reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Widac,widac ,SUPER ale niektorym to fajnie...pozazdroscic tylko...

No prosze traktorkiem,no ale gdzie dzis konia uwidzi...

Mojemu to by sie nie chcialo tak szalec,fajnie ze maz ci takie atrakcje zapewnia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam,
i porobiło się, pogubili moje badania, poziom tarczycy mam za niski, i wogóle mam wrażenie że nikt się naprawdę nie przejmuje. Dzisiaj miałam wizytę z Położną i lekarzem, lekarz nawet nie pomyślał żeby omówić ze mną wyniki badań, a jak mu o nich przypomniałam to się okazuje że ich nie ma. Żeby mogły dotrzeć do lekarza musiały przejść przez trzy szpitale i ich nie ma!!!!
Już sama nie wiem czy nie było warto wrócić do Polski, dać w łapę lekarzowi albo pójśc prywatnie, przynajmniej by się jakoś zajęli.

hej dziewczynki. no to widze że od wczoraj się porobiło. Deli już pewno w drodze do lekarza, trzymam kciuki, aż samą mnie zaczął brzuch boleć:( ale jestem dobrej myśli, zresztą nie może być inaczej!!!
co do ciasta marchewkowego: pieczcie dziewczyny bo warto, pyszny a jeśli któraś lubi piernikowe to tym bardziej to wam posmakuje.
nie było mnie półtora dnia na forum no i nieźle się naczytałam:)

no i widzę że zanim doszłam do końca to już wszystkie poznikały:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ogladam na TVN program Ewy Drzyzgi o dzieczynach agresywnych. I zaczynam sie zastanawiac, czy chce coreczke. To straszne, co te dziewczyny mowia!!!! Koszmar.

GOSIU a myslisz ze agresywnych chlopcow nie ma? Wszystkie nasze dzieci staramy sie wychowac jak najlepiej, ale i tak nie wiadomo co z nich kiedys wyrosnie. Obojetnie czy to chlopak czy dziewczyna

reklama
Dzisiaj robiłam badania i jutro albo pojutrze mam mieć wyniki, tym razem się nie zgubią bo to tylko jeden szpital, żadnych drug okręznych.

Do góry