reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
wlasnie wrócilam od gin....na 100% chłopak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale zdrowy i strasznie ruchliwy.....Kasiu ty jeszcze mozesz zyć nadzieją ja juz nie.....ale żebyście widziały mine mojego męża cieszył sie jak głupi do sera:wściekła/y:
no nic wazne ze zdrowy.
mam skierowanie na toxo, WR, mocz ogólny....nie wiecie ile to mniej wiecej kosztuje?

papapapapapa malinka

wlasnie wrócilam od gin....na 100% chłopak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale zdrowy i strasznie ruchliwy.....Kasiu ty jeszcze mozesz zyć nadzieją ja juz nie.....ale żebyście widziały mine mojego męża cieszył sie jak głupi do sera:wściekła/y:
no nic wazne ze zdrowy.
mam skierowanie na toxo, WR, mocz ogólny....nie wiecie ile to mniej wiecej kosztuje?
najważniejsze że zdrowy, a o te procenty to bym się kłuciła chyba nigdy na 100% żaden lekarz nie jest pewny:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zeby rzucić palenie, to albo naprawdę silna wola, albo wstrząs. Mama rzuciła, jak obudziła się w szpitalu po zapaści wieńcowej.Lepiej chyba jednak nie dopuścić do czegoś takiego i znaleźć sobie inną słabość na zamianę.

Roksana nie zartuj nawet, nie ma nadzieji?????????Miala byc Roksanaka. Nie postaralas sie za malo jablek:wściekła/y::wściekła/y:
Badania beda troche kosztowac kolo 70zl napewno

reklama
Do góry