reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Mam nadzieję że u nas też tak jest ;-)
Dla mnie fotelik przy odbiorze ze szpitala jest tak oczywisty że nawet nie przypuszczałam że mój Mąż może nie chcieć go zabrać :baffled:
Pokłóciliśmy się o to tak, że nie od godziny już nie rozmawiamy :sad::sad::sad:
nic się nie martw Karincia ja ze swoim to ze 2 dni nie gadam .A poszło o głupotę ,nawet nie wiem już dokładnie o co.Ale jak widac faceci też jakoś te nasze ciąże przeżywają;-)

reklama
Piwonia zazdroszcze ci tych truskawek, ja sie juz poloze bo dzis sie strachu najadlam, dostalam takich skurczy ze az sie zwijalam. Chyba musze troche tempo zwolnic.
Dobranoc wszystkim

Witajcie ja tez nie dawno wrocilam z zakupow
Kupilam corce jakies pelniejsze buciki na wyjazd i sobie kilka ciuszkow w orsayu przydadza sie na wyjazd:-)
U mnie tez truskawki po 4.50 zjadlam wczoraj prawie kilo i w nocy mnie az zoladek bolal
Dzis juz nie przesadzam z tymi truskawkami choc non stop bym je jadla :tak:
Teraz mnie kusi arbuz ale nie bylo u nas jeszce ladnych same takie blade wiec nie bralam poczekam kilka dni moze beda lepsze:-)

Ja dziś zjadłam kilogram truskawek i pół arbuza :)
Jeszcze mam winogrona, ale Mała tak skacze, że nie wiem czy jej dać kolejny smak, bo mi brzusio skakać nie przestanie :).

Kasiu śpij dobrze i spokojnie. Odpocznij chociaż przez noc, bo z Matim za dnia to trudno.
I pamiętam max 5 spacerków za dnia, a nie 10.

reklama
ja sie juz pożegnam,bo mi się cos oczka kleją,a jutro mam tez sporo na głowie i wieczorkiem ktos bedzie musiał jechaćznowu do sklepu bo jeden zakup nam sie dzis nie udał i czeka nas wymiana
Dobranoc

Do góry