reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Zeby rzucić palenie, to albo naprawdę silna wola, albo wstrząs. Mama rzuciła, jak obudziła się w szpitalu po zapaści wieńcowej.Lepiej chyba jednak nie dopuścić do czegoś takiego i znaleźć sobie inną słabość na zamianę.
kurcze sama ciąża już powinna być dla mnie powodem do rzucenia, ale to NAŁÓG:-(. jestem okropną matką , ale w takie dni jak sobota która minęła i była stresująca czy dzisiejszy dzień..... po prostu nie daję rady!!!!! już nie wiem co robić!!!!:zawstydzona/y:

reklama
wlasnie wrócilam od gin....na 100% chłopak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale zdrowy i strasznie ruchliwy.....Kasiu ty jeszcze mozesz zyć nadzieją ja juz nie.....ale żebyście widziały mine mojego męża cieszył sie jak głupi do sera:wściekła/y:
no nic wazne ze zdrowy.
mam skierowanie na toxo, WR, mocz ogólny....nie wiecie ile to mniej wiecej kosztuje?
super wieści,ja bym sie cieszyła z chłopca
ale pocieszę cie,że moja druga córa do końca była chłopcem

kurcze sama ciąża już powinna być dla mnie powodem do rzucenia, ale to NAŁÓG:-(. jestem okropną matką , ale w takie dni jak sobota która minęła i była stresująca czy dzisiejszy dzień..... po prostu nie daję rady!!!!! już nie wiem co robić!!!!:zawstydzona/y:
powiem to tak,szwagierka paliła do końca ciąży tylko,ze kupiła najsłabsze jakie są na rynku i palila po pół i tylko kilka i córeczke ma zdrową

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nieraz tak jest ze mozna byc pewnym na 100%. W drugiej ciazy tak bylo widac jaderka ze pani dr od usg nie dala nam cienia szansy na dziewczynke

Uff nadrobiłam zaległości i wiele się u was działo. U mnie też. Poszłam na zakupy z mamą i dostałam sms-a, że zostałam ciocią przyszywaną :-D Mała Amelka urodziła się dziś o 6 rano i ma ponad 3kg i długa jest, bo aż 56 cm. Już leciałam do Szpitala jak się okazało, że koleżanka w innym mieście leży i nie wpuszczają nikogo ze względu na epidemie grypy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Deli80 odezwij się jak wrócisz bo ja tu panikuje! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Anet15 chętnie bym skorzystała i coś sobie uszyła, ale mam do ciebie strasznie daleko:zawstydzona/y:

_Karincia_ ja skomentuje to raz: W KOŃCU! I było się tyle stresować?

Marcia26 i Aga.p77 jak wezmę przepis od mamy to umieszczę na forum, bo ciasto mi też smakuje. Mama zrobiła je z orzechami, bo ma swoje drzewko na działce.

Malinka2109 zupa serowa z klopsikami, pieczarkami i porem to moje ulubione żarełko. Jest tak prosta, że nawet ja sobie z nią poradzę;-) Jak ktoś chce przepis to mogę podać.

reklama
Do góry