reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Madziara - śmiałabym się gdybys wszystkie sukieneczki musiała tym razem schować, bo los spłatałby Wam figla w postaci synka. ;-) :cool:

reklama
w środe wybieram sie na badania prenatalne.Trzymajcie kciuki,zeby wszystko bylo ok.Oczywiście chyba do środy bede sie stresowac biorąc pod uwagę fakt,ze brat mojego męża ma córke cierpiącą na zespół Turnera(choroba genetyczna). W poniedzialek musze wydębić skierowanie na te badania od mojego gina.Mąż do niego dzwonił,podobno gin nie był zadowolony.Pewnie boi się,ze mu kasa przepadnie, jak bede miala możliwość darmowych badań prenatalnych,bo na pewno bede go wtedy rzadziej odwiedziała.Proszę,trzymajcie kciuki,zeby dzidzia była zdrowa.Teraz chciałabym mieć synka,tylko dziewczynki cierpią na zespół Turnera...Bedzie co ma być...pozdrawiam

SYSKA trzymam kciuki:-) Bedzie dobrze,:-)
A tajk swoją drogą to tez jestem zwolenniczką badań prenatalnych tylko że jakby sie okazało że coś jest nei tak to wówczas jaka decyzja????????................ nie mam pojecia :-(

A ja lece dziś do gina na drugą kontrolke. Stracha mam ze hej (co oczywiste):tak: Trzymajcie kciuki za nie też:tak:

Dzieki za miłe słowa,jeśli sie okaze,ze cos jest nie tak to oczywiscie niczego nie zmieni,ale jestem osoba,ktora woli wiedziec co sie dzieje niz zyc w niepewnosci i czekac na rozwiazanie.Jak sie czujecie ogolnie?Ja mam wrazenie,ze hormony strasznie szaleja,nastroj zmienia mi sie bardzo czesto,a najgorsze jest to,ze latwo sie denerwuje i nie potrafie nad tym zapanowac.Biedny mąż;-) pozdrawiam serdecznie

No i oczywiście Atas trzymam dzis mocno kciuki za Ciebie,na pewno wszystko bedzie w porzadku,miło popodgladac dzidziusia od czasu do czasu:-)

Syska masz racje, lepiej wiedziec i sie przygotowac, :-) Ale wszystko bedzi ena pewno dobrze i tego Ci zycze

Ja dzis juz uspokojona, widziałammoją dzidzie ma 3,5 cm, jest przepiekna, hehhee i wyglądałą na chłopca;-) , ale ja mam tyle ciuszkow po dziewczynce .....:eek: Ale zdrowie i tak najważniejsze:-)
pozdrawiam

Gratuluje atas,mnie jutro prenatalne czekaja i tez mam nadzieje,ze wroce szczesliwa,choc dzisiaj moj gin,do którego poszłam po skierowanie, strasznie mnie zdenerowal i zaniepokoil,musze znalezc jakiegos lepszego lekarza,bo ten tylko kase ciągnie,pozdrawiam

reklama
hejka
ja tylko na chwilke ;-) u mnie wszystko ok zawroty głowy mijają jest co raz lepiej :-D

Atas super fajnie patrzeć jak dzidzia tak szybko rośnie:-)

Syska musi być dobrze i tego się trzymaj!!!to wasze pierwsze dziecko??

Do góry