reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Ociupinke lepiej Malinka, z mega dolka zostal sam dolek, powoli moze go calkiem zakopie:tak::tak:
Parno sie u nas zrobilo, moze burza jakas przyjdzie
:-DKasieńko dasz rade!!!!!!Skoro już jest mniejszy ten dołek!!!!:-)
A u mnie też sie zachmurzyło i parno bllle nawet w domu duszno....oby popadało będzie się lepiej oddychać!!

cześć Deli :) jak sie czujesz?

mam prośbe wczoraj dokopałam sie że rozsyłałaś "język niemowlat" mogłabys przesłać mi też?
Dziękuje czuje się już dobrze :-)
Niestety nie mogę ci przesłać, bo ostatnio padł mi dysk i go już nie mam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale na pewno dziewczyny mają i ci prześlą :-)

Kaisenko co to za dołki zaliczasz jak mnie nie ma :(
Proszę o szeroki uśmiech dla mnie :))))))))))))))

A jak choroba odchodzi czy dalej trzyma?

Dasz rade na pewno pomału i namalujesz
Tylko rozłóż sobie siły na kilka dni tak by kręgosłupik odpoczywał :)

reklama
Do góry