reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej dziewczyny:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze z DELI wszystko ok i niedługo sie do nas odezwie.

MALGOS mogłabyś mi przesłać przepis na to ciasto marchewkowe, bo nigdy go nie robiłam, a skoro takie dobre to może warto spróbowac.

Co do agresji to zgadzam sie z KASKAx25 niestety sa agresywni i chłopcy i dziewczyny i nie ma na to reguły, ale to straszne że potrafią być ludzie az tacy

reklama
Hej dziewczyny:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze z DELI wszystko ok i niedługo sie do nas odezwie.

MALGOS mogłabyś mi przesłać przepis na to ciasto marchewkowe, bo nigdy go nie robiłam, a skoro takie dobre to może warto spróbowac.

Co do agresji to zgadzam sie z KASKAx25 niestety sa agresywni i chłopcy i dziewczyny i nie ma na to reguły, ale to straszne że potrafią być ludzie az tacy
oki tylko niech znajde przepis:tak:

słuchałam bicia serca naszej kruszyny i wiecie co? Poczułam jak się rusza! Wczoraj wydawało mi się że tez czuję ale nie byłam pewna, a dzisiaj jak uciekło spod duplera to je poczułam! I teraz przed chwilką chyba też!

Wszystkie mozliwe Miranda jeste w 17ym tygodniu, ruchy moga byc wyczuwalne. MOje gratulacje:-)

hej kasia
a u mnie dobrze...
bylam popracowac troszke roznoszac ulotki....potem szybko zrobilam fasolke po bretonsku bo jakos tak se pomyslalam ze mam na nia ochote:)
a teraz mam chwilke aby poklikac

no, jestem znowu:-), porobiłam wszystko tak to jest jak zostawia się wszystko na ostatnią chwilę!

jak mama zabierze Małego to lece do centrum kupić sobie jakąś bluzkę na wyjazd:tak: lubię mieć coś nowego;-) Jutro Kudowa Zdrój:-) 5 dni z mężem bedziemy się zdrojować i odpoczywać, dzieci rozdysponowane po dziadkach:rofl2:

Szkoda tylko ze tak długo nie będę miała wiesci z forum:-(

reklama
Aga a jak mdlosci bo u mnie sobie poszly, mam nadzieje ze na dobre
sempe fajnie masz, milego wypoczynku

Do góry