reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Kasiu zdrowia dla taty;-)

jestem w szoku:szok::szok::szok:
moj pojechal wcoraj po inny smoczek i malej spasowal:-D:-D:-D
nie musze jej nosic na rekach zeby zasnela... sama usypia... i spi praktycznie caly dzien:-D:-D:-D
w nocy sie wyspalam bo moj wstal i dal malej uesc a ja spalam:-D:-D:-D:-D

pytanie.... zy wasze dzidzie tez mialy klopoty z kupoka jak dalyscie je na butelke i po ilu sie unormowaly:sorry:
mala robi ale nie tak jak wczesniej.... meczy sie i robi co drugi dzien.... kropelki jewj pomogly ale to jeszczenie to:no::-D
ale i tsak mam aniolka:-D:-D:-D
u nas snieg, zimno.... i nie chce mi sie totalnie wyjsc z domu:no:
Moja po mleku modyfikowanym lepiej się wypróżnia niż po cycku.Jak dostanie raz dziennie na wieczór flaszke to mam spokój z rana już nie dusi kupy i potem w ciągu dnia co karmienie to kupa bez wysiłku.A może po prostu wreszcie się to unormowało.Zobacze jak w końcu naje się tylko cyckiem czy też tak bedzie:-)

reklama
ciekawe kiedy moja sie unormuje... bo ona robi twardzse te kupki.... probowalam dac jej bebiko to nie chce a nan pije bez problemu:-Dherbatki tez mi duzo pije:-D
pozyjemy... zobaczymy:-D:-D
dzieki Chogata:-D

ciekawe kiedy moja sie unormuje... bo ona robi twardzse te kupki.... probowalam dac jej bebiko to nie chce a nan pije bez problemu:-Dherbatki tez mi duzo pije:-D
pozyjemy... zobaczymy:-D:-D
dzieki Chogata:-D
JA podaje własnie bebilon z immunofortisem bo Nan zawiera zelazo co może powodować zatwardzenia ,ale to jest sprawa indywidualna;-)Ja małej podaje narazie Plantex tylko to pije około60ml dziennie wiecej jej nie pozwalam a po niej tez lepiej się wyprózniała

witam:-) zimno mi jak cholera!!!! wiec zajadam się wszystkim co mam pod ręką.
Mała spi, wczoraj miała pierwszy kiepski bo marudny dzien!!! nawet podpaski nie miałam kiedy zmienić:wściekła/y::no: dobrze ze maz wrócił z delegacji to na dzis mu uszykowałam juz 3 suszarki prasowania:-D
Średniak ma zapalenie krtani i siedzi w domu.

My postępy w planowaniu chrzcin mamy:-) wybralismy chrzestnych ale same chrzciny zrobimy na roczek, będzie ciepło i bedziemy mogli zrobic je na powietrzu gdzies w fajnym miejscu, bo u nas duza rodzina i duzo dzieci jest, wyjdzie tak 40osób:szok::szok:

pozdrawiam, jak zdąze to wkleje zdjęcie kombinezonków

reklama
witam się i ja!

wczoraj mnie nie było bo miałysmy bardzo zabiegany dzień, pogoda nie była najgorsza więc łącznie ze 3 h spacerku zaliczyłysmy :tak: i kolke też :-(

dziś w planie zakupy :-)

a jutro szczepienie :shocked2:. Juz mam panike...

Do góry