reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Tak,pierwsze,pewnie dlatego tak sie stresuje.Mam nadzieje,ze przy drugim bedzie spokojniejsza atmosfera,pozdrawiam

:-) czesc dziewczyny sierpniowki 2007 :-) przegapilam wasze powstanie , ale dzisiaj naszly mnie wspominki i zajrzalam do was
Wszystkim sierpniowym mamusiom gratuluje i bede z niecierpliwoscia czekac na rozdwojenia i zdjecia sierpniowych bobaskow
pozdrawiam
silunia i Zuzu sierpniowka 2006

witam,ja juz po badanich,na 75% dzidzius jest zdrowy.Trafilam na bardzo przyjemnego lekarza.Okazalo sie,ze te badania prenatalne,ktore zalecał mój ginekolog,mogą dzidziusiowi zaszkodzić więc na pewno ich nie zrobie.Teraz pozostaje mi poszukać nowego gina,do tego swojego juz nie pojdę po wczorajszym incydencie.
Moj dzidzius przez niecałe dwa tygodnie urósł 4 cm,ma teraz 8 cm i waży 76 gram:tak: .Naprawde przy drugiej ciazy tez tyle stresu atas?:-) pozdrawiam

Syska super ze dzidziulka zdrowo rośnie:-) . A gina zmien koniecznie, :wściekła/y: dran jeden.

Syska ja poroniłam I ciąze (ciaza martwa)i dlatego tak bardzo przezywam kazda nastepną. W kazdym razie teraz tak nie wczuwam sie we włąsne ciało bo nie mam tyle czasu bo jest Iguleczka.
A Ty w kt jeste stygodniu ze dzidzia juz taka duza??:-)

Atas,strasznie mi przykro z powodu pierwszej ciąży,ale jak patrze na zdjęcie Twojej córci,to myśle,ze wszystko Ci wynagradza,jest urocza.Jestem w 13 tygodniu,tez sie dzis zdziwiłam,ze dzidzia taka duża;-)

TAk to prawda dzieki Iguleczce potrafie juz mowic o tym ze starciłam I ciąze. Tu na zdjeciu ma 4 m-ce a teraz juz ma 16, biega gada jest niesamowita:-) Zreszta sama zobaczysz jak ten czas szybko leci.:-)

reklama
Hejka
hmm to ja chyba jakaś inna jestem:zawstydzona/y: powiem szczerze że mniej przeżywam teraz ciąże ale może dlatego że teraz nie mam czasu leżeć i gadać do brzucha oczywiście uważam na siebie zdrowiej się odżywiam itp. ale jednak jest inaczej ;-) i oczywiście bardzo się ciesze że będziemy mieli drugiego bąbelka w domku:-)

Syska szybciorem zmieniaj lekarza :eek: nie masz na co czekać :sick:

Do góry