Joaś pisze:
Hej Czarnulka!
Calkiem spory maszten brzuszek co nie dziwi, po ak krotkim czasie od pierwszego porodu. Zobaczysz dzieciak super beda sie razem wychowywaly. Prawie jak blizniaki. Piewszy rok faktycznie trudny, ale pozniej jest super co moge potwierdzic. Razem sie bawia psoca, kloca i kochaja. Sprobuj na zabki viburcol w czopkach. U nas dzialal wyciszajaco. No i jak juz bedzie okropnie nie miaj oporow z panadolem lub apapem dla malej. Ja to naprawde bardzo boli. A po co ma potowrnie cierpiec? Caluski dla malusiej
Bardzo ci dziękuje za te słowa! Troche mi ulżało,bo ciągle miałam koszmar przed oczami z dwójką dzieci
A Viburcol używamy
Leyna pisze:
czarnulka22 pisze:
moj duzy brzusio!!!
faktycznie duży
może jakiś olbrzym się chowa w środku
No urwis to napewno bo daje ostro czadu
Ale mam nadzieje że mnie nie rozerwie przy porodzie od mojego olbrzymka
sandra1982 pisze:
Czarnulka, brzucholek naprawde imponujacy
Ale to pewnie dlatego, ze jedna ciaza praktycznie po drugiej. Twoja mala jest kochana. Duzo wytrwalosci zycze!
No to że jedna ciąża po drugiej to też ma do siebie ze mam taki brzucholek,bo po Wiki mi jeszcze troche zostało
dziekuje za słowa otuchy do wytrwałości
mada78 pisze:
Czarnulka, gratuluje brzusia-imponujący! kurcze jak wy z Joaś dajecie rade z dzieciakami i jeszce w ciąży?? :
nie potrafie wyjść z podziwu tłumacze sobie że praktyka czyni mistrzem ale nie wyobrażam sobie teraz jeszcze jakbym miała dzidzie, bo poruszam się jak mucha w smole i chyba bym nie nadążyła
Jak teraz byś miała dzidzie tak jak my i była byś w ciąży to napewno też byś dała rade
Też mam czasami doła że dziecko nie śpi a ja akurat bym bardzo pospała,ale moja gwiazdeczka choć ma nie całe 11 miesięcy to potrafi sie sama bawić
A ja mogę leżeć sobie na łóżku ją obserwując
A gdy jest mąż to wyganiam ich razem na spacerek a ja leniue na całego
JAAGA pisze:
Ale miałam dzisiaj sen.....sniło mi sie ze urodziłam dziecko w 5 miesiącu ale wszystko było ok..najlpesze było to, ze dziecko urodziło sie w pampersie hehe i bałam sie zajrzec do środka bo nie wiedziałam czy to chłopiec czy dziewczynka ale w koncu sie odwarzyłam i dzidzius okazał sie chłopcem...co za sen....
( wczoraj mi tesciowa podarowała pierwsze ubranka dla malucha i chyba tak sie przejełam, ze az mi takie rzeczy musiały przysnic)
JA miałam podobnie w pierwszej ciąży
Miałam sen że dziecko sie urodziło OK i córeczka
,ale nie mogłam zobaczyć twarzy! I też bardzo sie cieszyłam jak dostałam pierwsze ciuszki dla gwiazdeczki
A zobaczysz jak będziesz sie cieszyła jak dziecko po mału zacznie robić postępy
ja to sie ciesze jak dziewczynka mała,co dostaje pierwszą lale
karoo-kp pisze:
Czarnulka - ja myslalam, ze mam duzy brzuch, ale przy Twoim to moj jest jeszcze maly
No to super
A ja to w kąpleksy chyba wpadne że mam taki potężny brzuchol ....
Gratuluje również remonciku
i nie denerwój sie kochana tak bardzo bo dzidzia sie też bedzie denerwować i dostaniesz kopniaki
Asmodis no kochana
,WIELGACHNE GRATULACJE Z OKAZJI ŚLUBU I DZIEWCZYNKI Prosze szybciutko nam napisać ja będzie miała na imię
Pati Tobie również życzę wszystkiego dobrzego!!!
A ja sie dowiedziałam że
moja siostra będzie miała synka Troszke sie zawiodła,bo pragnęła bardzo córeczki.Ale wiem że się oswoi z tym do końca ciąży i będzie kochała tak samo jak by miała córeczke
A teraz zmykam leżeć dalej
bo lokator w brzuszku daje ostro czadu
Dobranoc