reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
dziekuje za trzymanie kciukow.
jestem juz po wizycie. wszytsko ujest ok- szyjka trzyma i jest dluga. serduszko pieknie bije. jesli chodzi o moje bole podbrzusza i twardnienia to mam duzo lezec- brac no spe i ogolnie prowadzic oszzcedzajacy tryb zycia.
pytalam tez o to ze malo czuje ruchy to powiedziala ze ejst wszytsko ok a mala po prostu jest spiochem:)))))))))
oczywiscie po wizycie wybralam sie z tej radosci do lumpeksu i kupilam kilka ciuszkow- potem wkleje zdjecia.
a jesli chodzi o moj pepek- dziurki juz prawie nie ma:))))))))))))

to czekamy na fotki ciuszków :-) a co do brzucha to widze masz te same zalecenia co ja. tylko strasznie boję się brać tą no-spe :baffled:

no to moje chyba też śpiochate bo mało ruchliwe... troszke się martwię, bo jak zaczełam czuć ruchy to takie porządne a teraz kilka puknięć raz na jakiś czas...

fajowo że wszystko dobrze:-)

psss..... babeczka w piekarniku.... posypana duuużymi wiórkami z czekolady:) zobaczymy co z tego wyjdzie;P

aha, co myslicie o takiej wanience z przewijakiem? nie kupowałabym juz osobno tych rzeczy.. nie za drogo? i czy to sie w ogóle sprawdza w codziennym użytkowaniu? KOMODA + WANIENKA + PRZEWIJAK SUZIE CEBA +recznik (994133792) - Aukcje internetowe Allegro

Z dzidziusiem mam tak samo, jak kopała to tak, że aż brzuch skakał i tak sobie kopała np. 2dni, a później 3 dni albo w ogóle nie czuje małej albo bardzo delikatne musnięcia :-(

A co do komody z wanienką widziałam coś takiego na żywo i szczerze fajne, ale na bardzo krótko przydatne więc wyrzucenie kasy w błoto jak dla mnie. Te wanienki są bardzo małe przydatne max 3 m-c.

Właśnie wróciłam od lekarza rodzinnego i powiedział, że wyniki mam dobre, a to że FT3 lekko podwyższony. Jutro mam powtórkę badań tych hormonów + standardowe dla ginka :-)
Już w poniedziałek znowu zobaczę moją kruszynkę :rofl2::rofl2::rofl2:

super ale jak dla mnie cena zbyt wysoka.

to czekamy na fotki ciuszków :-) a co do brzucha to widze masz te same zalecenia co ja. tylko strasznie boję się brać tą no-spe :baffled:

ja tez boje sie brac ta no spe a mpja gin kazala mi 3 razy dziennie po 1 tabletce na stale. no coz. niedawno bralam tak przez tydzien i naprawde lepiej sie czulam. teraz tez bede ja brala ok 2 tyg i zobaczymy- jak bedzie lepiej to odstawie i juz. nie chce faszetrowac sie lekami ale czasem chyba jest to lepsze niz niebranie ich w ogole.

Ostatnia edycja:
a oto moje dzisiejsze zdobycze- oczywiscie wygniecione bo prosto z lumka:))))))))
body.jpgbody2.jpgbody1.jpg

dziekuje za trzymanie kciukow.
jestem juz po wizycie. wszytsko ujest ok- szyjka trzyma i jest dluga. serduszko pieknie bije. jesli chodzi o moje bole podbrzusza i twardnienia to mam duzo lezec- brac no spe i ogolnie prowadzic oszzcedzajacy tryb zycia.
pytalam tez o to ze malo czuje ruchy to powiedziala ze ejst wszytsko ok a mala po prostu jest spiochem:)))))))))
oczywiscie po wizycie wybralam sie z tej radosci do lumpeksu i kupilam kilka ciuszkow- potem wkleje zdjecia.
a jesli chodzi o moj pepek- dziurki juz prawie nie ma:))))))))))))
Gratuluje udanej wizyty :-)
widzisz Twoja córeczka jest spokojna i dlatego jej tak nie czujesz;-)

ja do dzisiejszego dnia nie wzielam no-spy, ani zadnych lekow przeciwbolowych ;)
Choć były momenty ze nie można było wytrzymać z bólu , ale dałam jakoś rade i tak przetrwam do końca ;)

aha, co myslicie o takiej wanience z przewijakiem? nie kupowałabym juz osobno tych rzeczy.. nie za drogo? i czy to sie w ogóle sprawdza w codziennym użytkowaniu? KOMODA + WANIENKA + PRZEWIJAK SUZIE CEBA +recznik (994133792) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczynki ja mam zwykłą wanienkę i w zupełności wystarczyła przy Kacperku :tak:
WANIENKA dla niemowlaczka_85 cm_ 5kolorów_WARSZAW (984633523) - Aukcje internetowe Allegro
Uważam że taka komoda z wanienką to zbędne zagracanie miejsca! dziecko jak zacznie siedzieć to zacznie się kąpać w dużej wannie :tak:
jak dla mnie zbędny wydatek a przy dziecku przecież i tak jest dużo wydatków!

a oto moje dzisiejsze zdobycze- oczywiscie wygniecione bo prosto z lumka:))))))))
Zobacz załącznik 235820Zobacz załącznik 235821Zobacz załącznik 235822
śliczne :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fiuufiuu ja jestem własnie w trakcie pisania i też mam się bronić jakoś w czerwcu. Mam pracę badawczą. i jak narazie kończe teorię, może już dziś się uda lub jutro a to tylko dlatego, że połowę rozdziałów wykasowałam. A resztę mam w planie zrobić do końca przyszłego tygodnia. Więc moja rada, zrób sobie plan rozpisany na kartce i się go trzymaj. Najlepiej jak chyba napisała milusia krótko i intensywnie pisać.

reklama
Do góry