reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

Asmodis, czekamy na wiesci z USG i trzymamy kciuki.
No i oczywiscie serdeczne gratulacje z okazji slubu! Na pewno bedzie wspaniale!

reklama
Asmodis, poniewaz juz od jutra nie bedzie mnie przez okolo dwa tygodnie, to zycze CI szczescia przede wszystkim, zdroweczka i wszystkiego dobrego z okazji zamazpojscia :D No i dawaj znac, co nosisz w brzuszku :D Postaram sie chociaz zagladac :)

Ehh, wlasnie probuje sie zmobilizowac do ukladania i pakowania rzeczy w mieszkanku, jakos mi nie idzie za specjalnie.... A wlasciwie to szczerze powiedziawszy jeszcze kompletnie nic nie zrobilam.

Dzwonilam dzisiaj do mojej mamy, bo pomyslalam, ze skoro mamy remont w domku i i tak musimy sie wyniesc, to dobrze by bylo, zebysmy zamiast latac po obcych ludziach - no, niby to brat grzeska i jego kobieta, ale mimo wszystko, pojechali do mojej mamy na dlugi weekend. Wiem, ze pracuje, ale pomyslalam, ze sie chociaz zobaczymy po przeciez naprawde dlugim czasie, a ona jakas taka byla... No nie wiem, ja chyba przewrazliwiona jestem. Zapytalam, co ona na to, a ta zamiast sie ucieszyc, to zapytala mnie, czy remont to jedyny powod, dla ktorego przyjezdzamy... No i w ogole co z psem w tym momencie... Kuzwa, mogla powiedziec, ze jej nie pasuje, ze mamy nie przyjezdzac, to bysmy sobie darowali.. Ehh, ja mowie, albo juz dzisiaj przewrazliwiona jestem, albo juz sama nie wiem... Wmawiam sobie, zeby za dobrze nie bylo... Zaraz wezme dupe w troki i sie wyniose na reszte popoludnia z domu chyba, bo tak to do niczego nie dojde...

Super Karoo ze macie ten kredyt ,teraz mozesz rozmyslac jaki zrobic maluszkowi sypmatyczny kącik..szybkiego pakowania gratów zycze! pozdrawiam

Witajcie sierpniowe Mamusie.Widzę, że część z Was jest na bieżaco z nowinkami :Co u Was?"Czytałam też troszkę i widzę że dzieje sie conieco a szczególnie remonty w domkach przed narodzinami.Ja miałam we wrześniu wiec za wyjątkiem kozmetycznych spraw nie podejmuję sie w tym roku do oidświeżania.
Rosnie sie w zawrotnym tempie i coraz ciężej sie turla,ale póki co jest ok
pozdrawiam Was /Kulcia

Asmodis myslalam dzis o Tobie i o Twoim slubie. Wszystkiego najlepszego. Duzo to wrazen i trzymam kciuki z calego serca za Wasze szczescie. Trzymam kciuki za Wasze Malenstwo, wszystko bedzie dobrze na pewno.

Pati80
pozdrawiam Cie serdecznie, choc wiem, ze nie masz szansy z nami byc na biezaco :(. Trzymam kciuki za Twoj wielki dzien. Sukienka pewnie piekna...

Karoo
cieszeie, ze dostalas kredyt ;D Wiem, ze takie gadanie mamy moze wkurzyc, ale miala moze jakis podly dzien i nie miala nastroju? A to, ze mozesz kiepsko reagowac to nie dziwne skoro tak dlugo nie bylo wiadomo co z kredytem no i te hormonki jeszcze!

Kulcia witam i pozdrawiam serdecznie

Witajcie...padlam tak na chwilke bo mam duzo na glowie

Dziekuje za zyczenia :D

Bylam na usg, motylek zdrowy, wszystko prawidlowo sie rozwija. PLEC: DZIEWCZYNKA....mialam takie przeczucie ;D

jestem szczesliwa....jak znajde czas to wszystkie szczegoly opisze

Gratulacje ogromne, asmodis ;D ;D ;D

Kolejna sierpniowa dziewuszka ;)

Dopiszę Twoją dziewczynkę do naszej nowej listy. Jak będzie miała na imię?

