reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

To jest troche dlugie ale warto zobaczyc [ame="http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo"]YouTube - Kseniya Simonova - Sand Animation (Україна має талант / Ukraine's Got Talent)[/ame]

reklama
Malusia dalej ma biegunkę :(. Temperaturki nie ma. Markotna nie jest. Nie mam pojęcia skąd ta biegunka. Jak jutro dalej będzie to idę z nią do lekarza, bo widać że brzusio troszkę ją pobolewa.

Dobranoc

Deli wspolczuje...:-(szkoda tych naszych malenstw jak im cos dolega.a najgorsze ze w naszym przypadku(na formulce) nie wiadomo od czego:zawstydzona/y:u nas na szczescie kupki z zielonej trawki znowu na musztardke sie zmienily wiec juz jestem spokojna:tak:i do tego lekarz potwierdzil ze malutka zdrowa jak rydz:-Dmartwi mnie tylko ze glowe ciagle w prawo obraca i na nic nie zwraca uwagi jak sie scieramy zeby na lewo odwrocila:zawstydzona/y::no:jak niec sie nie zmieni przez kolejne 3-4 tyg to lekarz kazal znowu na wizyte isc i bedzie rehabilitacja :-(

Dokładnie nie wiadomo z czego :((((.
Poszła spać ładnie od łóżeczka i mam nadzieję, że spokojnie prześpi noc.

Azorek moja tez kocha prawą stronę :).

witam poniedziałkowo
burawo troszku,ale moze bedzie znośnie
Deli mam nadzieje,że malutka lepiej i nie ma juz biegunki?
mój mążw delegacji wiec same zostałyśmy

Witam poniedzialkowo....
U nas Piwonia,nie tylko buro za oknem,ale taka mgla ze nic nie widac....moze przejasni sie troche w ciagu dnia...u nas na polu jeszcze tymianek rosnie ,nie zebrany ....
Moja pociecha (mlodsza) jeszcze spi...nawet w nocy ladnie spala,wstala tylko 2 razy....
A starsza wlasnie odprawiona do zerowy,sasiadka rano ja zabiera,a ja w poludnie odbieram,wiec mam troche rano mniej kretaniny :-)
Deli,mam nadzieje ze malutka wroci szybko do zdrowia :happy:
a my jutro na szczepienie sie wybieramy,mam nadzieje ze znow jakas sniezyca nie wyskoczy....:crazy:

Ale ma dziewczyna talent....tylko pozazdroscic....:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam:-)
u nas tez mleczna mgła i nic mi się nie chce;-)
Alicja ładnie spi i w dzien i w nocy, wczoraj bylismy u tesciowej na obiedzie bo we wtorek ma urodziny a w sobote bylismy u znajomych, swietnie się bawilismy z ta naszą chmarą dzieci, my z trójką i oni z trójką:-D

wymyslilismy ze zaraz po świetach jedziemy na 5dni do karpacza razem do gospodarstwa agroturystycznego:szok::-D i tam spędzimy Sylwester o!

Hej:-)
Moja gwiazdeczka obudzila sie o 5 na papu i spi do teraz...:szok:
A my mamy w sobote chrzciny i wczoraj lezac w lozku przypomnialo mi sie,ze musze meza garnitur do pralni oddac:confused2:
Wiec zaraz jak mala wstanie,zje,ubieramy sie i trzeba jechac.
Wiec musze sie pospieszyc...
Nara dziewczynki,milego dzionka zycze.​

Deli wspolczuje...:-(szkoda tych naszych malenstw jak im cos dolega.a najgorsze ze w naszym przypadku(na formulce) nie wiadomo od czego:zawstydzona/y:u nas na szczescie kupki z zielonej trawki znowu na musztardke sie zmienily wiec juz jestem spokojna:tak:i do tego lekarz potwierdzil ze malutka zdrowa jak rydz:-Dmartwi mnie tylko ze glowe ciagle w prawo obraca i na nic nie zwraca uwagi jak sie scieramy zeby na lewo odwrocila:zawstydzona/y::no:jak niec sie nie zmieni przez kolejne 3-4 tyg to lekarz kazal znowu na wizyte isc i bedzie rehabilitacja :-(
Azorek ja miałam tak samo jak Ty z malutką, poswięciłam jej więcej uwagi, do spania blokowałam, kładłam na brzuszek i odwracałam jej główke w drugą strone, jak trzymałam ją na rękach w pionie to tez odwracałam jej główke prawie na siłe i takie ćwiczenia codziennie po kilka razy i udało sie mała zaczeła sama odwracać. Musisz cwiczyc...
:eek:
A mojej Karolince dziś o 3 w nocy zebrało sie na gaworzenie, gadała tak sobie przez godzinkę, dopiero potem padła :))

Ostatnia edycja:
reklama
Mika,mojej tez sie tak zdarza gadac w nocy,na szczescie nie za czesto,bo bym chyba wymiekla.....:-D
wstala ok 9 na amku,dostala witaminki i znow zasnela :szok:...jakis dzis spiacy dzien chyba,bo i ja bym chetnie pospala jeszcze.....:sorry:

Do góry