R
RiSiA
Gość
Pajkaa tak tu chodzi o te podkłady pod prześcieradło ja kupowałam w aptece są różne wielkości ceratki nie polecam - kupiłam dla Kacperka i nie używałam nie przepuszcza powietrza
Pajeczko trzymam kciuki za wyniki teścia!!! daj znać wieczorkiem!
uciekam na wizyte!!!!!!!!!!! trzymajcie kciuki
tak własnie o ten podklad musze poszukać w aptekach a wyniki teścia podobno są dobre ufff podobno nie ma przerzutów, ale wiecej bede wiedziąła koło 17 wiec napewno napisze
Witam,
Wpadłam tylko na chwilkę, zeby napisac o mojej wczorajszej wizycie połówkowej.c Płeć się potwierdziła i rośnie mi pod serduszkiem slodki zdrowy SYNEK Waży 410g nie wiem czy to dużo czy mało, wszystkie wymiary prawidlowe i narządy rozwinięte jak na swój wiek, tętno 149/min,
Wiercił się strasznie na badaniu, co chwile zmienial pozycję, lekarz bardziej skupił się na potwierdzeniu płci niż na pokozaniu nam buźki, bo akrat odwrócił się do węwnatrz brzuszka i mało było ją widać. Ale widzialam i dzisiuś jest piękny, zresztą jak kżdej z Was Całe nagranie mam na płycie i spróbuje pokombinować żeby jakieś fotki wkleić bo ostatnio w 13tc nie udało mi się ;(
teraz zmykam i miłego dnia Wam życzę, zjrzę jeszcze wieczorkiem papapa
Bogusiu widze że mam taki sam wynik hormonów tarczycy,tez robiłam wtedy bezpłatnie i ft3 mam podwyższone, to się trochę uspokoiłam. Bo myślałam że cos ze mną nie tak a to moze poprostu burza hormonów gdzieś czytałam że jeśli tsh jest niskie a ft3 podwyższone to może być brak jodu
to gratuluję jeszcze raz zdrowego facecika
,a ja widziałam fajną lampkę
KUBUŚ PUCHATEK mini lampka nocna na baterie ale w castoramie byla po 10 zł
a i mój mąż ma chyba świnke
Ostatnio edytowane przez moderatora: