reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

kobitki jeśli chodzi o przepisy to też mam do was pytanie: nie spodkałyście się u was z książeczkami DOBRE RADY ???:-)
są to książeczki które dokładnie nazywają się PRZYŚLIJ PRZEPIS, a redagują je ludzie z gazety dobre rady:tak: kosztują 80 groszy!!! Są genialne i warte zbierania:tak:
Chba musze w cos takiego zainwestować mam kilka książek ale tam nie ma pyzów z mięskiem:no:

reklama
naprawde fajne, formatu zeszytu, wydawane raz w miesiącu, są w niej przepisy na przystawki, zupy dania mięsne i bezmięsne, sałatki , surówki no i na ciasta. naprawde warto zainwestować sama je zbieram i korzystam

Niestety mialam w tym miesiacy wydatki spore min. roczek synka. Mam nadzieje tylko ze w koncu pojedzie i to sie skonczy bo mnie to dobija.
Apetyt Aga przyjdzie jeszcze troche i bedziemy narzekac na nadmierny apetyt. W ostatniej ciazy apetytu nie mialam do 6msc a potem, az strach:szok:

reklama
A jadłyście zupe z serków topionych?Pychaaaaa dziś zrobiłam i już nie ma:-(
zjedli mi wszystko załapałam się na jeden talerz i mycie garka po zupie.....
ja czesto robie taka pieczarkową uwielbiamy,mam tez w planach serowo-szynkową

no nic ide sie polozyc bo cos mnie ta glowa tak cmi
narka
narazie,ja zrobiłam sobie cappuccinko i odpoczywam,czekajac na męza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry