynie-że mnie tam jeszcze nie było…?:) Nadrobimy:)

kiniusia super że na wizycie wszystko w porządku :tak:i zdrówka :tak:
niunia powodzenia na wizycie :tak:
Bombusia własne łóżko najlepsze :tak: a kciuki trzymam

Ja już dzisiaj byłam u lekarza w sumie wszystko w porządku dzidziuś rośnie w każdym razie macica rośnie bo USG oczywiście zbędne ale serduszko bije jak dzwon szyjka sie trzyma (hurrra :-)) no i od ostatniej wizyty schudłam 70dkg :sorry:

Puchatka super wieści:)))

Ehtele poprzeglądałam te Twoje szkolenia (a co, w końcu moje niedługo się kończy...:)), dzięki za info, ciekawe, tatusia wkręcę na kilka (już o tym wie), mnie by jedno pasowało, ale doczytałam, że musiałabym zaznaczyć "planowane rozpoczęcie działalności", bo moja firma nie spełnia kryteriów przedsiębiorstwa... To nie jest problem (zaznaczenie planowania, bo kto wie, może i planuję:)), ale nie dostanę certyfikatu ukończenia...:( A nie ukrywajmy, to ważny element każdego szkolenia...:) I tak się waham...

Hej sierpnióweczki:-)
Ja tez dziś byłam u lekarza bo L4 siekończyło i dostałam na kolejne 3 tyg, i skierowanie na badania i glukoze. Z maluszkiem wszystko jest ok, serduszko bije wyśmienicie. I maluszek tez ruchliwy także dzień zaczął się od dobrych wieści.
Koumnea jeśli chodzi o spiworek to w lumpku widziałam takie za grosze także może warto zakupić i spróbować, a może się przyda.
Bombusiu ciesze się że już w domku jesteś, dbaj o was.
Ehtele prawko nie zając ale trzeba próbować, nie odkładać na później bo nigdy nie wiesz co będzie poźniej.
Ja też nie mam nic dla synka, zaledwie 5 ubranek. Czekam na kaske z ZUS-u. Trszke się tym martwię ale mamam mnie uspokaja, że jest jeszcze dużo czasu.
Nie odniose się do was wszystkich bo mam małą skleroze i juz zapomniałam co nabazgrałyście. Ale jestem na bieżąco i trzymam za wszystkie kciuki!
Miłego dnia wszystkim brzuchatkom:-)

reklama
Ewelinko2106 ja praktycznie co badanie miałam zwiększoną ilość, ale ostatnio były w normie, musisz więcej pić.

Madziujka
gratuluję wizyty:)

Kassia 181 zobaczysz jak nam te 3 miesiące zlecą:)

Nektarynko no to CI bardzo zazdroszczę ja ostatnio opadam z sił, a wcześniej miałam takiego powera, że hej....

Pajeczko Szczyrk jest fajny, ale tylko w sezonie letnim lub zimowym, taka wiosna to trochę bida z nędzą:)

Monika8112 no to obowiązkowo zdawaj relacje:):):)

Martuśka ja jeszcze zgagi nie mam, ale duszność po jedzeniu, mam wrażenie, że nie mam miejsca na żołądek:D JA dzisiaj też miałam takie sny, że w ogóle nie spałam, śnił mi się krwotok, później jakaś wojna, później, że się duszę - szkoda pisać....to chyba pełnia tak na mnie oddziaływuje....

Ehtele no to miłego dzionka, zrelaksuj się troszkę, ja sama wiem ile cieszy mnie zrobienie porządku z paznokietkami:)

Marulka jak ja Ci zazdroszczę ogrodu, marzy mi się takie śniadanko z rana w kapciuszkach echhhh

Kiniusia bardzo się cieszę, że wszystko okazało się w normie no i gratuluję zakupów dla dzidzi:D A urosept nie zaszkodzi:) ja go noszę standardowo w torebce, gdy czuję, że zaczyna mnie piec w cewce no to 4 szklaneczki wody 3 urosepty (on działa odkażająco i moczopędnie)

Niuunia trzymam kciuki za wizytę:)

Puchatko wspaniałe wieści.....

Urszulko gratuluję wizyty:) najważniejsze, że dzidziulek zdrowy

Miłego dnia brzuchatkii

Do góry