Asmodis gratuluje jutrzejszego ślubu no i dziewczynki :)

Pati trzymaj się ciepło :)

karoo nie nerwujsja, bo to piękności szkodzi :)

Kulcia witaj :)

Joaś pisze:
Hej Czarnulka!
Calkiem spory maszten brzuszek co nie dziwi, po ak krotkim czasie od pierwszego porodu. Zobaczysz dzieciak super beda sie razem wychowywaly. Prawie jak blizniaki. Piewszy rok faktycznie trudny, ale pozniej jest super co moge potwierdzic. Razem sie bawia psoca, kloca i kochaja. Sprobuj na zabki viburcol w czopkach. U nas dzialal wyciszajaco. No i jak juz bedzie okropnie nie miaj oporow z panadolem lub apapem dla malej. Ja to naprawde bardzo boli. A po co ma potowrnie cierpiec? Caluski dla malusiej

Bardzo ci dziękuje za te słowa! Troche mi ulżało,bo ciągle miałam koszmar przed oczami z dwójką dzieci ;) A Viburcol używamy :)

Leyna pisze:
czarnulka22 pisze:
moj duzy brzusio!!! :D
_596035_n.jpg

faktycznie duży :) może jakiś olbrzym się chowa w środku :)

No urwis to napewno bo daje ostro czadu :) Ale mam nadzieje że mnie nie rozerwie przy porodzie od mojego olbrzymka ;)

sandra1982 pisze:
Czarnulka, brzucholek naprawde imponujacy :) Ale to pewnie dlatego, ze jedna ciaza praktycznie po drugiej. Twoja mala jest kochana. Duzo wytrwalosci zycze!

No to że jedna ciąża po drugiej to też ma do siebie ze mam taki brzucholek,bo po Wiki mi jeszcze troche zostało ;)
dziekuje za słowa otuchy do wytrwałości :)

mada78 pisze:
Czarnulka, gratuluje brzusia-imponujący! kurcze jak wy z Joaś dajecie rade z dzieciakami i jeszce w ciąży?? ::)
nie potrafie wyjść z podziwu tłumacze sobie że praktyka czyni mistrzem ale nie wyobrażam sobie teraz jeszcze jakbym miała dzidzie, bo poruszam się jak mucha w smole i chyba bym nie nadążyła ;)

Jak teraz byś miała dzidzie tak jak my i była byś w ciąży to napewno też byś dała rade :) Też mam czasami doła że dziecko nie śpi a ja akurat bym bardzo pospała,ale moja gwiazdeczka choć ma nie całe 11 miesięcy to potrafi sie sama bawić :) A ja mogę leżeć sobie na łóżku ją obserwując :) A gdy jest mąż to wyganiam ich razem na spacerek a ja leniue na całego ;)
JAAGA pisze:
Ale miałam dzisiaj sen.....sniło mi sie ze urodziłam dziecko w 5 miesiącu ale wszystko było ok..najlpesze było to, ze dziecko urodziło sie w pampersie hehe i bałam sie zajrzec do środka bo nie wiedziałam czy to chłopiec czy dziewczynka ale w koncu sie odwarzyłam i dzidzius okazał sie chłopcem...co za sen.... :D ( wczoraj mi tesciowa podarowała pierwsze ubranka dla malucha i chyba tak sie przejełam, ze az mi takie rzeczy musiały przysnic)

JA miałam podobnie w pierwszej ciąży :) Miałam sen że dziecko sie urodziło OK i córeczka :D,ale nie mogłam zobaczyć twarzy! I też bardzo sie cieszyłam jak dostałam pierwsze ciuszki dla gwiazdeczki :) A zobaczysz jak będziesz sie cieszyła jak dziecko po mału zacznie robić postępy ;) ja to sie ciesze jak dziewczynka mała,co dostaje pierwszą lale ;)
karoo-kp pisze:
Czarnulka - ja myslalam, ze mam duzy brzuch, ale przy Twoim to moj jest jeszcze maly :)

No to super ;) A ja to w kąpleksy chyba wpadne że mam taki potężny brzuchol ....
Gratuluje również remonciku :) i nie denerwój sie kochana tak bardzo bo dzidzia sie też bedzie denerwować i dostaniesz kopniaki ;)

Asmodis no kochana,WIELGACHNE GRATULACJE Z OKAZJI ŚLUBU I DZIEWCZYNKI :D Prosze szybciutko nam napisać ja będzie miała na imię :)

Pati Tobie również życzę wszystkiego dobrzego!!!

A ja sie dowiedziałam że moja siostra będzie miała synka :D Troszke sie zawiodła,bo pragnęła bardzo córeczki.Ale wiem że się oswoi z tym do końca ciąży i będzie kochała tak samo jak by miała córeczke :D

A teraz zmykam leżeć dalej :D bo lokator w brzuszku daje ostro czadu ;)

Dobranoc :)

reklama
Jak kochane dlugi weekend mija?
Ja siedze w pracy i taki zapieprz od rana, ze szkoda gadac. Padam z nog! Jeszcze godzina i 10 min. i na szczescie koniec.
Wieczorkiem grill u znajomych (chociaz pogoda niespecjalna), wiec sie troche rozerwe - chyba, ze padne do tego czasu ;)
Jutro na szczescie wolne.

Caluski przesylam.

Do góry