reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Mika ja też nie lubie ale tu jeszcze musze obiad dla nich zrobić a to na tyle osób jest wydtek,a jak kiedyś nie zrobiłam bo nie miałam czasu i był tylko rosół to jeszcze usłyszałam że "...jak byś nie wiedziała że co niedziela na obiedzie jesteśmy..." beszczelni ludzie....:crazy:

reklama
Mika ja też nie lubie ale tu jeszcze musze obiad dla nich zrobić a to na tyle osób jest wydtek,a jak kiedyś nie zrobiłam bo nie miałam czasu i był tylko rosół to jeszcze usłyszałam że "...jak byś nie wiedziała że co niedziela na obiedzie jesteśmy..." beszczelni ludzie....:crazy:
a nie możesz im delikatnie wytłumaczyć, ze koniec z obiadkami? wkoncu wypoczywać musisz a nie kucharką być nooooo :wściekła/y:

Jestesmy z pwrotem, uszykowalam sobie 2 sniadanie i maly mi wszystko zjadl:wściekła/y::wściekła/y:Chyba musze znow sobie zrobic, zrobie ze sledziem bo on nielubi:wściekła/y::wściekła/y:
Ja tez poprosze o kopniaka bo aj to w ogole leniwa ostatnio jestem.:-D

no ja jestem ciekawa co to będzie jak maluszek będzie na świecie??też będą się tak zwalać na głowe??oni tak czasem nie pomyslą i potrafią cały dzień siedzieć.
malinka to trzeba sposobem:-)Jak u nas ktos za dlugo siedzi, to my oj, za chwile trzeba dzieci kapac, albo jestesmy uwmowieni u kogos na te godzine za chwile:dry:Tak pare razy i zrozumieja

reklama
Do góry