reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
co do Zurku to ja tez mialam ochote, zrobilam zjadlam i potem na drugi dzien jak czulam jego zapach w kuchni to myslalam ze padne. Musialam go wylac do kibla :zawstydzona/y:

witam wszystkie nowe mamusie sierpniowe 2007 no i moją bratnią dusze Gochne:-D
a jaką ja mam ochote na żurek :szok: a teraz jeszcze mi o nim przypomniałyście musze chyba sobie jutro go zrobić :angry:

Hej daria! :)
a ja dzis bylam na pobraniu krwi i zanioslam mocz do badnia. Brrrr nie cierpie jak mi sie wbijaja w zyle :no:
Ciekawe czy wyniki bede miala ok :confused:
a we wtorek do ginki ide :) szkoda ze mi usg nie zrobi... tylko dopiero za miesiac :-(

czesc dziewczynki! a u mnie wlasciwie bez objawow na razie, nawet mnie to troche martwi bo w pierwszej ciąży mialam jakies bole w podbrzuszu a teraz nic, troche jestem bardziej senna i nie bardzo mam ochote na jedzenie ale ze ja w ogole chudzina to sie zmuszam, w pierwszej ciąży przytyłam 14 kilo tak ze pod koniec miałam 64 i błyskawicznie wrocilam do wagi wyjsciowej.

ja mam jeszcze pytanie natury technicznej, nigdy nie mialam z tym problemow ale teraz sie cos pozmieniało, jak wstawic nowy suwaczek?? a własciwie chyba nowy udało mi sie wstawic ale nie mam pojecia jak usunać stary?? moze mnie ktos oswieci :-)

reklama
pozdrawiam wszytskie mamy....
nie urodze jednak w sierpniu...szkoda ...w piatek wyladowałam w szpitalu... juz nie jestem w ciazy...smutne...
pozdrawiam
życze duzo zdrówka dla was i maluszków

Do góry