reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

a ja dzisiaj doczytałam ,ze juz jest jedno dzieciatko na lipcówkach,ktore urodziło sie w maju
ja sie zbieram na miasto do szkoły i do biblioteki,a potem musze jakis obiadek zrobić

reklama
a no witam!!!

dziewczyny apropo termometra to w lidlu w poniedziałek mają być termometry dla dzieci do czoła ,bo bezdotykowego pomiaru temp,do ucha ,funkcja skanowania temp mleka i wody do kompieli, stoper
6w1 za jedyne 49,90
ja ogladałam w sklepie ten do czoła to 150 zł kosztował ,a sam do ucha 70 a więc się naprawde opłaca:-):-):-)
o dobrze ze piszesz, pójdę zobaczyć, mam elektroniczny ale zauwazyłam że coś z nim nie tak... a za tą cene to sie opłaca ;-):tak:

hej:-)
jestem od wczoraj jak chmura gradowo burzowa!!!!!!!!!:-D:-) która przeszła dziś w nocy..rzucam piorunami wszędzie:szok:

ja torbe pakuje zawsze ok 34tc:-) i za nim z nią jadę jest juz dobrze zakurzona:-)

po prostu mam od kilku dni urwanie głowy! kilka spraw się zbiegło w czasie i nie wyrabiam a każdy mnie popędza.. a jeszcze dzis pogrzeb kolegi, jutro msza a tego w grafiku nie miałam, ja nie wiem jakbym funkcjonowała jakbym musiała jeszcze w biurze pracować:tak:

ale najważniejsze ze powoli przyzwyczajam się do fenoterolu i coraz mniej mnie telepie:tak:

reklama
Do góry