reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Hello!
U nas nocka spokojna. O 8 mała wstała i dopiero padła. Ech.. czas się przyzwyczaić do większej aktywności.

Mju moja też miała taką chrypkę. Lekarka powiedział że to od pleśniawek i płaczu. Po prostu dzieci tak mają. Po 3 dniach jej przeszło.

Deli współczuje biegunki u Oliwii. Mam nadzieję, że to przejściowa reakcja i incydent. Ale stwierdzam że dzięki butli przynajmniej nie głowisz się co zjadłaś nie tak. Zawsze to jakiś plus prawda?

Próbowałam poczytać inne wątki ale mi się mała budzi po woli.
Miłej i spokojnej niedzieli wszystkim życzę:)

Ostatnia edycja:
witam sie i ja niedzielnie.obiadek mam z glowy bo dzisiaj mamy zaproszenie do znajomej wiec ja nic nie robie:-):-)u nas pogoda sie psuje-chmurzyska wielkie naszly i tylko czasem na momencik slonko wyglada ehhh i u nas pora na jesien i ziab...
Amelka wlasnie sie wscieka na karuzelke.lece ja przebrac i spadamy na obiadek:tak:papapatki sierpniowy i milej niedzieli zycze wszystkim

hej dziewczyny:tak:

sobote mialam masakryczna, Adas bardzo byl niespokojny i caly czas na piersi mi wisial tak ze wieczorem dwie oproznil i placz ze chce jeszcze a tu nie bylo :zawstydzona/y: a ja nawet odzywki nie mialam, straszne to bylo patrzec jak sie meczy,
pozniej to juz jak zasnal na mnie to sie nie ruszalam zeby chociaz troszke sie mleczka wyprudokowalo a moj mi tylko jedzenie donosil

noc jako tako przespal bo o 3ej juz mleczko bylo
i dzis tez juz normalny, i spal i usmiechal sie i na spacerku bylismy:tak:
ale odzywke i tak kupie w razie nastepnego takiego kryzysu

DELI - u Ciebie biegunka a u nas byla kupka wczoraj zielona jak wiosenna trawka:eek: juz sie unormowalo do jajecznicy, mam nadzieje ze u Oliwci tez

milej niedzieli dziewczyny

witam,u nas tez pada
chyba odkryłam czemu moja mała ostatnio mało spi i strasznie sie tarmosi
ma od jakiegos czasu na twarzy wysypke,a dzis znalazłam w zgnieciach raczek i pod kolankami trosze na stronie wewnetrznej uda i teraz sie zastanawiam czy to czasami nie jest skaza białkowa,chyba bede musiała isc z tym do lekarza

Witam niedzielnie....
Piwonia,moja tez miala jakas wysypke na twarzy,ale tylko na twarzy i za uszkami.....jak odstawilam mleko,nabial,czekolade,jajka i ryby,to przeszlo...no i brala mala kropelki Fenistil ....a od paru dni wprowadzilam znow tzn. zjadlam jednego dnia jajko,a na drugi napilam sie mleka...no i chyba zawczesnie to mleko,bo mam znow wrazenie ze ja zsypalo,tylko ze takie blade i widac raczej pod swiatlo....no i teraz nie wiem czy po mleku,czy po jajku...wrr....
a tak poza tym to Karolinka raczej grzeczna,dzis jak poszlam do kosciola i tesciowa z nia zostala,to spala ponad 3 godz :szok:...zjadla pobawila sie troszke,pobrzuszkowalysmy chwile(bo dluzej sie nie da...drze sie strasznie...he,he....)...no i teraz znow zasnela,mam nadzieje ze sie jej dzien z noca nie zamienil :no::-)

reklama
witam wieczornie,wybraliśmy sie na spacerek o 16 i do tej pory mała śpi,chyba tego jej było trzeba,zaraz musze ją na kapiel obudzić
mam nadzieje,że jutro pogoda dopisze i tez bedziemy mogły na spacerek wyjść

Do góry