reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ja troszkę z innej beczki:Czy w ciązy można stosowacplastry te rozgrzewające?Używała je któraś?Bo mnie od poniedziałku plecy bolą i lezenie nie pomaga ,siedzenie też nie ,próbowałam się rozruszać i też nici,może chociaz troszkę ulgi by mi te plastry przyniosły.Bo pewnie masci to już wogule nie można:baffled:

jestem wysoka i szczupla:-D
biust mam sredni, i lubie dopasowane ciuchy:-D
ale jak mi troche tluszczyku zostanie to sie nie obraze:-D:-D:-D
zwlaszcza tam gdzie teraz doszlo:-D
uda i pupa:-D

Głupio, małalatom ujdzie zamiatanie nogawkami naciągnietymi na tenisówki chodników, ale po 30:szok: pożal się Boże.

ja troszkę z innej beczki:Czy w ciązy można stosowacplastry te rozgrzewające?Używała je któraś?Bo mnie od poniedziałku plecy bolą i lezenie nie pomaga ,siedzenie też nie ,próbowałam się rozruszać i też nici,może chociaz troszkę ulgi by mi te plastry przyniosły.Bo pewnie masci to już wogule nie można:baffled:
nie wiem... musialabys isc doi lekarza:-D

Cześć dziewczyny!!!
Odsłaniam okno a tam laksa....srok mi naptokał:eek::baffled::crazy::-D
Widze że rozmowa o spodniach,ja też nie lubie rurek bo mam patyczki zamiast nóg i płaską pupe ciężko mi dobrać spodnie.....

reklama
jestem wysoka i szczupla:-D
biust mam sredni, i lubie dopasowane ciuchy:-D
ale jak mi troche tluszczyku zostanie to sie nie obraze:-D:-D:-D
zwlaszcza tam gdzie teraz doszlo:-D
uda i pupa:-D
Ja to po ciązy to oprócz tego co w ciąży przytyję to jeszcze tak z 6-8 kg. chcę schudnąć bo się troszkę zapuściłam:-p
Chociaż znajomi twierdzą ,że lepiej mi z paroma dodatkowymi kilogramami bo ja z natury twarz mam pociągłą ,a jak mam troszkę więcej kg to przynajmniej jak smierć nie wyglądam.A mój M to chyba jakbym ze 100 kg ważyła toby mi nic nie powiedział ,byłe żebym z 50 kg nie ważyła bo chudzilców nielubi

Ostatnia edycja:
Do góry