reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej! Ja zaliczylam dziś masakryczny dzień - Antek wył cały czas - chyba, że był przy cycu a tu skucha bo coś mu się poprzestawiało i jakby zapomniał jak chwyta się pierś i strasznie płytko łapał, więc cały czas go odstawiałam i przystawiałam na nowo efekt taki, że jedną pierś mam tak obolałą jakbym ją w imadło wkręcała :-:)-:)wściekła/y::-:)-( Nie wiem zupełnie od czego ten humor u niego - czy to moga być jeszcze perturbacje po środowym szczepieniu? Co wychodzę z tymi cyckami na prostą to zaraz jakaś skucha i od nowa walka z bólem........ no mam dość. Jestem wykończona - idę spać. Dobranocka

reklama
witam....
Wreszcie ciut wolnego mam,mala zasnela(ale na chwile):eek:....teraz lezy i bawi sie zabawkami przyczepionymi do wozka(ciekawe jak dlugo) :-)
Sempe,jak w niedziele tez sie ciastkami objadalam,na chrzcinach i malej nic nie jest...a w czwartek u gina bylam i na okres powiedziala ze sie nie zanosi jeszcze szybko...wiec nie wiem jak to jest.....
Karolinka jakis czas temu miala wysypke na buzi...wiec pediatra kazala odstawic mi nabial,czekolade i jajka....ale juz jej przeszlo,no i nie wiem czy moge juz powoli spowrotem wprowadzac ? W poniedzialek zjadlam kawalek czekolady,no i nic sie nie dzialo...wczoraj jajko i czekam....a mleka jeszcze nie pilam,ani nabialy nie jadlam....mialysmy isc w srode na szczepienie,no ale pogoda byla straszna i nie poszlysmy,a mialam sie pediatry spytac o ta moja diete....dopiero po niedzieli pojde to zapytam.....
Anet ja mam taka dietę na stałe zaleconą po tym jak mały bł zsypany(zreszta i przedtem starałam sie trzymac ale nie tak rygorystycznie)...nie wiem jak u ciebie

Ann - dla mnie to niesamowite jak widzę Twoje córcie razem :)

Ostatnia edycja:
widziałam ten wypadek w tv i aż mnie ciary przeszły - że dzieciątku nic się nie stało poważnego to prawdziwy cud...

mju - Ty to się biedna masz z tym karmieniem... kiedyś będziesz mogła powiedzieć Antośkowi: bądź grzeczny bo ja Cię w bólach własnym mlekiem wykarmiłam;-)

masz rację Aneczka z tymi nieproszonymi bakteriami, nie pomyślałam o tym; ale w takim razie polowanie na siuśki do słoiczka to już w ogóle wyższa szkoła jazdy! obym nie musiała prędko tego trenować...

my byłyśmy dziś na 1,5 godzinnym spacerku, nawet słońce się pokazało; ciekawie to wyglądało, suche żółtawe liście a obok złogi śniegu;

Witam.
Ostatnio nie miałam czasu bo mała po szczepionkach mała maruda sie zrobiła:dry:.
Powoli Jej sie normuje:tak:,mam nadzieje ze juz tak zostanie.Ogólnie u nas ok:tak: tylko czasmi jesc zapominam:sorry2: normalnie brak czasu.
Do wczorajszego dnia to dla moich i wszystkich Aniołeczków
[*]
[*]
[*].

Witam w sobotni poranek

Moje skarby jeszcze śpią a ja po karmieniu o 5 mam juz problem z zaśnięciem także nadrabiam zaległości w czytaniu :tak:
Udanego dzionka wszystkim :-)

mju - Ty to się biedna masz z tym karmieniem... kiedyś będziesz mogła powiedzieć Antośkowi: bądź grzeczny bo ja Cię w bólach własnym mlekiem wykarmiłam;-)

Mam inny plan - wystawię im rachunek od chirurga plastycznego :eek::sorry::-D

A tak w ogóle dzieńdobry i miłego weekendu - mój się zapowiada tak sobie bo M wściekły jak osa - okres mu się zbliża czy co:eek::eek::eek:

witam sobotnio

ja dzis od 5 rano przy przewijaku. Remy od wczoraj rano nie robił kupki, i dzisiaj obudził się o 5 z krzykiem. Poszłam z nim do łazienki i położyłam na przewijaku. Kupka za kupką. A teraz wciąż gazy ... te gazy to chyba po borówkach ( ktoś tu pisał że borówki są OK ;-(

o, znowu płacze....

Miłego dnia dziewczyny, a ja uciekam do mojego płaczka

witam w sloneczna sobote:-)tzn u nas slonecznie-chlodek typowo jesienny ale mnie soie podoba:tak::-)
Amelka dzisiaj bije rekord ze spaniem.znowu-zasnela pare minut po 21 jest juz 8.30 a ona nadal spi:szok::-D:-D:-Dchyba trzeba jej bedzie wieksza butle na rano robic :sorry:a swoja droga spioszek z niej po rodzicach(bardziej po tacie hehehe) i madra z niej istotka ze wie kiedy weekend jest zeby dac pospac dluzej rodzicom;-):-D
u nas dzis pewnie tez spacerek bedzie.wczoraj 2 spacerki zrobione i chyba ja bylam bardziej zmeczona niz moja niunia:eek::sorry:dzisiaj sobie zrobimy jeden dluuuugasny spacerek i porobie troche fotek to wkleje pozniej:tak::-)
pozdrowki sieroniowki i milej soboty zycze

Witam,
Pogoda taka sobie.
Oliwia poszła spać o 22, a wstała dziś o 9 rewelacja. Córeczka wie jak sprawić radość mamusi, gorzej z tatusiem miał o 8 wyjść, budzić nie zadzwonił, a córeczka zamiast wstać przed 8 jak co dzień to pospała do 9 i też tatusia nie obudziła hihihi. Ciekawe o której panna jutro wstanie.
O 9 zjadła pobawiła się na macie i teraz śpi :))) Sama :))) Ale jestem z niej dumna.

A ja już posprzątałam. Jedno pranie zrobiłam. Teraz wrzucę drugie i mam wolne na cały dzień. Wieczorkiem obiadek zrobię, bo mój o 20 wróci. Może jakiś spacerek zaliczymy jak ładnie będzie.

reklama
Dzień dobry,
my dzisiaj same w domciu bo tatuś w pracy i wróci po południu. Nie mogę w to uwierzyć Jagoda przespała 8 godzin ciągiem teraz pobawiła się 2 i znowu śpi!

Do góry