reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Mnie również bardzo przykro Zanetko:-( . Trzymaj się kochana.
Te trzy pierwsze miesiące są okropne, takie pełne niepewności, strachu.

reklama
hej kobietki
ja nie wytrzymałam i dziś byłam u swojego gina że by sprawdził czy jest tętno bo do srody bym chyba oszalała wiec odpukać tętno jest jutro zatem biegne na badania a w środe ide na wizyte i usg :-)

Żanetko, bardzo Ci współczuję. Sama to kiedyś przeżyłam z I ciążą. Dobrze że masz już jedno maleństwo. Trzymaj się!!

Witajcie KObiety. W tym gorąco witam Magde 25 z październikówek:) Moja wizyta u gina przebiegła pomyślnie i serducho biło pięknie. Oczywiście nei musze dodawać ze dalej sie denerwuje (29 mam kolejne usg). Także Zdanka ciesze się ze sie uspokoiłas i że z dzidzą wszystko ok!!:-)

Słuchajcie czy Was bolą piersi? Bo mnie zupełnei nic, a nie potrafie sobie przypomniec czy jak z Iga bylam w ciązy czy bolały czy nie:no:
Jestem teraz w 8 tc.
Własnie suwaczek sobie założe zaraz, chyba ze mi ktos w pracy przerwie.:confused:

Dziewczyny, w kt miejscu dodałyście suwaczek bo mam przygotowany a nie wiem gdzie dodac. Dodawałam w podpisie ale nic nie wyszło, Po rekonstrukcji strony nie moge sie połapać:eek:

hej dziewczynki! bylam dzis na wizycie u ginki z wynikami badan :) Pani doktor powiedziala mi, ze jestem super idealnie zdrowa ciezarna. hehehe smieszne slowo CIEZARNA ;P wcale sie taka nie czuje jeszcze :) Macica ladnie powiekszona, szyjka ok. Ogolnie wszsytko gra. nastepna wizyta i usg 5ego lutego :)

reklama
Lidka mnie w poprzedniej ciąży nazywano CIĘŻARÓWKĄ. Chociaż bardzo długo nie było po mnie nic widać , bo dopiero pod koniec siódmego miesiąca sąsiedzi się zorientowali (dodam , że było to latem). Za to potem brzuch rósł z dnia na dzień praktycznie z chwilą gdy tylko zaczęłam ósmy miesiąc. Za wiele jednak nie przytyłam i trzy miesiące po urodzeniu Weroniki ważyłam dwa kilo mniej niż przed ciążą.

Do góry