reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

mala spi... jak ona znowu bedzie tyle spala to nie wiem co bede robic...przyzwyczailam sie do tego dziennego krzyku i raczek:-D:-D:-D
a to niunia ze swoim nowym przyjacielem:-D:-D:-D

Załączniki

• Moje foty-0006_e1jaja.jpg
    Moje foty-0006_e1jaja.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Hej
a ja miałam koszmarna noc mały nie chciał spać tylko ciągle jęczał:no:
no to w końcu wzięłam go do siebie i spał na mnie........
Pogoda paskudna!!!!

Kasiu zdrówka dla taty na pewno będzie dobrze mój tato też choruje na nadciśnienie ale dzięki lekom jest lepiej

wiajcie Kochane:)

Pogoda jest po prostu FATALNA!!!!

Apropos kombonezonów, to widzialam śliczne w 5 10 15. Sa rozowe i nibieskie i to co w nich bylo super to to,że nogi mogą byc albo razem jak w typowym śpiworku,albo osobno jak w kombinezonie. No i to jest wazne jak sie wozi dziecko w foteliku,bo gdyby nie to rozcięcie,nie można by bylo pasow w foteliku zapiać. Aha i kosztuje ten kombinezon 99zl.

wiajcie Kochane:)

Pogoda jest po prostu FATALNA!!!!

Apropos kombonezonów, to widzialam śliczne w 5 10 15. Sa rozowe i nibieskie i to co w nich bylo super to to,że nogi mogą byc albo razem jak w typowym śpiworku,albo osobno jak w kombinezonie. No i to jest wazne jak sie wozi dziecko w foteliku,bo gdyby nie to rozcięcie,nie można by bylo pasow w foteliku zapiać. Aha i kosztuje ten kombinezon 99zl.

ja sie nad nim własnie zastanawiam,bo oglądałam i są śliczne i praktyczne

a ja przed chwilką miałam wizytacje,przyszła do mnie położna:szok: szoku doznałam,ale mam juz z głowy

Cześć dziewczyny!

U mnie też pogoda beznadziejna, sypie śnieg i zimno jest. Mała ładnie śpi na dworze to i tak będę musiała wyjść chociaż na godzinkę:-( Dzisiaj akurat listonosz przyniósł jej rękawiczki to od razu wypróbujemy :tak:

Podobnie jak Malinka nocka nie za fajna, Madzia się budziła co 1,5- 2 godziny i marudziła. Ma tak od 4 dni nie wiem co się stało, wcześniej ładnie spała i w nocy tylko 2 karmienia były. Teraz śpi w naszym łóżku na moim miejscu i jakoś spokojniejsza jest, może zadowolona że mnie wygryzła ;-) Jestem ciekawa ile pośpi.

Witam
Maz na pogrzeb pojechal. Pozegna ode mnie tescia:-(
Z tata juz lepiej. Ale ten zakichany szpital, mnie wkurzyl. trzymali go do wieczora na izbie przyjec zbili cisnienie i kazali do rodzinnego isc!!:szok:Kurde jakby na badania nie mogli go przyjac bylabym spokojniejsza. Sek w tym ze ojciec juz dawno walczy z nadcisnieniem ale ostatnio ma duze skoki i strach zeby jakiegos udaru nie dostal:no::no:Dzis z samego rana kupilam mu porzadny cisniomierz, choc tyle moge zrobic:-(

Piwonia to faktycznie szybko sobie przypomniala, apropos pepek sprawdzila??Heheheh zartuje
U nas nocki coraz lepsze za to w dzien Miloszek duzo nie spi bo dzieci mu nie daja co zasnie to zaraz ktos go krzykiem budzi. Za to odsypia w nocy a spi sobie z rana nawet do osmej:tak::tak:

Ja dziś jak perszing sprzątam. Nie wiem skąd we mnie tyle siły? Może po kawie, bo dziś się skusiłam na małą rozsysaną?

Kasiu faktycznie się szpital nie popisał. Mogliby go na obserwację trzydniową wziąć to by mu leki dobrali lepiej i by nie miał takich skoków.

Piwonia położna po 6 tygodniach dopiero?! Porażka. A jak byś szwy miała? Albo jakieś pytania?

U na nawet nawet i zastanawiam się nad spacerkiem. Tylko w co ja dziecko ubiorę?

reklama
Do góry