reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
a wiecie coś o tym super, mega, hicie, wypasie :-);-) pojemniczkach VIA - swoją drogą to czego oni nie wymyślą, no ale może bardziej mi sie przyda niż buteleczki?
Kurde miałam dostać od koleżanki laktator bo go może używała z raz ale jakoś wole wydać na tego aventa, uparłam się czy cuś ;-);-):-D
Ja ich uzywałam! Dokupiłam potem oddzielnie :) Bardzo mi się przydaly - zawsze miałam zamrożony pokarm w lodówce więc bez stresu mogłam zostawić Anilke i gdzieś iść. potem można w tym zupke zamrozić albo coś - na pewno się przydadzą :tak: teraz tez ich zamierzam uzywać - bo mozna je sterylizować

A tak poza tym to wróciłam właśnie ze szkoły rodzenia - pare ciekawostek "sprzedam" wam jutro - teraz nadrobię Wasze pisanie zanim mąz wróci (odwiózł Teścową pełniła straz nad Anielką)

Hmmm...trudno powiedziec o narzekaniu...tutaj nie masz gina tylko położną,więc sama wiesz jak jest,gdyby nie zbadał cię din przez całą ciążę...jak tylko jestem w Polsce to od razu lecę do gina...

Jezeli zajdzie potrzeba to i ginekolog sie znajdzie:-).Nie zaprzeczam ze ciaze prowadzi sie tutaj inaczej ale nie jest beznadziejnie.Pamietaj jezeli masz jakis problem to zawsze mozesz skontaktowac sie z połozna(nr w Twojej karcie).W razie np pilnej nocnej kosultacj w Twoim szpitalu tez sa połozne i lekarz 24 godzi.na dobe:tak:.

Cześć dziewczynki :)
Widzę, że tu większość powiedziała już dobranoc :)

Ja mam teraz chwilkę i idę poczytać dzisiejszy dzień :)

Gosiu synek dorobny. Cieszę się, że wszystko OK.

Dzień dobry laseczki!:-)
Jezu ja pierwsza?
A tylko na siku wstałam...ach. Jak nikogo nie ma to idę się pobyczyć w wyrku. Może jeszcze zasnę?
:dry:

Witam z ranka ;-)
U nas w nocy szalała burza i wielka ulewa, za to teraz jest swierzutkie powietrze, ale pochmurno...

reklama
Do góry